Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu ara kapı pencere karşılıklı çok açıyormusun. Havalar nasıl sivasta. Ev havalansn diye açıp cereyanda kalıyosan o da şişknlk yapıyor vücutta.
Havalar hasta eden cinsten ama ceryanda kalmam hiç canım çok dikkat ederim ona çünkü hemen kaparım şifayı

kahvaltın çok güzel
kabak sandal güzel de o pattis oldu mu kuzum yaa çarşamba günü hani dikkat ediyoduk
suyun çok güzel
çok şükür spor da sağlam
Evet canım olmadı da zaten tartı ineceği yerde çıkıyor , ne diye bu kadar dikkat ediyorum diye kafam attı açıkçası. Aslında bundan sonra tartı değil ölçü kriterim olacak.
Vücut bu beslenme şekline alışma evresinde aslında artı olması şaşırtmıyor beni.

Kız nesfit güzel kilo verdiriyor bi kere nesfite laf ettirmem

Evet paketli gıda ama sürekli aynı şeyleri yiyerek kilo vermek bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor. Arada değişiklik yapmak iyi geliyor bence yani
Ben de diyete baslamadan once hep misir gevregi sutle kahvalti yapardim.hem kolayima gelirdi hem tok tutardi.ozellikle okula giderken kurtariciydi benim için

Üşenmemiş bulmuşsun
Tamam canım bugün iş çıkışı bi bakayım evdekini de misafire iteleyeyim yok yenmiyor sanki şerbetli tatlı yiyormuşum gibi

bugün hep dışardaydım. dişe gittim. işe gittim. yoruldum. bir de moralim bozuldu. menüm diyet menüsü olamadı. normal yedim. suyu da çok az içtim. valla bu cumayı bilmiyom hayriş igdedali
Bugün cozutma sakın... Yarına güzel bişeler görürüz o zaman. Moralin neden bozuldu? Geçmiş olsun bi de diş için

Dünki menüm:
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla yoğurtlu çılbır
bol yeşillik
az peynir
6 badem
10 zeytin
domtis-biber-salatalık
1 çay kaşığı tahin

Öğlen(13:00)
bakla yemeği
yoğurt

Akşam(17:30)
Yoğurtlu kabak
sebze çorbası (1 kepçe)
yoğurt
Salata

Su: 3 lt
Spor:
1000 ip atlama: 200
40 dk yürüyüş: 100
Toplam: 300 point
malipina nehirnil111

30 mart- 6 Nisan Mortingenlikleri

DİKKAT DİKKAT
BU KAPIŞMALARI KAÇIRANLAR KAHVENİN ÖNÜNDEN GEÇMEYE UTANIYORMUŞ
ONA GÖRE YERİNİZİ ALIN

fantazyaların kadını mı yoksaaaaaa pambık hatun muuuuuuuu kapışması
Bir yandaaaaa @malipina diğer yandaaaaaaa Pamukseker19

"Sil baştaaaaaaaaaan başlamak gerek bazeeeeeeeeeen kapışması"
@masumm veeeeeeee @eflalim

"Sessiz atın çiftesi pek olur" karşılaşması
@suspushanimcim veeeee @Sidelya95

Çirkeflikler de aşka dahildir kapışması
@Lunya veeeeeee @tevafuk55

Yerli Barcelona- Real Madrid karşılaşmasıı
@Bonus veeeeee @yumurtalikofte

Altta kalanın canı çıksın kapışmasııııııı
@Esra_4378 veeeee @Melegiimm22

Az- öz veririm tartımla döverim kapışmasııı
@Nevreste veeeeee @begum75

Haftanın sürpriz maçı
@60kiloyum veeeee cakil80

Minnaklar yarışıyooooor
@Floweroflife veeeeee @malahit

Aman vermez kapışmaaaaa
@Storm- veee @HAbibte

Tartılara göbek attıran kapışmaaa
@Cutemom007 veeee @elfkkk

Yenilene tombalak denilen kapışma
@Whiteblacklife veeeeeeeeee @MiuLego

NOT: Her türlü laf atma, tahrik etme, dalaşma efenime söylim çirkefleşme serbesttir.
Menülerinize ve sporlarınıza birbirinizi etiketlemeyi unutmayınız...
Ciddi bir mazereti olmadan (hastalık vs) rakibine çoook farkla yenilen hatunlar burada takımcak alınan kararlarla cezalandırılacaktır...
Sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim demeyiniz

Makbus Yeme duznein nasıl ?
Dr dan sonuç aldın mı
Kilom sabit canım bu aralar baya uzaklaştım diyet işinden dengelemeye çalışıyorum ama kafamdan baya attım bu aralar bu kadar cabuk etkisi var mı bilmiyorum ama zaten bilinçli olarak da uzaklaşmaya çalışıyorum

Evet paketli gıda ama sürekli aynı şeyleri yiyerek kilo vermek bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor. Arada değişiklik yapmak iyi geliyor bence yani
Evet bir ona bir de peynir etiform birleşimine asla hayır diyemiyorum akşam öğünlerim onlardan oluştu artık sanki çok seviyorum ya çok mu zararlıdır ki
sende mi bürütüs

Begüş bizler yorgun savaşçı hiç düzelemeyiz biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…