nevooo o menüyü bana yollasanaa canım çektiMenümü yazayımSonra yaramazlık yapıyorum zannedilmesin
Sabah 11:00
1 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
2 parmak kadar peynir
Akşam 19:00
1 tane fırında karnıyarık(kızartma değil)
3 yemek kaşığı bol mercimekli bulgur pilavı
1 kase salata
Su:2lt
spor:1 saat yürüyüş
200 tane ip atlama
@MiuLego
malipina
Floweroflife
@begum75
nehirnil111
hafta sonu ben de öyle yedim bazen oluyo ya vakit olmuyo ya da unutuyoz ben de ödemliyim yarına pek umudum yok cumaya toparlarım inşallahTamam kuzum yapayim, bugün tuzlu tuzlu yedim
temeeem.ben senin menüyü yorumlamış mıydım.gündüz sanki baktıydım du bi geçmişe bakimOy temizlik yeni bitti, dolaplar yatak altları, gardrop ayakkabılık duvarlar ne bulduysam temizledim ev çamaşır suyuna batırıldı
Görev tamamlandı
Ben de bittim şu an çamaşır suyu kokuyorum çok fena, duşa girmem lazım
malipina ara öğün sadece 1 muz oldu
Hamdolsun iyiyim iyiyiz inşallah canım,şimdilik bir sıkıntı yok gibi mali sağolsun emeğine sağlık beğeniyor buda beni iyi gaza getiriyor sağlık olsun devamı geliyor şükürIyiyiz pespis .
Sen nasilsin?
Menun sporun nasil?
Bol hareketli bi gun olmustur senin icin.
Aslında acıktım.Eşim göreve gitti.Şimdi geliyorum,şimdi geliyorum diye beni beklettinevooo o menüyü bana yollasanaa canım çekti
iki öğün arası 8 maşallah o kahvaltıya iyi dayanmışsın acıkmadıysan sıkıntı yok
akşama da bayıldım,yoğurt da dadından yinmezdi .haftasonu karbonu alınmış.artık dikkat ediyoz ,kızım nevo sana söylüyorum gelinim mali sen duy
senin menü nerde bacım etiket de yapmamışınHamdolsun iyiyim iyiyiz inşallah canım,şimdilik bir sıkıntı yok gibi mali sağolsun emeğine sağlık beğeniyor buda beni iyi gaza getiriyor sağlık olsun devamı geliyor şükür
heh buldum
pardon kuzu hatlar karıştı malahite yazıcaktım sana yazmışımHamdolsun iyiyim iyiyiz inşallah canım,şimdilik bir sıkıntı yok gibi mali sağolsun emeğine sağlık beğeniyor buda beni iyi gaza getiriyor sağlık olsun devamı geliyor şükür
en iyisiBen kitap okuyup uyuyacagim uyanık olmak benim için tehlike arz ediyor iyi geceler
güzel oluyorBunu ben de sevdim
kahvaltın çok güzel kuzuKzılar ben de menümü yazıp kaçayım
Sabah 11:00
1 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Öğle 14:00( öğleyi yapmasam iyi olurdu da yemek çöpe gitmesin öğün yapayım dedim)
4 kaşık yeşil mercimek
4 kaşık yoğurt
1 kupa ayran
Biraz kuru meyve
Akşam 18:30 (yemek yapmayayım diye çorba söyledim doymuştum o da baktım pro yememişim diye köfte yaptım off off)
1 kase kırmızı mercimek çorbası
4.5 sulu köfte
3 lt su
3 br tarçınlı zencefilli yeşil çay
Sporu gece yazayım birazdan yürüyüş yapıcam çarşambaya kadar böyle sonra sporum da düzene girecek
@MiuLegomalipina
kahvaltı çok iyi sidoşum herşeyden tam kararında yemişsinMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
2 yk menemen
1 yumurta
Yarım kk süzme peynir
1 yk basma tulum peyniri
Domates, salatalık
Ara 13:30
Elma
Akşam 19:00
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk kavurma et
Köz biber, Domates
Su 2,5 lt
3 mile leslie:135
500 ip:100
=235 puan
malipina suspushanimcim nehirnil111
HoşgeldinKaç gr fazlan var
çok güzel menü olmuş ekinezyaMenüm
Sabah aç karnına sirkeli su ardından bir dilim yeşil elma
Kahvaltı11:00=bir yumurta bol salatalık domates biber
Peynir bir tatlı kaşığı zeytin 5tane
Ara:bir yeşil elma salatalık
Akşam 6.00=bol salata tavuk kavurma bir porsiyondan az spor olarak 40 dakika doğa yürüyüşümalipina
Lavaş ne ki?yufka deyilmi?yarım yufkadan ne olcak?ben yorum yapıyorum ama korkarak...çünki takımda neye izin var neye yok bilmiyorum dahaSen de beni etikeetle balım. . Lavaş var sıkıntı o da işte .şükür ki Senden iyi menu Die duydum.Biraz daha dikkat etcem menulerime sen de bakıon artık haftasonu pek iyi geçmedi acikcasi
Biz kedilerde biraz zor oluyor o işler :)3 hafta sürmez verirsin
Ben de 3 kilo vermek istiyorum ama veremiyorumAma sen yeni başlıyorsun mutlaka gider:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?