Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlaaaarrr eşim yarın 4 günlüğüne izine geliyor 2 aydır yoktu hatay sınırında gorevdeydi.4 gun durup geri gidecek abooovvv heyecan yaptım
asker mi canım?

Pempe sana özel saklıuom onu
Onlara kara kırbaç ucuna da nar çubuğu bağlarım daha güzel olur
psikoooo

apartman depreme dayanıklı mıydı
töbe töbe

senin menüleri okurken hep başım dönüyo niye bilmiyom
ben değişik tarifler yapıyom. şimdi dümdük yazsam cıss diceniz. o nedenle açıklama yazıyom yanına. o da kalabalık görünüyor. bir de sanırım çok sade yemiyom. ondan bundan az az. ama yazınca kalabalık yapıyooooo
yok malim diyabetik reçel değil. organik meyve reçeli. içinde sadece portakal, elma suyu ve limon suyu var.
bugün izinliydim evdeydim. halamdan dolayı bişi yapmadım. yapamadım. bir de bu aralar kolum ve dizim sıkıntı yaratıyor. o nedenle leslie de yapamadım. bir 15 dk yapayım dedim ama olmadı. yarın nasipse dışarı çıkacağım. yürürüm. ama halayla ve de bu dizle şimdilik hunharca yürüyemem

Teşekkür ederim bugün işten erken çıktım mis gibi oldu keşke hep böyle olsa hep erken gelsem ne mutlu olurdum. Aslında ben koca bir tabak salata istiyorum onlar hep tepi 1 domates 1 biber biraz marul getiriyor şaka gibi kızıyorum ben de salata çok olsa eti daha kolay yiyebilirim belki

Yalan mı
Benden rica etmedin mi
Akşama kadar evdesin sen hallet kiloları hesapla,yüzdeleri hesapla bana atdemedin mi
Yaptığım iyilik gizli kalsın isterdim de ağzımdan kaçmış
Olsun sen yapmış gibi çek kanka

evet ya, deynepnaz deynepe bile abla demiyor bunlar

yalnız sana abla diyenleri bi köşeye toplayayım
ben 30,5 senle yaşıtım, abla derlerse
Benim nerem ablaruhum genç benim

Güzel bir iç çamaşırı şart olmuş alışveriş zamanı
ay hic oyle seksü seylerim yoktur hep babaanne donu giyerim esim cok şikayetçi bu konuda benden
evet balım

Menü:
Öğlen; 1 ayran, köfteli patlıcan yemeği.
Akşam; 1 kase sarmisakli yoğurtlu semizotu, 2 küçük tavuk baget.
Şu: 2 lt anca oldu.
Spor: epey saat ayakta kaldım. Birazda sinirlerim yipraninca pek yapamadım. 30 dakika gece yürüyüşüm var sadece

@MiuLego
malipina
nehirnil111

olsun sen gene yap yavaş yavaş da olsa.teyzem farenin sidiği denize fayda der hep.az da olsa gene faydası olur.
senin tariflere hayranım zaten egzantrik denişik şeyler deniyon hep.ben klasikçiyim yemek konusunda ama cesaretimi toplayabilirsem denemek istiyorum farklı şeyleri

menüne bayıldımmmm tevooo ama çorba ne çorbası
gece 21,30daki kuru meyvelere gerek var mı ,yok.akşam ne yersek vücut depoya atıyo biliyon kuzucum
spor
mikemmell ötesi olmuş
Kuzum akşamı erkennkapatinca bende ciddi baş dönmeleri başlıyor tansiyon düşüyor o yüzden bende bu çözümü buldum.. bu arayi yaommayi denedigimde sabahlari yataktan kalkarken dusecekngibi oldum..
Corba mi hımmm kem kuumm sihriye çorbası

olmamış olmamış ooollmaaamııışşş

neyse ben zalımlık yapmiyim
kahvaltı yap lütfen
kuş kadar yiyip vücudu kıtlığa sokma lütfen.
spor az ama olsun sonuçta yapılmış
suyu yatmadan iki bardak daha iç hadi kuzum hadi bebeeem

tamam kuzum sen vücudunu daha iyi tanıyosun.akşamı 18,30 gibi yersen sıkıntı olmaz sanırım.bi yarım saat bi saat ileri atmayı denesen belki baş dönmesi olmaz
çorba şehriye çorbası de mi kem küm ettiğine göre

Zaten üç gün kahve icmeyecem dertliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…