Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam 1 but yedim yanında kapuska, yaw Benim halam geldi hiç hissettirmeden, meğer o bisküvi, pasta tatlı kirizindenmiş ya la

Ben de karnım niye şiş diye düşünüp kapuskaya yormuştum, sabah tartı 54.5 di yine hehheeeeyyyy

Yok yemem kuzım zaten çok yorğunum püsküüt müsküüt yemem

şaka gibi menü yani
kahvaltı ne kadar da güzel dediydim ama hatun ayran havuzunda yüzmüş bütün gün
pazar pazar ne detoksu bu
biri ayran detoksu sordu kesin sana, sen de üstünde deniyon demi
Ayran sade ayran değil biliyorsun dimi içinde mercimek nohut olan? Yok bunu önceden de çok yaptım tat almıyorum ne diye boş kalori alayım dedim ondan yaptım yarın tat duyumun geri gelmesi umuduyla

Aynen o tarz peynirleri suda bekletirim bende yoksa mümkün değil aşırı tuzlu

Güle güle kavuşun canım. Annen de güle güle gitsin

Menümü vereyim
(Bir detoks başarısızlığı daha diyebilirim )

Sabah 9.30: 4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf ezmesi
2 k.kayisi

Ara 7 badem 1 portakal

Öğle 14.00: kabak corbasi

Akşam 19.30: ızgara somon yarısı
Salata

Ara türk.kahvesi 1 hurma
Su 2.5 litre
Spor: 60 dakika tempolu yuryus
@MiuLego begum75 malipina

Oyy hastayım diye erken yattım abuk sabuk rüyalar gördüm uyandım, hasta olunca rüyalarla cebellesiyorum hep şimdi de midem ağrıyor uykum kaçtı yaaaa ilaç ağrıttı heralde mide çok dolu olmayınca

Ayran sade ayran değil biliyorsun dimi içinde mercimek nohut olan? Yok bunu önceden de çok yaptım tat almıyorum ne diye boş kalori alayım dedim ondan yaptım yarın tat duyumun geri gelmesi umuduyla
şu an miudan dayak yiyorum eflal help S. O. S imdat alo 183ü ariyim sığınayım bi yerlere

sinemaya da mı gitmiyağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…