Ben burada kaldım düşmüyorBu hafta kilodaş olmuşuz seninle
Oyy kuzum ,bayağı yanmışgeçmiş olsun canım
Ne yapacağım ,ne edeceğim ne bileyimki ben ,facede bir grubu takip ediyorum bazen ,ancak oradan kopyala yapıştır yaparımHafta sonu pek giremiyorum ama ayy çok heyecanlandım ,bana görev verdiler az bekleyin düşüneyim ,acaba kabul etsem mi etmesem mi randevu defterime bakayım yoğun muyum?
Mezun mu oldunBiri de mezuniyetimi tebrik etmedi
Kesin yenersin
175e 64 oldum cnmMezun mu oldunTebrik ediyorum Hayırlı olsun
Kepin gelmedi kiBiri de mezuniyetimi tebrik etmedi
Hayırlı uğurlu olsun kepp sana coook yakısacakkkkkkkkkkkBiri de mezuniyetimi tebrik etmedi
Evet heehheee
Bonus cumadan ÇİĞKÖFTE gömen bonus tabi emine teyzeyi tutuyorum seni çiğ çiğ yiyecek salata niyetine salidan cuma 1.5 veren bı emine teyze var karşında sen daha ye cigkofteEdicek iştekara vayt karaların vayt seç tarafını kimi tutuyosun
İğdegiller bonusa karşı
Seeeeelaaaaammmmm benn geldşmmm bi iki kişi dsnda kimse kilom hakkbda yorum yapmams ama olsun..yinede tesekkürler canıbız sagolsun..listede olup kilo vermeyen hatya cok kilo vermeyen kimseyi görnedim ve bu hariiikaaaaaaa herkesi ayrı ayrı tebrik ederimmm ve mortimmalahit i ayrı tebrik ederim.
Bu hafta regl dönemdeyim be bugün diyetsyen jontrolüm vardı cerdgm kilonn neredeyse tamamını yagdan vermsm bu iyi hbr..fakat vücudum 1.5 kg luk bi ödem tutmus..ıkı haftalık ödem atıcı bi liste verdiki inş etkili olur...
@MiuLego o sanrm haftya yoksn cuma kıntrolnde antalyaya gdıyordn degilmi..benm 4 haftam btti.listeyle ilgili bir karar bekliyorum artık elimden gelenin en iyisnı yapmya calsyrm ve liste sorumlulugum olursa istikrarım devam edecek zaten ki dedgm gbi bir ay bitti liste dısında.bende arrık bi karar beklemkteyim miummm @miulecevavın merakla ilgiyle dört gözle coskuyla heyecanla türlü türkü hallerle bekleniooorrrrrr
Boğazdan ise eşimin de vardı enjektör ile çektiler balimBiraz gene buyumus, bakalım huyuna suyuna bakacaklar. Korkulacak birşey yok iğne ile yapılıyormuş galiba. Karışık şeyler
Evet, iyi huylu mu çıktı sonuç ?Boğazdan ise eşimin de vardı enjektör ile çektiler balim
Hippom azmine de sana da hayranimmmm mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bı daha kilo problemi nedir bilmezsin yemek yiyince kafa yerine geldi kuzum oruç fena çarptı iki gundurBiri de mezuniyetimi tebrik etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?