Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızzz bende kilonu yaz diyorum yazmışsın görmemişim

Yuhhh miu beni de yeseydin bana yaklaşmışsın ama kaslı vicidin le beni döversin sen

Kuzum o soruyu soranlar boğazını tutamayanlar . Eşim var öyle akrabası diyet yapamıyorum diye mide ameliyatı olacak. Dedim sen o ameliyat sonrası nasıl besleniyorlar haberin var mı? Püre yiyeceksin aylarca, oturup kendin diyet yap daha sağlıklı değer mi bu riske. Ama diyet yapamıyorum dedi

Ay sorma yaaa ben de sihirli degnegim yok yemedim verdim diyorum.ekstra ne yaptin bi cay icmissindir bi kür yapmissindir...
yedik heralde. annem ağzıma neler tıkıştırdı bilmiyon
Bilmek istemiyorum

nolduki neyi kutluyoruz
birinci olduk diyemi
o zaman halay

ya benim güçlü bir kalem gidiyor,hippom gidiyor,sende de bir iğde var maşallah
benim keleklere iğde anca denk gelir

Olsun ben yine de birinnciyim
begum75

Spor kaptanima hak veriyorum
Igde varken boşuna kürek çekiyoruz havlu atacam en sonunda [/QUOTE]
Ahahhaa survivor gibi oldu sanki sizin için en sonunda Acun allstarı dağıtıyor Biz gayet iyiyiz iğde harika ama onu çıkarsak bile geçen hafta yiyorduk sizi onu ne yapacağızpazar günü 3 saat neredeyse tempolum var ayaklar pert nolucuğğğ

Sen var ya sen bitanesin Yokluğumdan faydalanıp nası da acımasızca yazmışlar. Neyse ki Nehirim burdaymış

Ay dur gene öpecem

İğdemi hiç yedirir miyim haklı olanın hakkını vereceksin arkadaş
Oyy canım Allah korumuş yüzünün başka yerine falanda gelebilirdi
Sizin emeklerinize sağlık kuzum biz hepimiz biriz biz beraber güzeliz ki
Olabilir canımAma koruyabilmemde başarı sayılır

Aynen öyle istikrarlı Nevo

Aynen canım halam gil benden örnek almışlar diyete başlamışlar sabah aç karnına sıcak su iciyolarmis . Sonra abartmıyorum 2 dilim pasta yediler kuru pastaları saymıyorum . Ben bile korumada olduğum halde okadar yemedim .. Sonra gülüyorlar bide bugün diyet miyet kalmadı. Hergün böyle yaparlarsa bi dilim pastaya tav olurlarsa kilo falan veremezler tabi ama gelde anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…