Ay öğretmen miydin sen aslan.eski morti .aslan meslektaşCanım ben ilk okul öğretmeniyim üstelik bu sene 1. Snııf öğretmnym ve tenefüslerm 5 dk dan olusuyor derste yada tenefüste yazma inkanm olnuyor acıkcası.6 da cıkıyor ve eve grmeden oglnu alıyrm oglumda 3 5 yasnda . buraya en cok sabh saatlernde greblyrm ama her sabhda griyor yazılanlrın genlde tamamını okuyrum ve cvpda yazıyrn..bunn dsnda dger saatlerdede sürekli aktif oluyrö ama aktif oldgm her an yazma fırsatm olmuyor anlattgm durumlardan ötürü..bunlar bahane değil ama bu takıma böle baglanmsken önemsemiyormus gbi bilinmek istemm o yüzden yazdım bunları .tesekkürler görüşlernze her zaman saygım var @MiuLego @Whiteblacklife
Oda olsn bacm ya diyet boyunca sürmedm ağzımaolsun reçel sonuçta
Cuma günü de mi bulgur yenmez hem de iki kaşık. Süt yapar ki. Ne zman yenir de hele kaptanim. Gene skandal olacak bi menü olmadı be à . Baklava konusuna gelince evet olmamali ya . Yazdım yazmasam gene kaçar göcer . Ha miktar konusu şükr mini bi dilim etmeyecek kadar çay in yanına hurma yi tercih etmeyip onunla dengeleme çabası . Evet olmamalıydı. Özür . Bu hafta yemem artık . Daha gelecek cumaya canına okurum ben onun.vorones menüne açıklaman nedir? Sorf meraktan soruyorum gerçekten.
Akşam patates ve bulgur aynı anda karbonhidrat.. baklava???????
Bak şuan mesela seni listede hala tuttum diye pişman oldum. Sence ben şimdi diğer tüm kızlara yemeyin diyebilir miyim? Böyle bir hakkım var mı? Sen yemişken
Kahvaltısız hayatta evden çıkmam, hastane işi malum aç gitmem gerekiyorduolmamış olmamış ooollmaaamııışşş
neyse ben zalımlık yapmiyim
kahvaltı yap lütfen
kuş kadar yiyip vücudu kıtlığa sokma lütfen.
spor az ama olsun sonuçta yapılmış
suyu yatmadan iki bardak daha iç hadi kuzum hadi bebeeem
Hippo 2 bebeynen maşallah sana ne güzel de mezun da olmusun tebrikler.Teşekkür ederim cnm. . İkinci mezuniyetim :))
Çok saol wayt.. olur ölee...
Teşekkürler flower :))
İnş cnm...
♡♡♡
Ellerine sağlık cnm .. listey e girişimde çıkışımda bireysel derece ile oldu :))
Hadi yaa.. o kadarcık bi farkla mı
Çok saol cnm ... listeye girişimde derece ile olmuştu...
Ayy hala inanamıyorum...
Bernam ♡♡♡
saol cnm .. son anda birincilik kaçmış yaa...
Sahiii 60.5 olur muyum . Immmm .olurum laaa. Hadi inşallah.GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
6 nisan HEDEFLERİ
malipina (82.7)
Esra_4378 (70.2)
Lunya (62.8)
Sidelya95 (56.5)
tevafuk55 (61.8)
vorones (60.5)
Melegiimm22 (75.8)
Eflalim (63)
bonus (99.8)
deynepnaz (63.1)
Nevreste (63.0)
60kiloyum (78.5)
Floweroflife (53.5)
Storm- (74.5)
Sherrysherrylady (77)
elfkkk (75)
pempisler (89.1)
pamukseker19 (88.5)
neslihan165 (91.2)
Ekinezya31 (64.8)
malahit (56.5)
Yumurtalikofte (109)
masumm (70)
suspushanimcim (61)
Habibte (73)
nehirnil111 (52.1)
begum75 (56.8)
İgdedali (54.5)
hepfit (53.5)
Konyakk (58.5)
Cutemom007 (59.2)
matematik61 (58.4)
hippotalamus (64.7)
Hayırlı ugurlu olsun
Kızzz yeni görüyorum ne işin var senin burdaGel kız zayıflattırak şunları ...
senın ki kaç kilo
Tamam!! Benimkinin acil zayıflaması lazım, en son baktığımda 7.5 kilo tosuncuktu.. seninki?Gel kız zayıflattırak şunları ...
senın ki kaç kilo
Sucuk var bir de fıstık ezmesikuzum yumurtalı ekmek kızartılarak yapılan değildir inşallah.onun dışında kahvaltı güzel ,ara öğün tam yerinde olmuş.akşam da çok güzel hep pro hem sebze .sporu yapmışsındır kesin.güzel menü minnakım
Ben 18Yav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin
Haahhaaaaa beğüş kaybedersen çok gülerimYanliz bi arti bi sabit geldiğim düşünülürse
Kaybetme ihtimaliim bile var
Yaparım tabe siz yeter ki mezun olunBana da yapacaksin tamam mi kiskandim da azicik
En minnak ben temmuzda 21 olcam suan 20miymYav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin
Düzenleriz canisi de biskivit var ne olacak simdiYa ya bir an kendimi kötü hissettim benden önce,sonra gelenler mezun oluyor ,kep alıyor, ben sınıfta kalan çocuklar gibiyim bir kepim bile olmayacak, oysa ki 11 kilo verdim ben
Daha da vereceğim
Bana da bir mezuniyet düzenlersiniz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?