Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bu önemli bir sorun yiyememek, mideni küstürmüs gibisin. Olmaz böyle doktora git. Psikolojik de olabilir. Üzüldüm ya yemezsen nasıl gücün olacak
Psikolojik değil eflal uykusuzluk devamlı ayakta olma çok tetkikleri su 3 gün regl geliyor belki ikisi bı arada yaptı bunu bana bı halam gelsin istahida gelir insallah

Canım.oglum olmasa kızım uyuyor gündüz zaten gece uyumuyor ama 4 yaşındaki çocuğu bırakıp uyuyamıyorum ya cami açarsa ya ateş yakarsa ya düşerse diye

Psikolojik değil eflal uykusuzluk devamlı ayakta olma çok tetkikleri su 3 gün regl geliyor belki ikisi bı arada yaptı bunu bana bı halam gelsin istahida gelir insallah
Ya da güvenebildiğin bi temzliğe yardmcı filan alsan 1 günlük. Gelsin hem evi temzlesn hem bikaçkap yemek yapsn sen de o ara uyusan..

igdedali subaşı hanı olarak yazıyormuş :) içindeki dükkanlara şıracılar çarşısı deniyormuş

Ya da güvenebildiğin bi temzliğe yardmcı filan alsan 1 günlük. Gelsin hem evi temzlesn hem bikaçkap yemek yapsn sen de o ara uyusan..
Güvendiğim kimse yok burada kuzum ya o konuda zaten temizliği hafta da 2 gün yapıyorum artık mesela yemeği de çok yapıyorum 2 gün gidiyor dediğim gibi gündüz oğlumu emanet edebileceğim biri olsa 2 3 saat o arada uyurdum yoksa yemek.temizlik beni etkilemiyor çok uykusuz kaldım dış çıkarıyor inşallah geçer 1 2 aya kızımın derdi haftada iki gece uyusam bana yeter zaten uykuya düşkün biri değilim günde 2 saat uyku bile yetiyor beni ayakta tutmaya ama arka arkaya gelince sallıyor işte aman geçer

Bencede white nereye kadar dayanacak bedenin

Canım eşinin iş ortamı nasıl? Oğlunu bir günlük yanında götürse?

Canım.oglum olmasa kızım uyuyor gündüz zaten gece uyumuyor ama 4 yaşındaki çocuğu bırakıp uyuyamıyorum ya cami açarsa ya ateş yakarsa ya düşerse diye
Tatlım şu cama takılan çocuk kilitleri var ya onlardan al. Benim bütün canlarımda var kafam rahat. Pahalı bişey de değil tanesi 4 5 lira bişey. Eşin takmasa da sen takarsn ben kendim taktm hepsini.
Odaların da anahtarı varsa bütün odaları kilitle.
Banyo wc benim içerden kilitlenen cinsten ama onu da dışarıdan kilitliyorum ben törpünün metal kısmını ordaki çıkıntıya takıp döndürüyorum kilitleniyor.
Tv yi aç oyuncakları dök önüne sen de yat uzan. Hiç bişey olmaz.
Ben dolapları filan da kapatp kilitliyorm.
Benim kızım daha küçük dediğim şekilde çok uyudum. 30 dk da olsa insan kendine geliyor.
Camlara kilit şart ama balkon kapılarına filan da taktm en tepesine.

Bu iyi fikir bak yeni eve tasinacagiz oraya taktiriyim yas

Bunlardan. Hatta alarmlıları da varmş yeni gördm:)

Eklentiler

• 20180404_143128.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…