Iyiyim mium sen nasılsıneve gidince yersin kiille yedirticem sana onu
günaydın konyakımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kuzummmmmmmmmmm
Gel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa
öhöm öhömmm
aylardır yemelerin sonucu
annem dün gitti
sabah dolu mide ile tartıldım
veeee
matematik61 kaydet kuzucum 61.8
Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum
sonra 2 haftaya da 53
yaza incecik girerim inşallah
mortilerimbegum75 ve nehirnil111
spora da başladık değil mi mortingenler bugün
iyi kuzummmmmmmm seni gördüm pek bir mutlu oldum lan.. az daha öpemIyiyim mium sen nasılsın
yahu o paylaşımımı görmezlikten gelsenize insafsızlar
Kızzz bende kilonu yaz diyorum yazmışsın görmemişimGel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa
öhöm öhömmm
aylardır yemelerin sonucu
annem dün gitti
sabah dolu mide ile tartıldım
veeee
matematik61 kaydet kuzucum 61.8
Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum
sonra 2 haftaya da 53
yaza incecik girerim inşallah
mortilerimbegum75 ve nehirnil111
spora da başladık değil mi mortingenler bugün
Kuzum o soruyu soranlar boğazını tutamayanlar . Eşim var öyle akrabası diyet yapamıyorum diye mide ameliyatı olacak. Dedim sen o ameliyat sonrası nasıl besleniyorlar haberin var mı? Püre yiyeceksin aylarca, oturup kendin diyet yap daha sağlıklı değer mi bu riske. Ama diyet yapamıyorum dediDün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
Hiç öyle görmezlikten gelebilermiyim sence ben
Bu hafta da birinci olacam
Bende istiyom o kafalardan, ders çalışmak istiyorum beynim yansın istiyorumbu kafalar güzel eflalim heee
Ay sorma yaaa ben de sihirli degnegim yok yemedim verdim diyorum.ekstra ne yaptin bi cay icmissindir bi kür yapmissindir...Dün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
Bilmek istemiyorumyedik heralde. annem ağzıma neler tıkıştırdı bilmiyon
nolduki neyi kutluyoruz
birinci olduk diyemi
o zaman halay
ya benim güçlü bir kalem gidiyor,hippom gidiyor,sende de bir iğde var maşallah
benim keleklere iğde anca denk gelir
Olsun ben yine de birinnciyim6994"]
karpuzlarım bu bir düzeltme yazısıdırkarpuz kelek değişimi 2 haftada bir olacakmış ben bu ayrıntıyı kaçırmışım, o yüzden herkes yine aynı yerinde sayacak,bu ufak tefek ayırıntı hatasından ötürü kusuruma bakmayın
@Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
tevafuk55
@Floweroflife
@Pamukseker19
@pempisler
@Ytmz
Konyakk
@malahit
@vorones
İğdemi hiç yedirir miyim haklı olanın hakkını vereceksin arkadaşSen var ya sen bitanesinYokluğumdan faydalanıp nası da acımasızca yazmışlar. Neyse ki Nehirim burdaymış
Ay dur gene öpecem
Oyy canım Allah korumuş yüzünün başka yerine falanda gelebilirdiÇok büyük birşey değil neyse ki, şimdi şöyle oldu, ocağın yanında bir tava buldum, eşime bunu kullandın mı diye sorarken gayri ihtiyari koklamak için burnuma götürürken yanlışlıkla değdirdim. Meğer tavayı elim ocağın üstünde baya bir tutup kullanmaktan vazgeçip yanına koymuş. İşte böyle
Sizin emeklerinize sağlık kuzum biz hepimiz biriz biz beraber güzeliz kiBen dün çıldıramadım müsaadenizle az delireceeeeeeeeeeeeeeeeem
Tamam sakinim
@hepfit emeğine sağlık kuzucum
nehirnil111 ve begum75 spor kaptaniçelerim destekleriniz için teşekkürler
@Lunya verdiğin destek çok çok kıymetliydi. Teşekkürler
@Esra_4378 kuzum ellerine emeğine sağlık senin de. Ellerine cidden sağlık
tevafuk55 paylaştığın bilgilerle farkındalığımız arttı teşekkürler tevocanım
@MiuLego anama kendini zorla öptürdüğünü biliyorum. Yoksa yapmaz öyle şeyler
Hepinizin emeğinne sağlık. Özümüze döndük bu hafta aynen devam
Olabilir canımAma koruyabilmemde başarı sayılır
iyi kuzummmmmmmm seni gördüm pek bir mutlu oldum lan.. az daha öpem
Canımsın ya bende çok mutlu oldum kii
iyi kuzummmmmmmm seni gördüm pek bir mutlu oldum lan.. az daha öpem
Aynen canım halam gil benden örnek almışlar diyete başlamışlar sabah aç karnına sıcak su iciyolarmis . Sonra abartmıyorum 2 dilim pasta yediler kuru pastaları saymıyorum . Ben bile korumada olduğum halde okadar yemedim .. Sonra gülüyorlar bide bugün diyet miyet kalmadı. Hergün böyle yaparlarsa bi dilim pastaya tav olurlarsa kilo falan veremezler tabi ama gelde anlatKuzum o soruyu soranlar boğazını tutamayanlar . Eşim var öyle akrabası diyet yapamıyorum diye mide ameliyatı olacak. Dedim sen o ameliyat sonrası nasıl besleniyorlar haberin var mı? Püre yiyeceksin aylarca, oturup kendin diyet yap daha sağlıklı değer mi bu riske. Ama diyet yapamıyorum dedi
61.8 mis.62 desene sunaaaaaaDuydunuz muu @MiuLego 61 kilo olmuş
Aynen ya ne çayı ictin ne ilaç kullandın yahu ben çocuk emziriyorum bişey içemem diyorum ııı inanmıyorlarAy sorma yaaa ben de sihirli degnegim yok yemedim verdim diyorum.ekstra ne yaptin bi cay icmissindir bi kür yapmissindir...
Bilmek istemiyorum
evet kuzum iftardan hemen önceki kilosunu alacağızOruçlu olanlarin iftardan onceki kilosu aliniyored galiba @MiuLego dogru mu hatirliyorum
Günaydın guzeller mutlu bi hafta olsun inşaAllah
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?