Havalar hasta eden cinsten ama ceryanda kalmam hiç canım çok dikkat ederim ona çünkü hemen kaparım şifayıBu ara kapı pencere karşılıklı çok açıyormusun. Havalar nasıl sivasta. Ev havalansn diye açıp cereyanda kalıyosan o da şişknlk yapıyor vücutta.
Evet canım olmadı da zaten tartı ineceği yerde çıkıyor , ne diye bu kadar dikkat ediyorum diye kafam attı açıkçası. Aslında bundan sonra tartı değil ölçü kriterim olacak.kahvaltın çok güzel
kabak sandal güzel de o pattis oldu mu kuzum yaa çarşamba günü hani dikkat ediyoduk
suyun çok güzel
çok şükür spor da sağlam
uykuluyum masummGünaydin Begüsss nasılsın canım
Kız nesfit güzel kilo verdiriyor bi kerekahvaltıda yumurta nerde
nesfit niye yiyon ihtiyacın mı var nesfite.tamam tadı güzel ama karbonun kralı o
akşamın güzel diyodum turşu da yenmiş
su yok nerde su
Allahtan spor var yaa o da olmasa batırmıştın menüyü
iyiyim kuzucummmmmmm izinliyim bugün evdeydim çalışmak için.. evdeki güvercinle çılgın atıyoruz
ben de geleyim mi yemeye?
Bende çok seviyorum tok tutuyor ve kilo verdiriyor bana zararlı tabiKız nesfit güzel kilo verdiriyor bi kerenesfite laf ettirmem
Evet paketli gıda ama sürekli aynı şeyleri yiyerek kilo vermek bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor. Arada değişiklik yapmak iyi geliyor bence yaniBende çok seviyorum tok tutuyor ve kilo verdiriyor bana zararlı tabi
Ben de diyete baslamadan once hep misir gevregi sutle kahvalti yapardim.hem kolayima gelirdi hem tok tutardi.ozellikle okula giderken kurtariciydi benim içinEvet paketli gıda ama sürekli aynı şeyleri yiyerek kilo vermek bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor. Arada değişiklik yapmak iyi geliyor bence yani
Üşenmemiş bulmuşsunEki Görüntüle 2132851 Eki Görüntüle 2132852 Eki Görüntüle 2132854 Eki Görüntüle 2132855
igdedali subaşı hanı olarak yazıyormuş :) içindeki dükkanlara şıracılar çarşısı deniyormuş
Bugün cozutma sakın... Yarına güzel bişeler görürüz o zaman. Moralin neden bozuldu? Geçmiş olsun bi de diş içinbugün hep dışardaydım. dişe gittim. işe gittim. yoruldum. bir de moralim bozuldu. menüm diyet menüsü olamadı. normal yedim. suyu da çok az içtim. valla bu cumayı bilmiyom hayrişigdedali
sende mi bürütüs
Kilom sabit canım bu aralar baya uzaklaştım diyet işinden dengelemeye çalışıyorum ama kafamdan baya attım bu aralar bu kadar cabuk etkisi var mı bilmiyorum ama zaten bilinçli olarak da uzaklaşmaya çalışıyorumMakbus Yeme duznein nasıl ?
Dr dan sonuç aldın mı
Evet bir ona bir de peynir etiform birleşimine asla hayır diyemiyorumEvet paketli gıda ama sürekli aynı şeyleri yiyerek kilo vermek bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor. Arada değişiklik yapmak iyi geliyor bence yani
sende mi bürütüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?