Sen bide hafta başı çiğ köfte gommustun demi üstüne kurabiye gördüm menüde bı bı avuç içi daha cizz vardı üstüne 2.5 dilimbeyaz ekmek vardı bilmiyorum artık bonus hala fıstık yiyecek misin
Sabah tartısı şahaneydi ipe ara vermiştim birden yüklenirce bayağı ise yaradi cumaya 55 ucundan bile görebilirim böyle giderse
Bugun ikinci eyi gulusum hippo allahta seni hep guldursun kuzum
Sabah tartısı şahaneydi ipe ara vermiştim birden yüklenirce bayağı ise yaradi cumaya 55 ucundan bile görebilirim böyle giderse
Bu defa benim dilimede düşersin bonus yani hedef senin kilo senin emine abla bı de yenerse seni Allah dilimden kurtulamazsinKara gamlilarin vayt derin bi nefes aldim okurken
Sende söyleyeceksin ama 57 gördum 57.8
kaç eksi gördün yaaabugün söyle de birdaha sormıcam söz
Sende söyleyeceksin ama 57 gördum 57.8eksi 1.2 daha fazla da olabilir WC siz
Bu defa benim dilimede düşersin bonus yani hedef senin kilo senin emine abla bı de yenerse seni Allah dilimden kurtulamazsin
Ama dedim çok pis ödemim var dedim bide dün gece 4 30 yattım 8 kalktım hala ödemim var sende söyle ona göre önlem alacağım detoks yapacagim
senin gibi morti olmaz olsun yaaa
Miuuuuuuuuuuuuu yiyeceğim cuma günü çevirme yapacağım kuzu cevirme
Ins miuda seni yener diycem miuda beni tutmuyor
WohhhhooooSende söyleyeceksin ama 57 gördum 57.8eksi 1.2 daha fazla da olabilir WC siz
söylemem kiAma dedim çok pis ödemim var dedim bide dün gece 4 30 yattım 8 kalktım hala ödemim var sende söyle ona göre önlem alacağım detoks yapacagim
hayırdır vaytı mı tutuyon senWohhhhoooocok heycanli
Hayır tabikiiiihayırdır vaytı mı tutuyon sen
Öyle mi sen görürsün kandırdın beni alacağım bunun intikamını cuma ya görürsün sen görürsün küstüm işte kandirikcisöylemem kimortiye eksi miktarı mı söylenirmiş hiç
cok hrcms olsn canım @eflalim bu arada meslektas mıyız ya?Kız hastalıklarla uğraşıyorum gelemiyorum yazdın ya
aynı soru bendende gelsinElma kuru nasil.oluyor ?
ayy merak ettin görüntünüZaten görüntün çok güzel görünüyor ki. Belki de ideal kilon budur. Böyle kalsa da gayet iyi bence
Çeşmenin başınaaaa dırınırınımmKız ben seni unutur muyum minnos
Benim de enerji yerlerde ayakta kalmaya çalışıyorumbir tek spor beni mutlu ediyor
Aklıma "sultan" (favori filmim) filmindeki dolmuş sahnesi geldifonda orhan gencebay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?