- 1 Temmuz 2015
- 285
- 1.137
- 63
Ilk menü bildirimi yapayım sabah 7 30 kahvaltı 3 ince dilim etimek 1 adet küçük domates 1 adet salatalık 1 adet haşlanmış yumurta oylen 8 kaşık ıspanak yumurtasız 4 kaşık yoğurt. Salata akşamki salata patlıcan salatası yoğurt 3 dilim ekmeketimek .. 35 dakika yürüyüş şu 2lt yatana kadar3 olur.bu arada doktorum şok diyetteyum verdi salıya kadar
Gelsin mezuniyetttkilo bildirimi
Geçen hafta: 66.3
Güncel:64.5
Fark:1.8
Yüzde:%2.71
Ayy bende bu kdr beklemiyordum.. ucundan 64 olsa yeter diyordum
Hadi ben açlıktan susuzluktan öldüm .. su içiyorum şu anda :)) hemen kahvaltıgerçi benim küçük durmuyo
Maşallah bu nasıl güzel bir yüzde eksi tebrikler canım
ayy çok sevindim berna ya.. bu hafta çok zorladım ama kendimi...Gelsin mezuniyettt
Oyyyyy şahane eksi gelmiş hippom mezuniyetin hayırlı olaun
Miu bu hafta da ben talibim eğer sen de istersen ?KIZLAARRRRRRRRRRRRRRR@Lunya balım menüler için çooook teşekkür ederim ellerine sağlık.. çok iyi geldi bana :) ve kızlara da eminim
13:00 a kadar tüm bildirimler gelsinnnnnnnnn
Kilo bildirimlerine mutlakahepfit de etiketlensinnnnnnn
bugünden itibaren menü başganımız @malipina dır. Tüm menülerde mali de etiketlensinnnnnnnnnnnnn
igdedali kuzucummmm mortilikler şeysini harika hazırladın bugün de sonuçlar vaaaar.. haftaya kime vericem mortilikleri ki ben .. var mı fikrin?
tevafuk55 faydalı paylaşımları harika yaptın kuzucum ellerine sağlık çok teşekkürler
Esra_4378 hedefler takibi sende idi.. beklediğimden az dürttün, yoğun ve zor hafta idi sana da çünkü.. o yüzden hedefler bu hafta da sende olacak :)
HER GÜN FAYDALI BİLGİ PAYLAŞIMI GÖREVİ -------------------> @pempisler
MENÜ TAKİBİ ----------------> @malipina
HEDEFLER TAKİBİ --------------------->Esra_4378
Emine teyze sende bildir kilonSelam valla bilmiyemki bende anlamadım zaten yiyemiyörum kuru kuru
Ben hep yürüyüş yapardım bu zamana kadar bağışıklığım çok zayıftı hiç koşamazdım öyle de alıştım ama bu zamanlar soktum hayatıma böyle olmaz dedim kaslarım acıyorKoşmayı özledim ben de
Hedef kiloma geleyim havalar da düzelmiş olur ben de koşarım yine taylar gibi
Boyun kaçtı kuzum ?
2 haftadır böyle kuzum neden nerede hata yapıyorsun çok mu karbon tuketiyorsun
1.66 iğdem.Boyun kaçtı kuzum ?
Hayır kuzum @Lunya ya sorabilirsin menülerim hep iyiydi sadece cuma cmt barbunya yedim. O kadar. Dün hala geldi.2 haftadır böyle kuzum neden nerede hata yapıyorsun çok mu karbon tuketiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?