menü nerde çakııııılllLunya dan fena olacak gibisin gözüm korktu
bugün dondurmadığına göre verebilirsinBikaç gün vermesem iyi olur.. hesabi dondurucam da kep bekliyorum ..
olsun reçel sonuçtaKiz yedgm recel dilimn ucuyla desem yeridir
Oda olsun cuma bu gun
Uçuk bise yemedim
menünü ben mi kaçırdım acaba hero hanım etiket yapmadın mıBeni sevmekten yüklenmeye fırsat bulamayacaksın şekercim
Çok güzel ama sen kaç kilodan indin bu kadarEki Görüntüle 2130942 @Lunya bak hele senle muhabbetimize :))
Kızlar bu benim tesadüfen takımlara girme öyküm :)) resimli.. arşivlerden çıkardım
Yazdım yazdım geçmişi bitirdim yazdım şimdi bölgesel yapiyommenü nerde çakııııılll
spor yaptın mı ip al eve ip atla ya da tv seyrederken bölgesel yap yarım saat 40 dk ama yap o sporu çakıl
su da içmiyon sen biliyorum bak ben iki litre suyu akşam 8den sonra içiyorum ama sonuçta içiyorum o su içilecek o spor yapılacak
evet canım Baküde yAşıyorum...kız @yumurtalikofte annen miiiiiiiii yeni gördümmmmhoşgelmiş aramıza
hoş geldin canım. ben fulya. 1-2 ilerleyip geri gidiyorum.
Azerbaycan da mı yaşıyorsun yoksa Türkiye'de misin?
beyaz ekmekmalipina
Günün menüsü
12.30
Yarım mercimek çorbası
1 pansiyon sis tavuk yanına 1 domates 1 biber biraz marul bolca açılıyor turşusu
1 dilim ekmek normal ek ekmekti ama çok ince kesilmisti.
20.00
Etli bezelye demek yerine bezelyeli et yemeği 6 kaşık (eşim dün düdüklüye atmak için ayirdigim tüm kuş başı eti bezelyeye koymus 4 yemek için düşündüğüm eti 1 seferde pişirmis oldu bu arada bezelye 1 kaselik düşünün orantıyi ama kiyamadim o kadar uğrasmis ki diet yaptigima inanıyor artık ya da evde et bulduğu için mutlu bilemedim)
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2.5 litre su
Şimdi 45 dakika bolgesel yapacagim kalkiyorum gecmisi bitirdim.
@MiuLego
Hosgeldin ben çakıl 37 yasimin son demlerindeyim. Geçmiş e özlem nedeniyle yine 55 kilo olmak göbeği açık tshirt giymek istiyorum. Karın kaslarını severim. Karbon bagimlisiyim ama kurtulus cirpinisindayim 6 aydır kola içmiyorum. 6 ay önce 5 litre kolayı şu niyetine icerdim. 6 aydır yavaş adımlarla spor yapmaya başladım. Gogus diklestirim derken pazu yaptım. Kısaca ben boyleyim. ..
heyt bee afferim kızıma yansın yağlarYazdım yazdım geçmişi bitirdim yazdım şimdi bölgesel yapiyom
ne demek efenim her zamanTm canım tşk ederim
102 den kendi kendime 93 e düştüm .. takımlarda 80e düştüm. Sonra sensin şişko ile 69a düştüm.. 6 ay dolunca tekrar takımlara girip 64.5 ile mezun oldumÇok güzel ama sen kaç kilodan indin bu kadar
hataylı mısın sen kabak boranyeyi görünce merak ettimMenümü vereyim
Sabah:2yemek kaşığı kadar pattisli yumurta domates salatalık 5zeytin çökelek ufak dilim hellim peyniri
Arada :sütlü kahve
Akşam:bir tabak kabak boranisi 3yemek kaşığı bulgur pilavı bugün 200ip atladı m su 3ü bulmuştur bu arada kahvaltımı 9 da yaptım akşam 6.da
aynı ben valla.darısı bana inşallah102 den kendi kendime 93 e düştüm .. takımlarda 80e düştüm. Sonra sensin şişko ile 69a düştüm.. 6 ay dolunca tekrar takımlara girip 64.5 ile mezun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?