- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Kuzu ben yorgunluktan tartılmayı unuttum ya işe zor geldimtartılsam da çok artıyımdır ayaklarım şişti dün 3 saat tempolu yürüdüm akşam bayılmışım Yarın söylesem olur mu
O yüzden bildirmiyor kilosunu ördek hanımMunzevi Zencefil buraya gel vuracağım fena cumaya o eksi gelmesin üzerine boşaltacağım şarjörü
Eki Görüntüle 2131630
Ben seni etiketlemedim bernaBen bugun listeyi paylascam ama sen yine de yarin bildir :)
Ben gördüm merak etme.Görülmeyecek gibi degildi bebisimBen seni etiketlemedim berna
Bu hafta da birinci olacam
hiç eğlenceli değil eflalim bence istemeBende istiyom o kafalardan, ders çalışmak istiyorum beynim yansın istiyorum
Canımsın ya bende çok mutlu oldum kii
Kilo bildirimim cuma 62.8
Bugün 63.4+600
Evde sorunlarım var stresden wc ye bile çıkamıyorum.. beynimle midem neden bunkadar birbirini etkiliyor bilmiyorum
Ama ben de tevoysam bu sisligi alirim
61 mi beni zayıf mı gördün 800 gramı nerdeDuydunuz muu @MiuLego 61 kilo olmuş
61.8 mis.62 desene sunaaaaaa
Sen de miBen gördüm merak etme.Görülmeyecek gibi degildi bebisim
La resmen senden zayifimhiç bir fırsatı da kaçırma
AglamaaaSen de mi
La resmen senden zayifim
Tamam canım yarın bildiririmBen bugun listeyi paylascam ama sen yine de yarin bildir :)
Sen dil çıkarmaya deva met cuma görüşeceğiz o artı ne dil çıkarmaya bırak kalk spor yap
Ay kahkaha atcam derse atamiyom.
Aşırı benziyorsun gerçektenEki Görüntüle 2131635 ay annemle bu filmi izledik cuma gecesi kızlar.. annem bayıldı.. miu bu kız aynı sen diyor bana
Kaptan rakamla 61.8 yazıyla altmış bir nokta sekiz olursa biz müridleri ne olalım ne yapalım
Ben 62.8 gördüm ama
ay evet suya para vermek çok sinir bozucu .. al hemen şişeni de okulda da susuz kalmaBen cogu sabah okula gelmeden iciyorum 1 ltokulda icemiyorum hic sisemin kapagini kaybetmistim.persembe a101e sise gelcekmis alcam okula su getircem .yarim litrelik su 1 lira okulda valla veresim gelmiyo
çık kımık dımı kınyık
vay vay vay ben de leslie 5 mil yapıcam eve gidinceAynen kaptanım 2 aya fıstık gibi yeniden eski kilondasınBen dün tempolu 3 saat yürüdüm ayaklarım pert sanırım yani bayağı uğraşacaksınız bu hafta
Yaptım ki
not aldım kiBen de haftaya inşallah spor gruplarında olmak isterim
görsünler kesin demişsin ya ördeğimNeden etiketliyorsun ki onları
ne demek pazartesi artısını unutmak ne demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkKuzu ben yorgunluktan tartılmayı unuttum ya işe zor geldimtartılsam da çok artıyımdır ayaklarım şişti dün 3 saat tempolu yürüdüm akşam bayılmışım Yarın söylesem olur mu
O yüzden bildirmiyor kilosunu ördek hanımMunzevi Zencefil buraya gel vuracağım fena cumaya o eksi gelmesin üzerine boşaltacağım şarjörü
TamamSen dil çıkarmaya deva met cuma görüşeceğiz o artı ne dil çıkarmaya bırak kalk spor yap
öpme onu o şişkoAglamaaa
ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnAy kahkaha atcam derse atamiyom.
Duydunuz muuuu ben kaptandan zayifiiiimmmmmmBen bennnn 85 kilodan gelen bennnnnn
ay izle harika bir film harikaaaaaaaaaaAşırı benziyorsun gerçektenbenim neden aklıma gelmedi izleyeyim
Kaptan rakamla 61.8 yazıyla altmış bir nokta sekiz olursa biz müridleri ne olalım ne yapalım
Yazık bana ben olsam acırdım azıcıkta olsa banaEllerine sağlık gün içinde ara ara vur emi kuzucum bu az gelir
en az 20 delik açıls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?