Aç karnına gidiyorum tartılmaya hafif şeyler giyiyorum fazla veya eksikse de haftalık farka bakıyorum o yüzden hep aynı yer alcam da markete gelmesini bekliyorumCanım.oncelikle tebrikler ama kendine bı tartı aletleri kuzum ya aç karına çıplak tartiliyoruz yani bı de tartı bozuk.mu değil.mi bilemezsin kii
Ayy ben de çok sevindimm beklemiyordum veremediğimi düşünüyordum depresyona girecektim neredeyse kilolu kalıcam diye ya ama tartıya bi çoktım eczanede çığlık atacaktım hepinizi çok seviyorum sizin sayenizde
bravoooooooooooooo kuzum bravo sana beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kilona göre harika bir eksi çok çok sevindim
veroooooooooooooooo sarılabilirizzzzzzzzz dün söz vermiştim
gayet güzel eksi canım spor sende nasıl da işe yarıyor bak gördün müüüüüüüüüüüü
spora ara vermek yok spora aynen devammmmm
pazartesi tartı bildiriminde en az -500 bekliyorum şimdi senden
Sabah 12 dk, demin de 36 dk yürüdüm. Beklesem daha da inerdi tartı ama yemek yemem lazımdı kuzumtamam
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttsıra malideeeeeeeeeeeeee
mali ve menü yorumları vizyondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kilo ne durumda mali? sen öğleni bekliyorsundur.. sabah tartısı umut verdi mi?
sen iste bebemmmmmmmmmmmmm
Bu hafta ara öğün yok de mi Fulyam? Ve sağlıklı da olsa kuruyemiş çok çok az yiyeceksin
Ohhhh yaşasınZaten diyet tatlısı bu kahvenin yanında falan yiyebilirsin ki:) içinde zararlı hiçbirşey yok aksine faydalı
Seni yendim esraaaaaDaha dün akşam regl oldum ve genelde 1 kilo fazla gelirim artik siz karar verin bana ne yapacaksınız
Gecen 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 800
%1.1
Kimseyle tartışma bacım :))Günaydın kızlar az bekliyorum tartışmak için yapıcam ama
Daha dün akşam regl oldum ve genelde 1 kilo fazla gelirim artik siz karar verin bana ne yapacaksınız
Gecen 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 800
%1.1
onu ayarlayacağım. ama şimdi bir küçük portakal yedim. az kefirle. lif olsun diye. o ara muhabbetini düzene koyucam inşallah. öğünleri sağlam tutup.Bu hafta ara öğün yok de mi Fulyam? Ve sağlıklı da olsa kuruyemiş çok çok az yiyeceksin
Kız kaşar masum bile.olmus
nasıl bıraktın onlarıIrmik helvası
Hashasli tatlı
Yumurtali ekmek
Su böreği
Kurabiye
Barbunya pilav ikilisi
Çikolata
Kısır
Yaprak sarma
Sadece iki gunde
tamam anlaştıkSöz senin tetikçinim yaza kadan. Yediğin her fazla lokma için bir kez furacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?