Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego mimus görürsün umarım

Daha iyiyim canım şükür agrisiz kolayca uyandim bu sabah. Dun multivitamin almaya baslamistim ph..ton olandan. O her halde enerji verdi
Yoksa halim dumandi 1 aydir
Sen nasılsın canim banum ?

D vitaminim 9.6 cikmis

hemen ilaç kullan örtmenim çok düşük çıkmış

O yaylar bende de gevşedi begüm

Günaydın missss gibi migrensiz bir sabaha uyanmak ne büyük nimet

ya ne edecez böyle
geçen sene 4 de kalkıyodum,bu sene çok şükür 5 oldu

Aaa sen öyle oluyorsun dimi baharda
Bende bugün 5 te uyandım keşke lesile yapsaydım diyede pişman oldum vallahi

bende 6 gibi mutfağa girdim,yaaaavvvaaaaşşş yaaaavvvaaaaşşş mutfağı topladım,sonra oturma odasını toparladım
sabah sabah spor bana çok zor geliyo yaa
sen yapıyosun bundan sonra uyanırsan yap bari,gerçi inşallah uyanmada yoksa sonra insan gün içinde sersem gibi oluyo

Aaa hakkaten yakınmış ilginç sen daha zayıfsın ama
Kuzim senin fotolardan da belli etin sıkı. Bi de boyunu bilmiyom uzunsun belki benden.
hemen ilaç kullan örtmenim çok düşük çıkmış
Bugun doktora gostercek esim canim.ilac verecek muhtemelen.benim eskiden beri dusuktur.kapali olunca gunes gormuyon boyle oluyo

Daha iyiyim canım şükür agrisiz kolayca uyandim bu sabah. Dun multivitamin almaya baslamistim ph..ton olandan. O her halde enerji verdi
Yoksa halim dumandi 1 aydir
Sen nasılsın canim banum ?

Ya valla serim iş değiştirdim ya ben alışmaya çalışıyorum
Kilollarim yüzünden her sabah sinirleniyorum öyle işte

Ya valla 5:30 da uyanıp yapsam mis olur
Akşama çocuklara vakit kalır ama zor uyanmak işte

Füzeler erimesin

Su mısır gevregini yiyince daha çok acikan bi benmiyim yahu
Beni de tok tutmaz şerim yedikten 1 saat sonra kurt gibi acıkırım... Yalnız değilsin. Onun yerine yulaflı kahvaltılık yesen hem protein orabı yüksek hem de evde hazırladığından için rahat eder

helaallll olsunnn en önemli şey incelmeeee tebrikler canooo Nego bişey sorcam peki bu iki dönem arasnda kac kilo verdn ki demekki yagdan verdin???

Kuzim senin fotolardan da belli etin sıkı. Bi de boyunu bilmiyom uzunsun belki benden.

Bugun doktora gostercek esim canim.ilac verecek muhtemelen.benim eskiden beri dusuktur.kapali olunca gunes gormuyon boyle oluyo
Ya siz bu birbirinzn fotolarnı nerden görüyonuz ya banada söleyinnn sizi cok merak ediyoruuuummmm

Yanlardan 10 cm daralttirilmis eflal
Süper süper süper süper süper süper süper

Kuzum zaman zaman attik fotoları, yüz kısmını kesip

Eskiden de dusuktu kuzum.acikcasi tedavi de uygulamamistim yukselsin diye ama simdi ilac verecek muhtemelen onu kullanirim.

Ahhh ahhh gun yüzü gormuyorum hep ondan bu eksiklik
Ya siz bu birbirinzn fotolarnı nerden görüyonuz ya banada söleyinnn sizi cok merak ediyoruuuummmm
Buraya atmistik canım onceden

Eskiden de dusuktu kuzum.acikcasi tedavi de uygulamamistim yukselsin diye ama simdi ilac verecek muhtemelen onu kullanirim.

Ahhh ahhh gun yüzü gormuyorum hep ondan bu eksiklik

Buraya atmistik canım onceden
Kuzu bi ampul kir ye hemen, gerçekten çok düşük benim ki 46 larda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…