Sabah 11: mantarlı omlet 3 ceviz yesillik domatws salatalık brokoli
Ara:kahve 3 hurma 5 badem
Aksam 18.30:yarım tavuk ızgara yogurt zerzevat
Yeşil çay 2 litre su 1.5 elma detox suyu
..
Spor pek yapamadım hastanedeydim leslie 3 mill yaptım sadece . Dsha fazlasini dusunuyordum bugun..yarina artikmalipina @Whiteblacklife
Evet ama biz pek taze değiliz, 8. Yılımız bitecek 9’a başlayacağızAy bende yiyemem m mali
Kalamar bile yemem , midye yemem
Hamsi dışında balığa bile zor alıştım son yıllarda
Anammm 1. Yilmi ya pek tazeymissiniz ne güzelilk yıllar güzeldir
Canım @eflalim ihmal etme..saglık sonucta...Allah korusun.Canım ben çok düzenli olurum doğum yaptım ya mesela doğum sonrası regl tarihim bile tam bir yıl sonra aynı gün oldu iki doğum sonrası daikisinde de tam üçüncü ay regl oldum. Hamilemiyim diye strese girmediğim sürece günü şaşmaz diyeyim.
Üç aylık iğne olunca düzensizlik olmuştu o da yine her ay aynı periyodda lakin ara kanama oluyordu çok oluyordu vs.
Velhasıl bunları şunun için yazdım üç aydır iki gün oluyor sonra yok ki ben 10 gün yoğun olurdum. Niye böyle bilmiyorum doktora git diyeceksin de işte o malum muayeneden nefret ediyorum
Aaa miuuuu bu o buldgun yavru kuş mu yoksa ayy ne tatlişş
Bu Arada deneme gayet başarılıydı yanlış anlaşılmasın sadece çok yedimKızlar bu akşam yemeğinde deneme yaptığımız eti yedik
Salata malata yemedim böyk şu an bu durumdayım
Nimete böyk denmez ama
Böyk
En azından kaçamak yapmayacağım kesin ve net
Benim de olmadi çünkü streç pantolonlar giyiyorumYa dimi..
Ne bileyim hala eski kotum bol gelmiyor şu an üstümde ama ben bu kotu 65ken de giyiyordum, istediğim aaa üstümden düşüyor ayol efekti olmadı hiçbir kıyafette
Oooo maşşallah kuzum mutluluğunuz daim olsunYengeç eti güzeldir ama niye miden bulandı ki?
Denizde yaşayan tertemiz hayvancık kendisi,ben çok seviyorum
Ay burda bir yemeğini yapıyorlar alahım öl lezzetinden ama çok kalorili içinde mayonez var
Ama belki yıldönümümüzde sınırsız Deniz ürünü restoranına gidersek o zaman yerim oyş
Bu hafta sonu bizim ilk evlilik yıldönümümüz
Kız ben rocky müzikleri açıyorumBen bunun sesini kısıp pop müzik açıyorum daha eğlenceli oluyor
Bende, sanki mahalleden teyzeleri toplamış spor yaptıran dedikoducu abla izlenimi veriyor konuştukça
Sporcu karizması yok bu kadında
Niye normal muhabbete katilmiyon? Sadece menü verip kaçmak olur mu???Vallahi. Ne yapim benim miniş bir bebişim var 3yaşında genelde onunla ilgileniyorum çalışıyordum bıraktım hamilelikte öyle evdeyim arkadaş çevrem var şükür öyle
Niye kız kötü mü olmuş? Ya da çok mu yedin?Kızlar bu akşam yemeğinde deneme yaptığımız eti yedik
Salata malata yemedim böyk şu an bu durumdayım
Nimete böyk denmez ama
Böyk
En azından kaçamak yapmayacağım kesin ve net
Seni bir daha sabah opeyım sabah öpücüğü olsunHee miu görmesin kıskanır hemen dombili
Kuzu kahvaltın çok güzel olmuş
Menülerin çok güzel gidiyo maşallah nazar değmesinSeeeelaaaammmmm
Menü
Limonlu su
Sabah
1 has yumurta
Bol domates
Bır avuc cecil
1 tb ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Kabak
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Ara
Elma
Akşam
Kabak
Az salata
Yoğurt
Su
3 lt ye yakın
Spor
60 dk orta yürüyüş
20dk hit cardio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?