ben de zamanında çok yıprandım böyle...hayatım zındandı...çok mutsuzdum...içten içe kendimi mahv ediyordum...psiklokla konuştuktan sonra anladımki sorun bendeymiş...yani onları takmamam gerekiyormuş...zaten başkasınım huyunu deyiştiremezsin...kendim tınlamamayı öyrenmelisin...@eflalim seni anlıyorum ama naçizane tavsiyem seslere takılma varlıklarını kabul et,eğer herşeyleri batıyo dayanamıyorum düşündesinde devam edersen hayatı kendine zindan edersin
boşver duy ama önemsememeye bak,takılı kalırsan önce kendine sonrada eşine ve çocuklarına zarar verirsin
Kız öyle boş sarkma değil, diğerinde yokHadi bakalım hodri meydan
O göbek kilodan değil bence .
Kısırlaştırıldı buyuk ıhtımalle demi ?
Göbek sarkması normal kısırlaştırılan kedilerde..
Benım iki kedımde sarkıkKız öyle boş sarkma değil, diğerinde yok
Of ya alıntılatım uçmuş...ara ara alıntılayıp gidiyorum cevap yazacaktım guya 1i çıktı sadece
Kaptanım ve kaptan yardımcılarım...spor zorunlumu?ben ilk zamanlar 15dakilalık spor yapıcam...gerisini kilo verimimin azaldığı zamanlara saklıyorum...
Siyah ekmek kullanıcam mutlaka günde en az 3dilim...
Yani kilo verimim iyidir... 1yıl öncesine kadar iyiydi4saatlik açlığa dikkat ederim...leptin hormonunu çok severimmm...bakalım şimdi emzirdiyim için ne yapıcam nasıl yapıcam...günde 2kere yerdim..en son 6da yerdim...çok heyecanlı ve endişeliyim...
Tadı nasıl olduKabak çorbası come onnn
Kedi çakması mı bu neeeebenide alsınlar aralarınaEki Görüntüle 2131059
Ben de onu diyecektim menü ver artık
Begumcum bugün ev temizliği yaptım ve aralarda ip atladım az ama yinede yazım başka spor yapamam sanırım. Okadar temizliğin üstüne misafirim var harikaakarpuzlarım bu bir düzeltme yazısıdırkarpuz kelek değişimi 2 haftada bir olacakmış ben bu ayrıntıyı kaçırmışım, o yüzden herkes yine aynı yerinde sayacak,bu ufak tefek ayırıntı hatasından ötürü kusuruma bakmayın
Esra_4378
hepfit
@hippotalamus
tevafuk55
@Floweroflife
Pamukseker19
@pempisler
@Ytmz
Konyakk
@malahit
vorones
Hayirli olsun takimimiza.Karar defterine de işlenmiiiil
Yeni kaptan yardımcımızhepfit hayırlı olsun kuzum
Whiteblacklife yardımların için çok sağol kuzum. Beni asla yalnız ve sensiz bırakmazsın sen zaten
Kedi çakması mı bu neeee
Romantikli su hee bugün bi deneyeyimigdedali çilekli limonlu su yapmıştım 2 litrelik ondan içiyorum.
Pembe renkli pek romantik :) nanede çok güzel oluyor evde yoktu.
Boğazıma bişeyler oluyo ya oğlandan bana geçmeye çalışıyo
Seni fururumBu hafta mortisiz takilicam benn
Emziriyorsun diye mi? Tek sebep bu mu pembik hatun?Bende mortisiz takılmak istiyorum
Bundan sonra 3. Bir spor grubu olsunigdedali
Orada yarışsın tekbaşına
Hatun manyak yetişemiyoruz mümkünatı yok
@MiuLegobegum75 @nehirnil111
Allahım.ne kadar zekiyim çok guel fikirlerim var
Beni dışlıyorlar matmazelKatılıyorum ıgde dengeyi bozuyor
Allam nası bir çeşit kıskançlık ki buEkolojik psikolojik ne dengemiz varsa hepsini
Sen var ya sen bitanesin
Ay dur gene öpecemNe istiyorsunuz iğdeden yahu canımız o bizim
Öp tabi canım dudak senin öpersin sonuçta istediğiniOpuyorum
yok bahane diil valla. miyom var ya bende. şiddetli geliyor. aman neyse çok şükür yinede. ben size en son doktor kontrolümü söylemedim de mi. benim o büyük olan miyom biraz da olsa küçülmüş. 3 ayda. d vitamini seviyemi yükselttim ve de 3,5 aydır İngiliz karbonatı kullanıyorum. onların etkisi.
