Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü güzel karbonlar doğru günde alınmış.kahvaltıda ekmek yemiyosan yumurtayı iki tane yiyebilirsin.sporu yaptıysan sıkıntı yok.afiyet olsun canım beğendim menünü

beyaz ekmek
menemeni bol bol yeseydin ekmeğe gerek yoktu zaten balım.öğün araların çok kısa.öğleden sonra da öğün yok.vücudu kıtlığa sokacaksın.akşam hafif de olsa yenmeli.
sporunu çok beğendim su da yeterli.

Pztesi yeni bir kitaba baslayacagim sana da iyi geleceginden eminim sana foto çekip gönderirim sen de oku için rahatlasin. Geçen biraz göz gezdirdim kitapçıda bu arada masası ve sandalyesi olan kitapçıklar çok uzun kalma eglimim var. Pztesi almaya gidecegim. Ya da okudukca seninle de paylasirim belki içini fahatlatir. Vazgeçmek yok sen vazgeçsen de biz gecmeyiz

menüne bayıldımmmm tevooo ama çorba ne çorbası
gece 21,30daki kuru meyvelere gerek var mı ,yok.akşam ne yersek vücut depoya atıyo biliyon kuzucum
spor
mikemmell ötesi olmuş

Kızlaaaarrr eşim yarın 4 günlüğüne izine geliyor 2 aydır yoktu hatay sınırında gorevdeydi.4 gun durup geri gidecek abooovvv heyecan yaptım
Ozaman party zamanı çok güzel bir karsilama yap bence özlemiştir seni kesin yaşasın sevgi Pıtırcıgi

o yumurtanın sarısı yenecek
kızarmış pattis
öğlen dolu dolu zaten o pattise ne gerek var
akşam geç olmuş ama az yemişsin sanırım sıkıntı olmaz
spor yap berna spor bernaa spoor bernaaa spooor bernaa

yumurtalikofte anaaaaaaaaaaaaaaa oyuna gelme bak ben hep seni tutum biliyorsun
kız yumurtalikofte annen miiiiiiiii yeni gördümmmm hoşgelmiş aramıza

hoş geldin canım. ben fulya. 1-2 ilerleyip geri gidiyorum.
abla diyenler küçük benden ondan herhalde.. haaa bi de azeriyim onu yazmayı unuttum...
Azerbaycan da mı yaşıyorsun yoksa Türkiye'de misin?

kahvaltın incir reçeli dışında çok güzel doyurucu.o reçeli yediysen aradaki muz olmayacaktı ya da reçeli yemicektin.
reçel
akşam süper olmuş spor da güzel gitsin yağlar
tabi reçel yemezsen gider o yağlar

Ozaman party zamanı çok güzel bir karsilama yap bence özlemiştir seni kesin yaşasın sevgi Pıtırcıgi
Ay evet cakilim yaaa bende cok özledim insallah hayırlısıyla gelir yarin kavusuruz.yarin aksam gelecek insallah

senin menüleri okurken hep başım dönüyo niye bilmiyom
çok güzel olmuş menün kuzum.portakal reçeli diabetik olanlardan mı.öyleyse diabetik ürünler zararlı gerçi sen benden daha iyi biliyosun öyle şeyleri
yürüyüş de eklesen menülere süper olucak.hani şu meşhur hunharca yürüyüşlerin var ya onlardan

Kiz yedgm recel dilimn ucuyla desem yeridir
Oda olsun cuma bu gun
Uçuk bise yemedim

Tm canım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…