Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben spor gruplarinda degilim.
istersen eğer haftaya dahil ederiz nisam

Gunaydin
Hayirli huzurlu haftalar

günaydın minnoşlar
Suspus beni öptü
la hayırdır sen?
Bak bak hem kel hem fodul.sanki ben yedirdim onları

az bile demişsin ağzına sağlık

su içelim o zaman öğlene kadar 1 lt bitiricem
Ben cogu sabah okula gelmeden iciyorum 1 lt okulda icemiyorum hic sisemin kapagini kaybetmistim.persembe a101e sise gelcekmis alcam okula su getircem .yarim litrelik su 1 lira okulda valla veresim gelmiyo

nehirnil111
begum75

kuzular sizi etiketlemeyi unutmuşum

spor sonuçlarımız yukarıdaki gibi
İşte bu ve hep böyle olacak Kayısılar Çağlalar zafere yakışan isimler

Aynen kaptanım 2 aya fıstık gibi yeniden eski kilondasın Ben dün tempolu 3 saat yürüdüm ayaklarım pert sanırım yani bayağı uğraşacaksınız bu hafta

daha çook obez değil ama obez olma yyolunda emın adımlarla ilerliyordu
Kime çektı bu çocuk anlamıyorum kı
bana çekmiş olabilir
Hayırlı sabahlar

Günaydın

Mutlu haftalar olsun

günaydın güzellikler
55.9

@MiuLego
nehir görmesin

iki hafta uzaktım ben. Takımda neler oldu tam bilmiyorum. +2 ile geldim geldiği gibi gitmesi ümidiyle
aha buldum onuuuuuuuuuu

bu ne bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

55.9 nedir yahu 53 lük minnak ördek nerden

begum75 nehirnil111 bakın ördeğin kilosuna

cumaya en az 54.7 gelinecek ördek hanım

bol bol cardio ve asla detoks yok.. cumaya eksi gelecek ben anlamam

gecen hafta:90.6
bu hafta:91.0
fark +0.4
matematik61 @MiuLego

pembiş bu artı kesinlikle gidecek gitmeli.. evde spor yap bolca.. sesbini düşün ve bulmaya çalış

+600 haftasonundan geldi.. kötü ..

tuzlu yemek mi yiyotrsun nisa? uyku düzenin mi kötü?

sebep ne olabilir bulmaya çalışalım

cumaya eksi gelecek

Owwweee kaptan 61.8 Kilo yani benlen kafa tutcek miş . Amanın senin hedef çok yüksek yav 55in alti asla olamam ben. Neyse takiliyim peşine . 57 de bırakırım

Konyakk nehirnil111 buradasiniz ama kilo bildiriminiz yokkkk

Cutemom007 sabah ugradin ama bildirim yapmadinnnn tartilmissindir sen okula gitmedennnn
Kuzu ben yorgunluktan tartılmayı unuttum ya işe zor geldim tartılsam da çok artıyımdır ayaklarım şişti dün 3 saat tempolu yürüdüm akşam bayılmışımYarın söylesem olur mu
aha buldum onuuuuuuuuuu

bu ne bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

55.9 nedir yahu 53 lük minnak ördek nerden

begum75 nehirnil111 bakın ördeğin kilosuna

cumaya en az 54.7 gelinecek ördek hanım

O yüzden bildirmiyor kilosunu ördek hanım Munzevi Zencefil buraya gel vuracağım fena cumaya o eksi gelmesin üzerine boşaltacağım şarjörü

kuzummmmmm kimse yemek yeme keyfinden mahrum kalmak istemiyor. Asla spor yapmak istemiyor. ama kilo vermek istiyor.. Hiç ekmek yok ama çok köfte olsun istiyor..

Yahu emek vermeden nasıl kilo verilir.. yata yata yağ mı erir? bunu kabullenemiyorlar.. kıskanmışlar baya belli.. kendini oku bolca nazara gelme emi kuzum

Ayy harikasın . BenSee hisleri yasadim ama daha yolum var benim. Masallah sana..insan anlamio demi bazılarıni da Hem sorar o kadar hem biraz Sonra ikram edilen pastayı keki yerler.

Ben bugun listeyi paylascam ama sen yine de yarin bildir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…