Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vorones ah ah ne çekdim senden aylarca ama yasak ta yesen veriyordun harbiden...şimdi de inşallah veriyorsundur.pek bi haberim yok
VeriyorVeriyorm Veriyorm ballı sutum . İyi ki geldin
çok gel hep gel. Burda ol benim menüleri de elden gecir olmami .çok özledim seni. . Damla nasıl yeni beben adı ne

vorones ah ah ne çekdim senden aylarca ama yasak ta yesen veriyordun harbiden...şimdi de inşallah veriyorsundur.pek bi haberim yok
Doğumdan eve gelince 75 lere yakindim. Bebem 4 aylık olacak . dün 61 ı gördüm
Sen baya almsissin ule 85 üstü olmaK yaz için çok tehlikeli elini çabuk tut. gözüm üstünde. Sen gelince iyi verion da gelmezsen yiyon demektır
Benim kalan 3 4 ü de beraber verenK. . Ahâ da Mortim olsan ya benim. Yarisalim. Emziriyor musun

Aynen canım menülerim ortada ama çok yavaş gidiyor
Bünye farklı olabilir canım durmuştur falan duraklama dönemin mi acaba

Teşekkürler Deynebim

Oraya da geliyor ses bıktım bu insanların sesini duymaktan onlarla aynı yerde yaşamaktan benim hayatımın içme edip gülmelerinden bıktım
@eflalim seni anlıyorum ama naçizane tavsiyem seslere takılma varlıklarını kabul et,eğer herşeyleri batıyo dayanamıyorum düşündesinde devam edersen hayatı kendine zindan edersin
boşver duy ama önemsememeye bak,takılı kalırsan önce kendine sonrada eşine ve çocuklarına zarar verirsin

emeği geçen herkesi tek tek tebrik ediyorum öpüyorum,harikasınız muhteşemsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…