asker mi canım?Kızlaaaarrr eşim yarın 4 günlüğüne izine geliyor 2 aydır yoktu hatay sınırında gorevdeydi.4 gun durup geri gidecek abooovvv heyecan yaptım
Pempe sana özel saklıuom onu
psikooooOnlara kara kırbaç ucuna da nar çubuğu bağlarım daha güzel olur
töbe töbeapartman depreme dayanıklı mıydı
senin menüleri okurken hep başım dönüyo niye bilmiyom
ben değişik tarifler yapıyom. şimdi dümdük yazsam cıss diceniz. o nedenle açıklama yazıyom yanına. o da kalabalık görünüyor. bir de sanırım çok sade yemiyom. ondan bundan az az. ama yazınca kalabalık yapıyoooooçok güzel olmuş menün kuzum.portakal reçeli diabetik olanlardan mı.öyleyse diabetik ürünler zararlı gerçi sen benden daha iyi biliyosun öyle şeyleri
yürüyüş de eklesen menülere süper olucak.hani şu meşhur hunharca yürüyüşlerin var ya onlardan
Teşekkür ederim bugün işten erken çıktım mis gibi oldu keşke hep böyle olsa hep erken gelsem ne mutlu olurdum. Aslında ben koca bir tabak salata istiyorum onlar hep tepi 1 domates 1 biber biraz marul getiriyor şaka gibi kızıyorum ben de salata çok olsa eti daha kolay yiyebilirim belkibeyaz ekmek
öğlen çok güzel ekmek dışında.kuzum yemeği salatayı doyana kadar ye ekmeği de mümkün olduğunca azalt insülin direncin var ekmek en büyük düşmanımız bizim.akşam yemeğin de güzel.bak ben sebze yemeği olsun et yemeği olsun asla affetmem tabağıma dolu dolu koyarım karnımı da doyururum.ha bitiremedim mi, dolaba koyar ertesi gün yerim.sana tavsiyem kendine bi tabak seç normal yemek tabağından biraz daha küçük olsun.ona dolu dolu koy yemeğini.gözün doysun önce sonra karnın zaten doyar.
akşam saatini 8e çekmen çok güzel olmuş.faydasını göreceğine eminim.sporu da yap hadi senle gurur duyuyom kız
Kızlar bu benim tesadüfen takımlara girme öyküm :)) resimli.. arşivlerden çıkardım
Sanki azıcık milimle ama bildigin pazum olduMemnun oldum fıstık...göyüsler dikleştimi peki?ben de popo dikleştirmek istiyoooom...
Yalan mılannnn
Benim nerem ablaevet ya,deynepnaz deynepe bile abla demiyor bunlar
yalnız sana abla diyenleri bi köşeye toplayayım
ben 30,5 senle yaşıtım, abla derlerse
Çok iyi bir kilo kaybı Harikasın102 den kendi kendime 93 e düştüm .. takımlarda 80e düştüm. Sonra sensin şişko ile 69a düştüm.. 6 ay dolunca tekrar takımlara girip 64.5 ile mezun oldum
Güzel bir iç çamaşırı şart olmuş alışveriş zamanı
evet balımasker mi canım?
psikoooo
töbe töbe
ben değişik tarifler yapıyom. şimdi dümdük yazsam cıss diceniz. o nedenle açıklama yazıyom yanına. o da kalabalık görünüyor. bir de sanırım çok sade yemiyom. ondan bundan az az. ama yazınca kalabalık yapıyooooo
yok malim diyabetik reçel değil. organik meyve reçeli. içinde sadece portakal, elma suyu ve limon suyu var.
bugün izinliydim evdeydim. halamdan dolayı bişi yapmadım. yapamadım. bir de bu aralar kolum ve dizim sıkıntı yaratıyor. o nedenle leslie de yapamadım. bir 15 dk yapayım dedim ama olmadı. yarın nasipse dışarı çıkacağım. yürürüm. ama halayla ve de bu dizle şimdilik hunharca yürüyemem
olsun sen gene yap yavaş yavaş da olsa.teyzem farenin sidiği denize fayda der hep.az da olsa gene faydası olur.asker mi canım?
psikoooo
töbe töbe
ben değişik tarifler yapıyom. şimdi dümdük yazsam cıss diceniz. o nedenle açıklama yazıyom yanına. o da kalabalık görünüyor. bir de sanırım çok sade yemiyom. ondan bundan az az. ama yazınca kalabalık yapıyooooo
yok malim diyabetik reçel değil. organik meyve reçeli. içinde sadece portakal, elma suyu ve limon suyu var.
bugün izinliydim evdeydim. halamdan dolayı bişi yapmadım. yapamadım. bir de bu aralar kolum ve dizim sıkıntı yaratıyor. o nedenle leslie de yapamadım. bir 15 dk yapayım dedim ama olmadı. yarın nasipse dışarı çıkacağım. yürürüm. ama halayla ve de bu dizle şimdilik hunharca yürüyemem
Kuzum akşamı erkennkapatinca bende ciddi baş dönmeleri başlıyor tansiyon düşüyor o yüzden bende bu çözümü buldum.. bu arayi yaommayi denedigimde sabahlari yataktan kalkarken dusecekngibi oldum..menüne bayıldımmmm tevooo ama çorba ne çorbası
gece 21,30daki kuru meyvelere gerek var mı ,yok.akşam ne yersek vücut depoya atıyo biliyon kuzucum
spor
mikemmell ötesi olmuş
Inanmiyorum benimkinde bir ara issir beni yazıyordu kopekbaligi fotosu vardıay hic oyle seksü seylerim yoktur hep babaanne donu giyerim esim cok şikayetçi bu konuda benden
evet balım
Daha verecem. Etiketlicem tabikimenünü ben mi kaçırdım acaba hero hanım etiket yapmadın mı
olmamış olmamış ooollmaaamııışşşMenü:
Öğlen; 1 ayran, köfteli patlıcan yemeği.
Akşam; 1 kase sarmisakli yoğurtlu semizotu, 2 küçük tavuk baget.
Şu: 2 lt anca oldu.
Spor: epey saat ayakta kaldım. Birazda sinirlerim yipraninca pek yapamadım. 30 dakika gece yürüyüşüm var sadece
@MiuLego
malipina
nehirnil111
yatıyom ben sabah işe kakcam hadiDaha verecem. Etiketlicem tabiki
tamam kuzum sen vücudunu daha iyi tanıyosun.akşamı 18,30 gibi yersen sıkıntı olmaz sanırım.bi yarım saat bi saat ileri atmayı denesen belki baş dönmesi olmazKuzum akşamı erkennkapatinca bende ciddi baş dönmeleri başlıyor tansiyon düşüyor o yüzden bende bu çözümü buldum.. bu arayi yaommayi denedigimde sabahlari yataktan kalkarken dusecekngibi oldum..
Corba mi hımmm kem kuummsihriye çorbası
Inanmiyorum benimkinde bir ara issir beni yazıyordu kopekbaligi fotosu vardı
Zaten üç gün kahve icmeyecem dertliyimtamam kuzum sen vücudunu daha iyi tanıyosun.akşamı 18,30 gibi yersen sıkıntı olmaz sanırım.bi yarım saat bi saat ileri atmayı denesen belki baş dönmesi olmaz
çorba şehriye çorbası de mi kem küm ettiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?