Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olsun sen gene yap yavaş yavaş da olsa.teyzem farenin sidiği denize fayda der hep.az da olsa gene faydası olur.
senin tariflere hayranım zaten egzantrik denişik şeyler deniyon hep.ben klasikçiyim yemek konusunda ama cesaretimi toplayabilirsem denemek istiyorum farklı şeyleri
farenin sidiği ne kız Allah iyiliğini versin yarın yürürüm. pazar da evde leslie yaparım azcık iyi olursam.
ben o tarifleri daha fazla kaçamak yapmayayım diye yapıyom. bazen canım börek, kek, kurabiye, pasta istiyo. böyle uydurmasyon şeyler çare oluyor. mesela öğlen canım sucuklu kaşarlı tost istedi. iştahım çok fena zaten bu aralar. hemen dukan tostu yaptım. un yok, yumurta var, sucuk yerine füme et koydum, kaşar yerine de hellim koydum. oldu mu sana mis gibi tost. valla karnım doydu. sabah geç olunca yumurta yapmadım. ama iştah kabarık olduğundan onca yediğim kahvaltılık yetmedi. bu doyurdu.

Sidoşum kahvaltı nerde annem, saatini yazmışın kahvaltılıkları yazmamışın
Aralar güzel ama akşam çok az kuzum alinazik çok sağlıklı yeseydin keşke. Az eksi geldin diye kuş kadar yiyosun gözümden kaçmadı.faydalı besinleri kısmayın vücut kıtlık moduna girecek bu sefer depodakileri korumaya alacak kilo vermeyi durduracak annem dikkat et kendine sağlık herşeyden önemli
Spor maşallahı var su da güzel

Deniim bi ara onu bakim nasıl bişeymiş ilginç geldi

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

6 NISAN HEDEFLERİ

malipina (82.7)
Esra_4378 (70.2)
Lunya (62.8)
Sidelya95 (56.5)
tevafuk55 (61.8)
vorones (60.5)
Melegiimm22 (75.8)

Eflalim (63)
bonus (99.8)
deynepnaz (63.1)
Nevreste (63.0)
60kiloyum (78.5)
Floweroflife (53.5)
Storm- (74.5)
Sherrysherrylady (77)
elfkkk (75)
pempisler (89.1)
pamukseker19 (88.5)
neslihan165 (91.2)
Ekinezya31 (64.8)
malahit (56.5)
Yumurtalikofte (109)
masumm (70)
suspushanimcim (61)
Habibte (73)

nehirnil111 (52.1)
begum75 (56.8)
İgdedali (54.5)
hepfit (53.5)
Konyakk (58.5)
Cutemom007 (59.2)
matematik61 (58.4)
hippotalamus (64.7)

Canım benm tanıtım formumda sebeplerim yazılı..daha sonrada solemstm..neredeyse bi dahakı ay dönemnde regl oldm ve kist sorunm vardı kı inş gtmstr...ama benm bu konuda söleyecek sözüm kamadı dger mesajnı beklicem @MiuLego

Hedefleri miu belirliyor ben denetliyorum ne olcak canim veriver deryadan bi damla su

Canım ben ilk okul öğretmeniyim üstelik bu sene 1. Snııf öğretmnym ve tenefüslerm 5 dk dan olusuyor derste yada tenefüste yazma inkanm olnuyor acıkcası.6 da cıkıyor ve eve grmeden oglnu alıyrm oglumda 3 5 yasnda . buraya en cok sabh saatlernde greblyrm ama her sabhda griyor yazılanlrın genlde tamamını okuyrum ve cvpda yazıyrn..bunn dsnda dger saatlerdede sürekli aktif oluyrö ama aktif oldgm her an yazma fırsatm olmuyor anlattgm durumlardan ötürü..bunlar bahane değil ama bu takıma böle baglanmsken önemsemiyormus gbi bilinmek istemm o yüzden yazdım bunları .tesekkürler görüşlernze her zaman saygım var @MiuLego Whiteblacklife

Oyy kıyamam ya. Haklısın insan in kafası burda olunca hayatı etkilenio ben de geçen soğuk suyun üstüne yani daha çayı koyarken demını attım hemen.
Yok ya giden en az 12 Kilo kastan gitmiş olamaz . spor gibi çok hareketli bi günüm oluo ya . hala daha beşik salliom oğlum mik mik güya uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…