Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kilomu 76.8 alablrz
Gecen hafta 75.8

Wc sorunm var sanırım..yani bilemiyrmki...cuma günü diyetsyenm menümü de degstedi 1.5 kg ödem yapmsm yumurta zaytin hatta corba bile yasak full sebze 10günlk..inş inş etkli olur ama inş cumaya inmş olrm dye tahmn ediyrm
@MiuLego matematik61

İyi ki de.eksi çıkmadım yav .nassill simariom o zamn . Bu hafta simarmamm lazım gelir.. aha da kestane sekeri yicedim yemiom uleee ... tabi bunu ikrm eden arkadaş Kilo almaya çalışan gruptan

Bide kullanmıyrm ama zamannda öle bi girişimim olmstu protein tozları oluyrya su yada sütle karstrılan saglıklımı sizce?artık reklamlrada cıkıyor ya bi de tlc de dr now da acil zayflamalar icin önermsti ya aklm karstı belki sürekli degl ama. Mesela bi öğün icin tercih edilebilirmi ne diyosunuz?

Yap yap ben pertim akşam pilates anca ama yarın akşam çarşamba kork benden puzzle da bitti elbisemi de aldı atayım

Ördeği aklıma geldikçe vuracağım

Tartı inan bana kendimi unuttum sabah zor işe geldim zaten her yerim şiş kasları aşırı zorladım doğru bir tartıda olmazmış

Bakayım hemen

Öpücüksüz kaldım kimse öpmüyo artı beni
akşam yediğin ekmekler öpsün seni
P.tesi tartiyı sevmedim. 61 imi yemis .zaten
Bel fıtığım nuksetmis spor yapamiom.

62.1 çıktım fark +300
Tabi sebze olmayıncà spor yok.
Neyse telafi ederim . Ben bana güveniyorum @MiuLego matematik61
spor yapamıyorsan yediklerine ekstra ekstra dikkat edeceksin vero.
+1 kilo nedir eliiiifffffffffffffff

wc sorunu için:
yemeklerine acı ekle
bol miktarda su iç
spor yap
geceden 1 bardak suya kuru kayısı ıslar dilimleyerek.. sabah uyanınca aç karna iç
armut yiyebilirsin

lütfen dikkat et cumaya eksi gelmelisin
bravo mortim
ama sporlarımla seni geçeceğim
Menülerde malipina yıı
Sporlarda. nehirnil111 iii
Etiketlicez değilmi
evet

hayır asla ve asla kullanmamalısın. Protein tozları faydalı değildir. Normal bireyler asla kullanmamlıdır. Proteini direk besinden almalısın toza ne gerek var.. peynir yoğurt süt yumurta et vb gibi birçok protein deposu var ..

moralim çok bozuldu ya hep artı!

cumaya işler umarım istediğimiz gibi olur. Gerçekten içime dert oldu şuanda

kızlar kimse burada kilo almak için mesai harcamamalı ya. Tek amacımız var eksilmek! haftasonu ne oluyor da pazartesiye böyle artılar geliyorgel me me li!

Canim ben de 96 ile baslamistim bu yolculuga .
Kendi kendime 78 e geldim.
Sonrasi takimla gitti.
Sporla ve yiyerek ver.
Yani saglikli seyler kaptanin @MiuLego onerdigi seyler.
Hizli verirsin protein tozlariyla ama hizli alirsin geri kilolari.
Sonucta hayat boyunca onlari kullanamayiz.
Bizim yeme seklimizi de duzene sokmamiz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…