ne zaman gelecek bu 6 lar. haziran sonuna kadar gelecek kuzuuuuyaz bunu buraya.
mortim yok ama psikolojik denetçim var artık
seni mi etiketlicez fıstık
afiyet olsun hayrişim. ballı sütü içmenin nedeni var mı? ben mi kaçırdım
akşam ki cısss ne olaki
miu senin bu takımlara başlarken ilk kilon kaçtı? bir de boyun kaç fıstık? merak ettim.
geçmiş olsun lunyacım. tiroit önemli. karatay usulü beslenmeyle çözüm bulanlar. duymuşsundur zaten.
geçmiş olsun nevrestecim. bazen vücudun dengesi şaşıyor maalesef
canımmmmmmmmmmm
fıstık gibi olmuşsundur
şimdi nasılsın kuzu. başağrısı zordur
kız esra eline sağlık da azcuk vicdanlı olaydın bana. o ne öyle -2 kilo
Tememmm anlaştık.
Romantikli su hee bugün bi deneyeyim
Seni fururumNolmuş regl geliyorsa. Sana uygun bi mortiyle kendi kulvarında yarışırsın alla alla ya
Listedekilerin morti istemiyorum taleplerini sebep dinlemeden reddediyorum. Dünki menün reçel hariç güzelmiş. Öyle devam et sen. Gerisi kolay
Emziriyorsun diye mi? Tek sebep bu mu pembik hatun?
Beni dışlıyorlar matmazel
Allam nası bir çeşit kıskançlık ki bu
Sen var ya sen bitanesinYokluğumdan faydalanıp nası da acımasızca yazmışlar. Neyse ki Nehirim burdaymış
Ay dur gene öpecem
Öp tabi canım dudak senin öpersin sonuçta istediğini
2 kilo regl haftasında senin için çoooooooooooook kolay biliyorsun aslında bunu...
Menüne etiket yaptın mıydı hatırlamıyorum kuzu kafa gidik az...
Ama gördüm. O kuruyemişler ne öyle... Bi de ara öğün yok. Regl olsa dahi yok. Bu hafta ara öğün yok sana. Öğünler arası 5 saat olmadan ağzına 1 kaju tanesi koymak da yok
Ayağın iyileşince de yürüyüş muhakkak yapılacak...
Pamukseker19 geçmiş olsun kuzum topuk dikeni anamda da var. Kırdırmıştı ama gene tekrarlayabiliyor. Zor cidden...
@Lunya sana da geçmiş olsun lunyam. Biyopside de korkulacak bişey yok.
Esra_4378 ay o elini gördüm de baktım yazmamışım. Çook çook geçmiş olsun sana da...
_AYNURA_ gelmiş hoş gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
@eflalim gayet de güzel zayıfladın. Yazın burda 70 lerle nası cebelleştiğini ne çabuk unuttun acaba? Kafanı dağıtmanın en güzel yolu diyete sarılmak
Geçmişi tam bitiremedim. Atladığım ettiğim varsa affola pliiiiiiiiiiiiiiiiz
Evet benim kilolar öyle gitti gidiiyör. Karatay à dikkat ediyorum . Çakma karatay amma ekmek yemem. 3 dilim çok yav.sana . İki öğün yiceksen her öğün de 1 yesen ?Of ya alıntılatım uçmuş...ara ara alıntılayıp gidiyorum cevap yazacaktım guya 1i çıktı sadece
Kaptanım ve kaptan yardımcılarım...spor zorunlumu?ben ilk zamanlar 15dakilalık spor yapıcam...gerisini kilo verimimin azaldığı zamanlara saklıyorum...
Siyah ekmek kullanıcam mutlaka günde en az 3dilim...
Yani kilo verimim iyidir... 1yıl öncesine kadar iyiydi4saatlik açlığa dikkat ederim...leptin hormonunu çok severimmm...bakalım şimdi emzirdiyim için ne yapıcam nasıl yapıcam...günde 2kere yerdim..en son 6da yerdim...çok heyecanlı ve endişeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?