- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
İyi ki doğmuş kızların, sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerimBugün yedim zatenKızlarımın doğum günü yarın, bugün kutlama yaptık
Püsküüt oldu evet ama sor bir neden?Düzenleriz canisi de biskivit var ne olacak simdikirpaclayacaklar seni
Kedilerimizi zayıflayacağız birlikteKızzz yeni görüyorum ne işin var senin burda
Deynep emeğine sağlık çok güzel bir jest olmuşGerçek yoruldum ,hepsine etiket koydum sayfa kendiliğinden yenilendi
smileyler koyarken yine
İnat ettim bitirmeyegündüz tebrik edememiştim arkidişleri
Hoşgeldin tekrarADINIZ: Aynura
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87.5
HEDEF KİLONUZ: ilk olarak 65 sonra 60 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evvet ilk 4.takımdan mezun oldum sonra 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelikkkk
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ayyy o kadar çok ki...ne çekiyormuş kilolu insanlar...2.kata çıkamıyorum oturup kalkamıyorum çok zor...en önemlisi yaz geliyor...kocam zayıf istiyo...güzel görünmeliyim sıkılaşmalıyımmmm...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:6yıllık evliyim,5yaşında bi kızım 2aylık minik bi oğlum var sezeryanla doğum yaptım emziriyorum...ev hanımıyım evde çok yoğun bi hayatım var...2ay öncesine kadar yiyip içip iş yapıp yatıp uyuyan ben şimdi oturunca seviniyom
Heeepinizi tanımak isterim...
Azerbaycan’da mı yaşıyorsun Peki?
abla diyenler küçük benden ondan herhalde.. haaa bi de azeriyim onu yazmayı unuttum...
Bana da abla diyeni kovalarım sopaylaevet topiğin minnoşları belli oldu
@Melegiimm22
@damlabahar10
@malahit
sizi dışarı alalım kızlar
bi abla diyin var ya
Of çakıl ya koptum göğüs dikleştirmeye çalışırken pazu yaptım kısmınaHosgeldin ben çakıl 37 yasimin son demlerindeyim. Geçmiş e özlem nedeniyle yine 55 kilo olmak göbeği açık tshirt giymek istiyorum. Karın kaslarını severim. Karbon bagimlisiyim ama kurtulus cirpinisindayim 6 aydır kola içmiyorum. 6 ay önce 5 litre kolayı şu niyetine icerdim. 6 aydır yavaş adımlarla spor yapmaya başladım. Gogus diklestirim derken pazu yaptım. Kısaca ben boyleyim. ..
Çok güzel menü olmuş çakılımmalipina
Günün menüsü
12.30
Yarım mercimek çorbası
1 pansiyon sis tavuk yanına 1 domates 1 biber biraz marul bolca açılıyor turşusu
1 dilim ekmek normal ek ekmekti ama çok ince kesilmisti.
20.00
Etli bezelye demek yerine bezelyeli et yemeği 6 kaşık (eşim dün düdüklüye atmak için ayirdigim tüm kuş başı eti bezelyeye koymus 4 yemek için düşündüğüm eti 1 seferde pişirmis oldu bu arada bezelye 1 kaselik düşünün orantıyi ama kiyamadim o kadar uğrasmis ki diet yaptigima inanıyor artık ya da evde et bulduğu için mutlu bilemedim)
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2.5 litre su
Şimdi 45 dakika bolgesel yapacagim kalkiyorum gecmisi bitirdim.
@MiuLego
Ay ne güzel, Bakü’yü çok merak ediyorum, en büyük hayalim Sibirya ekspresi ile bir baştan diğer başa kadar gezmek sonra da aralara dalıp Türki cumhuriyetlere gitmekevet canım Baküde yAşıyorum...
Lunya kahvaltı yok, olmamış olmamışMenü:
Öğlen; 1 ayran, köfteli patlıcan yemeği.
Akşam; 1 kase sarmisakli yoğurtlu semizotu, 2 küçük tavuk baget.
Şu: 2 lt anca oldu.
Spor: epey saat ayakta kaldım. Birazda sinirlerim yipraninca pek yapamadım. 30 dakika gece yürüyüşüm var sadece
@MiuLego
malipina
@nehirnil111
Biz burda gün ağarmaya başladı bilem flower...sen niye böyle geç uyuyon ?bebiş mi var uyutmayan?Oh saat kaç olmuş, yatayım, iyi geceler herkese
Bir de günaydın bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?