ımmmmmmmmm
ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa
aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin
beni de karıştırmasa olmaz arkadaşşişko miu, fit iğde acı gerçekler çarptı suratıma ya
fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Karsiligini aldin canım. Artik biraz rahatlarsin :)ayy çok sevindim berna ya.. bu hafta çok zorladım ama kendimi...
şerim snein adın melek mi ne güzelmiş adın
verdiign kilo içinde tebrikler canım
igde ya işte kilo vermek için iki ögün candır ccannnnn
ımmmmmmmmm
ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa
aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin
beni de karıştırmasa olmaz arkadaşşişko miu, fit iğde acı gerçekler çarptı suratıma ya
fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tamam canım ben de tam tersi düşünmüştüm
igde çok datlusun
perşembeleri hafif spor yapmak daha iyi
çünkü kaslarımızı şişirirsek cuma sabahı tartıda ibre şaşabilir
Yandı canim celik tencerenin sapına yapistimay benim alıntılarım nereye gitti ya
Esra_4378 geçmiş olsunc naım elinmi yandı
Sopam hazır kimse salmasın kendiniMali lunyadan sonra melek gibi geleceksin herkese
Cok gecmis olsun kuzm yaYandı canim celik tencerenin sapına yapistim
1.66 iğdem.
Haladan olabilir. Verecek kilon da çok kalmamış tabi ama spor nasıldı ?Hayır kuzum @Lunya ya sorabilirsin menülerim hep iyiydi sadece cuma cmt barbunya yedim. O kadar. Dün hala geldi.
Düzenli spor yaptım. 1300 civarı toplam puanımHaladan olabilir. Verecek kilon da çok kalmamış tabi ama spor nasıldı ?
Doktora gittik pansuman yaptı canimCok gecmis olsun kuzm yayogurt kahve yap sür annem oyle yaprdi
Iyi bari kuzm kremini düzenli surde cabuk iglesssin inşaAllahDoktora gittik pansuman yaptı canim
Önce geçmiş olsun esraaa....Doktora gittik pansuman yaptı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?