Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pasta değil kuzu hamur işi, ben cıs diyince sen anla ki hamur işi

Ula deynep tamam valla senle yarışamam ben

Kedilerimizi zayıflayacağız birlikte

Kedilerde mi yarışıyoruz ?
Wuhuuuuuu
Diyet gruplarında bir ilk...
7. Takım artık kedilere de el attı..
Şok şok şok

seni gördüm daha iyi oldum kuzucum

sen nasılsın? yine erken mi çıkcan bugün?
Bende iyi oldum ballı çörek Yok 1e kadar buradayım herhalde bir değişiklik olmazsa eve gidip duş alacağım saç baş akşama bohça götüreceğiz erkek tarafına
abe yandan yandan

Kuzu 2 haftada değil miydi o direk sondan 2 yi alt gruba ilk 2yi üst gruba mı taşıyoruz

Oleyy karpuz olmusum.

Kedilerde mi yarışıyoruz ?
Wuhuuuuuu
Diyet gruplarında bir ilk...
7. Takım artık kedilere de el attı..
Şok şok şok
Miu ya söylimde benım kedıyı çivili koltuga oturttsun .
Sürekli miyav miyav miyav mama istiyor

Acaba kedım 5 kiloya ulaştıgındaaa bu çabalarımdan ötürüüü banada kep verirler mi

Tamam canm cok cok sagol kacamak olarak 1 gun yapıyım haftada o zaman.aynen hem cocuklu hem fit olan bayanlara hayranım ben de o yolda ılerlıyorm ıns.[/QUOTE]
İnşallah balım benim bebişim 3.bucuk aylikti şimdi 1 yaşını doldurdu şükür kilo ve boy olarak yüzde 85 lerde yani sen yeterli beslenmene ve sporuna sadik kal fit olacaksin

Süpersn canm ne guzel.benım de bebıs 5 aylık eve geldıgımde 72.5 idim.1 ay annemlerde kaldm ha bıre yedırdıler süt olacak dıye ama kılo mu korudum.1 ay once ben de basladm dıyete ve 69 oldum 60 olmam lazm ıns.aslında daha cok verırımde emzırıyorm o yuzden sıkı dıyet yapamıyorm.sen emzırıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…