- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kolay gelsin sana da kuzucum bayağı yoğunum kafamı kaldıramıyorum bugün çok iş varkolay gelsin kuzumabende çok yoğunum
dün danışman kadın mafetti beni yine
Dünki menüm. Malim akşam işlerim vardı sonra uyumuşum direkt
Kahvaltı(08:00)
yulaf ezmeli süt(2 yk yulaf ezmesi ve 1 muzla)
1 haşlanmış yumurta
yeşillik
peynir
7 zeytin
Öğlen(12:30)
7 tavuk köfte
salata
1 dilim çavdar
ayran
Ara(15:30)
1 portakal
yarım elma
accık yoğurt
Akşam(19:00)
1 kepçe tavuk çorbası
bakla yemeği
közlenmiş patlıcan
yoğurt
Su: 3 lt
Spor:
60 dk yürüyüş: 150
30 dk bölgesel: 90
Toplam: 240nehirnil111 malipina
Nehirim Cuma cumartesi çok hastaydım yapamadım spor
Öyle mi yazdım seni de bı hippo bı senHayır tabikiiiikimlen olursa ol hep seni tutarım ben ben sana guveniyorum gömer gecersin sen
İşte bende diyorum ki sana cuma günü güzel bı eksi ile gel miu Mora boya diyorum bunun zevki hiç bir yemekte yok diyorumIns miuda seni yener diycem miuda beni tutmuyor
Darwin in kemikleri sızladı hippo
Da vinci olmasın o
Bugun ikinci eyi gulusum hippo allahta seni hep guldursun kuzum
birleştirivermiş yahu iki ismi
çıkıktır o
Darwin in kemikleri sızladı hippo
Da vinci olmasın o
Bugun ikinci eyi gulusum hippo allahta seni hep guldursun kuzum
birleştirivermiş yahu iki ismi
yaa telefonun azizliği.. hızlı yazarken düzeltme oldu bende bakmadım .. Allahım bugün iyice cahil kaldımçıkıktır o
Ay o bakışa süt fabrikasını üstüne yaparım beeKuzum geçen hafta spor yapmadığın için kaptan spor yapmayanları takımlardan çıkardı sanırım 1 ay giremeyeceksiniz en azından spor yaptığını menülerinize eklerseniz değerlendirme yapacaktır tekrardan alacaktır
İçmem mi hemen içelimİyiyim bende çok şükür malim
Eki Görüntüle 2132239
yaa telefonun azizliği.. hızlı yazarken düzeltme oldu bende bakmadım .. Allahım bugün iyice cahil kaldım
canım benim beee melek kalplim benimmmmmmmmmmmHayır tabikiiiikimlen olursa ol hep seni tutarım ben ben sana guveniyorum gömer gecersin sen
Öyle mi sen görürsün kandırdın beni alacağım bunun intikamını cuma ya görürsün sen görürsün küstüm işte kandirikci
İşte bende diyorum ki sana cuma günü güzel bı eksi ile gel miu Mora boya diyorum bunun zevki hiç bir yemekte yok diyorum
yaa telefonun azizliği.. hızlı yazarken düzeltme oldu bende bakmadım .. Allahım bugün iyice cahil kaldım
ne kıskanması.Bugun asiri datlisin hippo
canım benim beee melek kalplim benimmmmmmmmmmm
akıllı zki ve çevik denilir ona
Eki Görüntüle 2132317
senin bu hallerini yerim beeeen
inecek inşallah kaptanGünaydın pembiiik
Naptın ödemler iniyor mu?
sagolasın verom. maalesef ben senin gibi kolayca kilo veremiyorum. masallahın var senin. ama herkesin bi bünyesi var değil mi. ayrıca tabi yaşım kırk oluyor artık.. :)) işte bari spor yapayım da ajda gibi dinç kalayımCumaya eksin bol olur seriyim sen merak etme spor un gayet iyi .masallah
Gene iyi yürümüşsün kuzum 6 km az buz yol değil. Ama suyu zorlamaya çalış benim de suyla pek aram yok diyet yapmasam bi litre bile içmiyorum normalde. Spora çok yüklenince bende de vücut kasıyo kasa yöneliyo sanırım
Kandirikci miu hani eksin azdı olsun söyledim ama sen görürsün cuma yenecegim seni yenecegimmmmmEki Görüntüle 2132319 üzülme vaytım acıtmadan yencem seni yaw
Kustum sana adil yarışmiyorsunnnnnasıl da vayta eksi miktarını söylettim
nasıl da kandırdım
yazık la nasıl da saf
ay kıyamam ya
ama duramıcam
azcık güleceğim
-900Kandirikci miu hani eksin azdı olsun söyledim ama sen görürsün cuma yenecegim seni yenecegimmmmm
Söyledim ki kıyamadım kiKustum sana adil yarışmiyorsunnnn
Çakıl 5 ceviz neMenüm
13.00
Yarım kase mercimek çorbası
3 köfte yanına salata
19.00
Is yerinde Mantarlı etli bir yemek üstünde biraz sos vardı ne olduğunu anlayamadim yanında salata is yerine geldi.
21.00
5 tane ceviz 10 tane badem 1 tane muz
malipina @MiuLego @60kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?