- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ben 62.8 gördüm ama61.8 mis.62 desene sunaaaaaa
istersen eğer haftaya dahil ederiz nisamBen spor gruplarinda degilim.
Günaydın
Gunaydin
Hayirli huzurlu haftalar
Suspus beni öptü
Bak bak hem kel hem fodul.sanki ben yedirdim onları
harikasınnnnnnnnnnnn korumada pazartesiye -100 ile gelmek harikaaaaaaaaaa
aynen aynenGecen cuma listesine damlabahari ekledim gec bildirim yapti diye baska bi fark yoktu heralde
Ben cogu sabah okula gelmeden iciyorum 1 ltsu içelim o zamanöğlene kadar 1 lt bitiricem
23-30 MART HAFTASI SPOR GRUPLARI YARIŞI SONUÇLARI
KAYISILAR : 10185 Puan
Çağlalar: 3712.5 Puan
TOPLAM PUAN= 10185+(3712.5/2)= 12041.25 PUAN
KARPUZLAR : 6209
Kelekler : 4470
TOPLAM PUAN= 6209+(4470/2)= 8444 PUAN
veeeeeeeeeeeeeee kazaanaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnNOTLAR:
KAYISILAR
KAYISILAR 1- 0 KARPUZLAR
Haftanın KARPUZU
@tevafuk55 1904 puan ile
Haftanın Keleği
@Pamukseker19 1280 puan ile
Haftanın KAYISISI
@igdedali 3945 puan ile
Haftanın Çağlası
@Sidelya95 1350 puan ile
- Kayısıların galibiyeti açık ara fark ile oldu. Karpuzlar gaza basmalı. Bazı üyelerin puanı çok az
herkes spora asılmalı!
- Çağlalardan @Bonus , Keleklerden @Ytmz SIFIR Puan oldukları içim spor gruplarından çıkarılmıştır. (1 ay boyunca spor gruplarına alınmayacaklardır)
- Ayağı ile problemi olmasına rağmen dereceye giren @Pamukseker19 e ekstra tebrikler
begum75 sporda gaza basmalısın
- ve son olarak bu hafta da listemiz aşağıdaki gibidir, yani geçen hafta ile aynı.. cuma günü listeler değişecektir.
İşte bu ve hep böyle olacak
Gel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa
öhöm öhömmm
aylardır yemelerin sonucu
annem dün gitti
sabah dolu mide ile tartıldım
veeee
matematik61 kaydet kuzucum 61.8
Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum
sonra 2 haftaya da 53
yaza incecik girerim inşallah
mortilerimbegum75 ve nehirnil111
spora da başladık değil mi mortingenler bugün
Yaptım kiharikasınnnnnnnnnnnn korumada pazartesiye -100 ile gelmek harikaaaaaaaaaa
aynen aynen
çabuk bildirim yap çabukkkkkkkk
daha çook obez değil ama obez olma yyolunda emın adımlarla ilerliyordu
Kime çektı bu çocuk anlamıyorum kı
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Mutlu haftalar olsun
aha buldum onuuuuuuuuuu55.9
@MiuLego
nehir görmesin
iki hafta uzaktım ben. Takımda neler oldu tam bilmiyorum. +2 ile geldim geldiği gibi gitmesi ümidiyle
Cuma: 64.5
Pazartesi : 65
Fark: +500
Karnım şiş ödemim var muhtemelen. Son bir aydır karın şişliği canımı sıkıyor. Dün temizlik yaptım hastayım , ilaç da içiyorum ondan artı sanırım.
Neyse öyle işte. Eliptik de şişiriyor olabilir mi bilmiyorum.
@MiuLegomatematik61
+600 haftasonundan geldi.. kötü ..Cuma gün 62
Bu sabah 62.6
Niye boyle anlayamiyorum?
Dunde 1litre cilekli naneli su ictim.
Bu sabah zeytin yemedim.
Sabah yuruyuse de cikmadim.
Sadece ip atlayacagim.
Ama moralim bozuldu.
Üst kismim 36
Alt bedenim 38 olmus ama basenler firliyor resmen.
Üstümle cok orantisiz.
Ben gitsin basenler dedikce kilo aliyorum.
Menulerim ortada sporumda gün icinde daha fazla yapiyorumdur cunku oglumla hep parka yuruyuse cikariz .
Ama niye boyle oldu?
Owwweee kaptan 61.8 KiloGel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa
öhöm öhömmm
aylardır yemelerin sonucu
annem dün gitti
sabah dolu mide ile tartıldım
veeee
matematik61 kaydet kuzucum 61.8
Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum
sonra 2 haftaya da 53
yaza incecik girerim inşallah
mortilerimbegum75 ve nehirnil111
spora da başladık değil mi mortingenler bugün
Neden etiketliyorsun ki onlarıaha buldum onuuuuuuuuuu
bu ne bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
55.9 nedir yahu 53 lük minnak ördek nerden
begum75 nehirnil111 bakın ördeğin kilosuna
cumaya en az 54.7 gelinecek ördek hanım
Karpuzlar gaza basmak zorunda.. ezici üstünlük olmamalı olamazOyyy iğde varken asla birinci olamam
Tebrikler birinciler
Karpuzlar yata yata büyümeye devam edin siz
Kilon kaç kilon onu söyle
noluyorAyyy ateş basıyor
Hit ne yapayım?
Kuzu ben yorgunluktan tartılmayı unuttum ya işe zor geldimKonyakk nehirnil111 buradasiniz ama kilo bildiriminiz yokkkk
Cutemom007 sabah ugradin ama bildirim yapmadinnnn tartilmissindir sen okula gitmedennnn
aha buldum onuuuuuuuuuu
bu ne bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
55.9 nedir yahu 53 lük minnak ördek nerden
begum75 nehirnil111 bakın ördeğin kilosuna
cumaya en az 54.7 gelinecek ördek hanım
kuzummmmmm kimse yemek yeme keyfinden mahrum kalmak istemiyor. Asla spor yapmak istemiyor. ama kilo vermek istiyor.. Hiç ekmek yok ama çok köfte olsun istiyor..Dün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
Kızzz bende kilonu yaz diyorum yazmışsın görmemişim
Yuhhh miu beni de yeseydin bana yaklaşmışsınama kaslı vicidin le beni döversin sen
Hiç öyle görmezlikten gelebilermiyim sence ben
Ayy harikasın . BenSee hisleri yasadim ama daha yolum var benim. Masallah sana..insan anlamio demi bazılarıni da Hem sorar o kadar hem biraz Sonra ikram edilen pastayı keki yerler.Dün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
Ben bugun listeyi paylascam ama sen yine de yarin bildir :)Kuzu ben yorgunluktan tartılmayı unuttum ya işe zor geldimtartılsam da çok artıyımdır ayaklarım şişti dün 3 saat tempolu yürüdüm akşam bayılmışım Yarın söylesem olur mu
O yüzden bildirmiyor kilosunu ördek hanımMunzevi Zencefil buraya gel vuracağım fena cumaya o eksi gelmesin üzerine boşaltacağım şarjörü
Eki Görüntüle 2131630
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?