Kaç eksi gördünSen eksi uyandina ben artı mi uyandım sanıyorsun eksimle döverim seni o derece
Bir şeyden de eksik kalBende varimmm
Ne sporu ödevi bile yetiştiremedim diyorumDünkü sporumu gördün mü sporunu paylaş haksızlık olmasin
Kac tane 10
Paytak paytak nasıl kaçıyor yaaaaOğlumun çekmesini komple yere indiren kızım beni görünce totosuna başka baka kaciyor
Çok güzel bı eksi sende söylersen soylerimKaç eksi gördün
Bir şeyden de eksik kal
Yürüyor artık komple ben cizz dağıtma diyorum kizdigimi anlıyor sonra gizlice dağıtıyor bana yakalancida bı kaçıyor totoyu sallaya sallaya yanına gidince kizmayayim diye hem gel gel yapıp el çırpıyor fena bu kız fenaPaytak paytak nasıl kaçıyor yaaaa
Kız yeme yeteeeeer
Bogazima kaciyodu hepsizaten hala aciyoken nasil yutabiliyorum subhanallah
anasına çkmişYürüyor artık komple ben cizz dağıtma diyorum kizdigimi anlıyor sonra gizlice dağıtıyor bana yakalancida bı kaçıyor totoyu sallaya sallaya yanına gidince kizmayayim diye hem gel gel yapıp el çırpıyor fena bu kız fena
Kızz darwinci nin şifresi gibisin yemin ediyorum :)) kızmadım kızz aaa... napim ikna edim :))
Benim az yalan söyledim benÇok güzel bı eksi sende söylersen soylerim
Oyyyyy kuzum kıyamam ben de altarafiNe sporu ödevi bile yetiştiremedim diyorum
Leslie 5 mil yapacaktım 1 mili biraz geçti yaparken ablam geldi yarım kaldı
Darwin in kemikleri sızladı hippoKızz darwinci nin şifresi gibisin yemin ediyorum :)) kızmadım kızz aaa... napim ikna edim :))
Kendime not:Oyyyyy kuzum kıyamam ben de altarafi
1500 ip atlama
45 dk lessie
Üstüne dip köşe temizlik.yaptimm
Kızz darwinci nin şifresi gibisin yemin ediyorum :)) kızmadım kızz aaa... napim ikna edim :))
99 u 100 e twmamlamaya mı çalışıyonDur hele bonus sakince burak fistuklari......
Daha otel koselerinde miuyu mora boyayacan unuttunmu?
Yo dostum bu kadar salak olamazsin zaten zabaanan ceyrek simit yedin
Sen bide hafta başı çiğ köfte gommustun demi üstüne kurabiye gördüm menüde bı bı avuç içi daha cizz vardı üstüne 2.5 dilimDur hele bonus sakince burak fistuklari......
Daha otel koselerinde miuyu mora boyayacan unuttunmu?
Yo dostum bu kadar salak olamazsin zaten zabaanan ceyrek simit yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?