Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de zamanında çok yıprandım böyle...hayatım zındandı...çok mutsuzdum...içten içe kendimi mahv ediyordum...psiklokla konuştuktan sonra anladımki sorun bendeymiş...yani onları takmamam gerekiyormuş...zaten başkasınım huyunu deyiştiremezsin...kendim tınlamamayı öyrenmelisin... aeben ablamın bi lafı var... ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin... @eflalim sen de kendini ziyan etme canım...

Of ya alıntılatım uçmuş...ara ara alıntılayıp gidiyorum cevap yazacaktım guya 1i çıktı sadece

Kaptanım ve kaptan yardımcılarım...spor zorunlumu?ben ilk zamanlar 15dakilalık spor yapıcam...gerisini kilo verimimin azaldığı zamanlara saklıyorum...
Siyah ekmek kullanıcam mutlaka günde en az 3dilim...
Yani kilo verimim iyidir... 1yıl öncesine kadar iyiydi 4saatlik açlığa dikkat ederim...leptin hormonunu çok severimmm...bakalım şimdi emzirdiyim için ne yapıcam nasıl yapıcam...günde 2kere yerdim..en son 6da yerdim...çok heyecanlı ve endişeliyim...

Canım hareketli olman yeterli yapabildiğin kadar :) sen bilirsin işini zaten

Begumcum bugün ev temizliği yaptım ve aralarda ip atladım az ama yinede yazım başka spor yapamam sanırım. Okadar temizliğin üstüne misafirim var harikaa
Spor 500 ip

Bonus can gecmis olsun kuzum.
Yanimda olsan sana mis gibi tavuk corbasi icirirdim.
Bide gripin ohhhh.
Bide nane limon kekik karanfil zencefil tarcin yapardim balli balli.
Bide yatardin terlerdin .
Zipkin gibi olurdun.
Sen yap evde ama bunlari.

Senle buralarin nisa ve bonus ortiginin nasil oldugu gosterecegiz.

igdedali çilekli limonlu su yapmıştım 2 litrelik ondan içiyorum.
Pembe renkli pek romantik :) nanede çok güzel oluyor evde yoktu.

Boğazıma bişeyler oluyo ya oğlandan bana geçmeye çalışıyo
Romantikli su hee bugün bi deneyeyim

Bu hafta mortisiz takilicam benn
Seni fururum Nolmuş regl geliyorsa. Sana uygun bi mortiyle kendi kulvarında yarışırsın alla alla ya
Listedekilerin morti istemiyorum taleplerini sebep dinlemeden reddediyorum. Dünki menün reçel hariç güzelmiş. Öyle devam et sen. Gerisi kolay

Bende mortisiz takılmak istiyorum
Emziriyorsun diye mi? Tek sebep bu mu pembik hatun?

Bundan sonra 3. Bir spor grubu olsun igdedali
Orada yarışsın tekbaşına
Hatun manyak yetişemiyoruz mümkünatı yok
@MiuLego begum75 @nehirnil111

Allahım.ne kadar zekiyim çok guel fikirlerim var

Katılıyorum ıgde dengeyi bozuyor
Beni dışlıyorlar matmazel

Ekolojik psikolojik ne dengemiz varsa hepsini
Allam nası bir çeşit kıskançlık ki bu

Sizin emeğinize sağlık

İğdemi kimseciklere vermem etle tırnak gibiyiz biz igdedali
Sen var ya sen bitanesin Yokluğumdan faydalanıp nası da acımasızca yazmışlar. Neyse ki Nehirim burdaymış

Ne istiyorsunuz iğdeden yahu canımız o bizim
Ay dur gene öpecem

Öp tabi canım dudak senin öpersin sonuçta istediğini

2 kilo regl haftasında senin için çoooooooooooook kolay biliyorsun aslında bunu...
Menüne etiket yaptın mıydı hatırlamıyorum kuzu kafa gidik az...
Ama gördüm. O kuruyemişler ne öyle... Bi de ara öğün yok. Regl olsa dahi yok. Bu hafta ara öğün yok sana. Öğünler arası 5 saat olmadan ağzına 1 kaju tanesi koymak da yok
Ayağın iyileşince de yürüyüş muhakkak yapılacak...

Pamukseker19 geçmiş olsun kuzum topuk dikeni anamda da var. Kırdırmıştı ama gene tekrarlayabiliyor. Zor cidden...
@Lunya sana da geçmiş olsun lunyam. Biyopside de korkulacak bişey yok.
Esra_4378 ay o elini gördüm de baktım yazmamışım. Çook çook geçmiş olsun sana da...
_AYNURA_ gelmiş hoş gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
@eflalim gayet de güzel zayıfladın. Yazın burda 70 lerle nası cebelleştiğini ne çabuk unuttun acaba? Kafanı dağıtmanın en güzel yolu diyete sarılmak

Geçmişi tam bitiremedim. Atladığım ettiğim varsa affola pliiiiiiiiiiiiiiiiz

Evet benim kilolar öyle gitti gidiiyör. Karatay à dikkat ediyorum . Çakma karatay amma ekmek yemem. 3 dilim çok yav.sana . İki öğün yiceksen her öğün de 1 yesen ?
SpOra asilmistim lohusa iken .bel fıtığı olup ayagimà basamadim. Aman dikkat et . DEdigin GİBİ 15 DK Olsa YETER. Ben yavas yavas gidiom.
Leptin é ben dé dikkat ediiom. Ara öğün yapmiom. Süt için zaten bol su ve yeşillik yemek lazım . Bulgur pilavı da ii derler .
Ben zorlandm ama sütum bazen azalıyordu àma şükür benim yavrum gece sık kalkip emen bebek değil o acikana kadar sut olusuo du. Hadi kolay gelsin. Kahvaltıda ne yedin bakem.
Dur ben de foto atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…