YoK hemso rahat ol yoğunsun zaten birde yorgunluğun üstüne bizimle.ilgileniyorsun allah razı olsun. . Sana alınmak mi haaaaşaaaNe demek haboşum kasıtlı yapmıyom inan. Çok etiket olunca sistem bazısını göstermiyor sanırım
Korumadasin ule ucundan kıyısından yesem mi ki. Ya da sen bilin. Cisxzss neticede yeme yavYa bi hocanin daha cocugu olmus bi kutu cis geldi
Yedim yedim
Tempolu canom
nehirnil111 dün 1.5 saat tempolu yürüyüş ve 15 dk egzersiz.
Cuma 1 saat tempolu yürüyüş
Cumartesi 1 saat yürüyüş
Pazartesi 1 saat tempolu yürüyüş
Salı günü 4 saat yürüyüş
Bide onu deneyim ne olacak sanki ama ben kahvaltısız 3 öğün kabak yoğurt yiyeceğim spor ödem yaptı da bugün sporu yuruyede çevirip yarında lessie yapacağımWaytimmmmmmmmm pattis ten daha çok gidiyous ben de çok araştırdım. .kabak.mi hurma mi yapsam diye kabak daha çok gidiyor sonucu söylerim
Canım geçen 4 gün yaptım 3 kilo gitti.Eflalim hurma diyeti 1 günde ne kadar eksi getiriyor bı bilgi versene bana
Yok kuzm biraktik emmeyiSen emziriyordun değil mi?
Önce wayta bir sor bence yapmadan önce
Yarın ben de yapayım diye diye canımı çektirdinLaanpempe diyorum canınmı çekiyo de hele :)) sabah 9 da hazırladım bakim nasıl olmuş senin için son halini çekicem.
Çilekleri doğrayınca aramosını rengini baya veriyo
Canım zaten marketlere gelenler kaliteli olmuyor iyi etmişsin. Ben bakıyım bir alırsa eşim, kötü çıkarsa iade ederim.Kocam duymasin ben dun internetten 85 liraya sipatis verdim de
Geçen gün halin ordaki mısır çarşısından aldım da aşırı tatlı öyle böyle değil. Her defasında iki tane çıkarıyorum birinin şekeri boğazımı yakıyor. 2. hoop geri. Bi de adam dedi abla diyet için mi alıyorsun. Diyette olanlar şunu deniyor dedi ama ona bakmadım. Şekeri azaltılmış hurma da mı varmışCanım zaten marketlere gelenler kaliteli olmuyor iyi etmişsin. Ben bakıyım bir alırsa eşim, kötü çıkarsa iade ederim.
Yaa bu nasıl iş benim eltim yiyor ama sırf uykusuz kaldı diye kilo veriyor. 4 ay oldu doğum yapalı yine bir sürü kilo vermişWC ye dün çıktım ama kuzum benim derdim uykusuzluk yani vücudun leptin salgıladığı saatlerde ben ayaktayım hem gündüz uyuma gece uyuma sisiyorum kilo değil ama öyle böyle siskinligim var anlatamam uyumam lazım ama da mümkün değil
Kuzum pilates setini dedim ben hurmayı değilGeçen gün halin ordaki mısır çarşısından aldım da aşırı tatlı öyle böyle değil. Her defasında iki tane çıkarıyorum birinin şekeri boğazımı yakıyor. 2. hoop geri. Bi de adam dedi abla diyet için mi alıyorsun. Diyette olanlar şunu deniyor dedi ama ona bakmadım. Şekeri azaltılmış hurma da mı varmış
Sağol kuzum anlayışın içinYoK hemso rahat ol yoğunsun zaten birde yorgunluğun üstüne bizimle.ilgileniyorsun allah razı olsun. . Sana alınmak mi haaaaşaaa
Dene canım haftasonu mutlakaÇok lezzetli
Benim de şıracı halinden haberim yokKuzum pilates setini dedik ben hırkayı değil
Şekerli suda bekletiyorlarmış bazı hurmaları bende yeni öğrendim
Eşim alıyor bana. Aldıkları çok tatlı değil kuru kuru neyse ki.
Halin orda mısır çarşısı mı var benim hiç haberim yokgüya sivaslı olan benim şıracı halinden alıyor sanırım eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?