Yerken içimden ben de öyle geçirdimbulgurlu mercimek yemeği olmuştur o
Yemek yemegi seviyorsun canim.ağzıma da bişi atamıyomsuspushanimcim nisa da aç kalmaktan korkuyor musun dedi zaten
Gozum üstündeeeağzıma da bişi atamıyomsuspushanimcim nisa da aç kalmaktan korkuyor musun dedi zaten
Yemek yemegi seviyorsun canim.
valla biz kiloluların en büyük arkadaşı yemek. zaten o nedenle böyleyiz. o arkadaşlıktan vazgeçebilenler bak ne güzel senin gibi incecik oluyor. inşallah darısı bana nisacım. zayıflarsam Allahın izniyle diyet yemekleri gurmesi olucam. size bol bol tarif veririm artıkGurme olacakmissin aslinda
Diledigin kiloya düs ins sonrasinda gurme ol sen.
mantarın çoh erötükEve yeni geldim yorgunluktan oluyorum menum de kötü zaten
Sabah 09.30
Yarim haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
2 yk kadar domalan kavurmasi ( bi cesit mantar )
Uzerine yesil cay
Ara 12.00
1 kucuk elma
Oglen 14-15 arasi bebek gormeye gittik kv nin dogum gununu kutladik
7 8 cig kofte
10 kadar findik biraz leblebi
Bi tutam kabak cekirdegi
2 kuru kayisi
Sekersiz cay
Uzerine sade turk kahvesi
(Midem bulandi durdu kattim karistirdim..)
Aksam 21.00 eve anca gelebildim
1 bardak sut
1 ceviz 5 badem
Midem iyi olursa yesil cay icicem
Su 2 olmustur
Spor bildireyim daha yapamam heralde
600 ip=120 puan
@MiuLegomalipina @nehirnil111
Gozum üstündeee
Cok memnun olurum kendi adima.valla biz kiloluların en büyük arkadaşı yemek. zaten o nedenle böyleyiz. o arkadaşlıktan vazgeçebilenler bak ne güzel senin gibi incecik oluyor. inşallah darısı bana nisacım. zayıflarsam Allahın izniyle diyet yemekleri gurmesi olucam. size bol bol tarif veririm artık
Iyiyiz pespis .kızlar nasılsınız haliniz keyfiniz yerindedir inşallah bugün malum pazar telaşesi vardı gelemedim ama hep aklımdaydınız çünkü sizleri çok ama çok seviyorum
Cok memnun olurum kendi adima.
Cunku kendime ve aileme de diyete uygun tarifler yapmayi isterim.
Ablacım kahvaltın çok güzel ama kuru ekmeği neden yiyosun merak ettim.mide suyunu çeksin diye miSelam kızlar
Bugünkü memnun
Sabah 10 da tiroid ilacı
Yarimsaat sonra mate cayi
15 dakika sonrada kahvaltı
1 yümurta
Domates
Salatalık
Biber
Yine kuru ekmek
Saat 2 buçuk kahve sütlü
1 adet kayısı
Akşam saat 6
Kabak yemeyi
Salata
Yarım kase yoğurt
Avuç işi kadar yufka ekmek
Kuru ekmek yiyemedim
8 dede mest form çayı
Gün bitti
Heee ona akdeniz mi deniyormuş, ben de kırmızı marul diyomKırmızımsı marulben kırmızı marul deyince adam Akdeniz diye düzeltiyor hep
sen insan değilsinmalipina
spor
90dk tempolu yuruyus 225puan
120 dk normal yuruyus 120 puan
500ip atlama 100puan
TOPLAM 445puan
Bunu ben de sevdimilk tarifi vereyim şimdiden. bak mesela ıspanakla soğanı sotele az da pulbiber ekle. sonra üzerine ızgara köfteleri koy servis et. bu da bir öğün. hem de güzel oluyor. hem de doyurucu
Tamam kuzum yapayim, bugün tuzlu tuzlu yedimmenün çok güzel akşam ekmek olmamış gerçi ama sen onu halledersin hafta içi inşallah
spor da yapmış benim ballı kurabiyem
kuzu hellim tuzluysa dilimle peyniri üzerine kaynar gibi sıcak su dök bi 10 dk bekle tuzu sıfıra iniyo ben öyle yapıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?