27 mayıs 2017
Göğüs:101
Bel:87
Göbek:100
Kalça :108
Basen:106
Sağ bacak:62
Sol bacak:62
Sağ kol:35
Sol kol:35
Sağ baldır:37
Sol baldır:37
27 temmuz 2017
Bel:85
Göbek:98
Kalça :106
Basen:103
Sağ bacak:61
Sol bacak:61
Sağ kol:33
Sol kol:33
28 kasım 2017
Göğüs:99
Bel:83
Göbek:94
Kalça :102
Basen:99
Sağ bacak:58
Sol bacak:58
Sağ kol:32
Sol kol:32
Sağ baldır:36
Sol baldır:36
5 nisan 2018
Göğüs:93
Bel:77
Göbek:87
Kalça :98
Basen:93
Sağ bacak:56
Sol bacak:56
Sağ kol:30
Sol kol:30
Sağ baldır:35
Sol baldır:35
Aaa sen öyle oluyorsun dimi baharda
Bende bugün 5 te uyandım keşke lesile yapsaydım diyede pişman oldum vallahi
Canım bende if yapıyorum ya
Bı rahatım eve gittiğimde yemeisi bitiyor
Kafam çok rahat inanki
Zaten bizim bu yeme işini kafada bitirmemiz lazım , ki ben deli gibi yeme isteği yaşarken şimdi 0 yeme istegim
Serim nasılsın canım .telden girmek çok zor ya
D vitaminim 9.6 cikmis
O yaylar bende de gevşedi begüm
Günaydın missss gibi migrensiz bir sabaha uyanmak ne büyük nimet
Aaa sen öyle oluyorsun dimi baharda
Bende bugün 5 te uyandım keşke lesile yapsaydım diyede pişman oldum vallahi
Netten baktim canım daha doktora göstermedim bisey verir heraldeVerdi mi ilaç. D vitamini çok önemli. Benim kilo vermene engel oluyordu, seni etkilememis neyse ki
Kuzim senin fotolardan da belli etin sıkı. Bi de boyunu bilmiyom uzunsun belki benden.Aaa hakkaten yakınmış ilginç sen daha zayıfsın ama
Bugun doktora gostercek esim canim.ilac verecek muhtemelen.benim eskiden beri dusuktur.kapali olunca gunes gormuyon boyle oluyohemen ilaç kullan örtmenim çok düşük çıkmış
Ekledim canımCanım dün de 45 dk tempolu yürüyüş bugün de yaparım zaten ekleyebilirsin
Ne de meraklısınız beni yemeye
Daha iyiyim canım şükür agrisiz kolayca uyandim bu sabah. Dun multivitamin almaya baslamistim ph..ton olandan. O her halde enerji verdi
Yoksa halim dumandi 1 aydir
Sen nasılsın canim banum ?
hemen ilaç kullan örtmenim çok düşük çıkmış
ya ne edecez böyle
geçen sene 4 de kalkıyodum,bu sene çok şükür 5 oldu
bende 6 gibi mutfağa girdim,yaaaavvvaaaaşşş yaaaavvvaaaaşşş mutfağı topladım,sonra oturma odasını toparladım
sabah sabah spor bana çok zor geliyo yaa
sen yapıyosun bundan sonra uyanırsan yap bari,gerçi inşallah uyanmada yoksa sonra insan gün içinde sersem gibi oluyo
Füzeler erimesin27 mayıs 2017
Bel:87
Göbek:100
Kalça :108
Basen:106
Sağ bacak:62
Sol bacak:62
Sağ kol:35
Sol kol:35
27 temmuz 2017
Bel:85
Göbek:98
Kalça :106
Basen:103
Sağ bacak:61
Sol bacak:61
Sağ kol:33
Sol kol:33
28 kasım 2017
Göğüs:99
Bel:83
Göbek:94
Kalça :102
Basen:99
Sağ bacak:58
Sol bacak:58
Sağ kol:32
Sol kol:32
Sağ baldır:36
Sol baldır:36
5 nisan 2018
Göğüs:93
Bel:77
Göbek:87
Kalça :98
Basen:93
Sağ bacak:56
Sol bacak:56
Sağ kol:30
Sol kol:30
Sağ baldır:35
Sol baldır:35
Canım devamlı kabızlık probleminizin varsa bitkisel bir şey oneririuim sana benim oğlumda çok işe yaradiBaşkada yapamadım kuzum benim kız kabız olmuş hic durmuyor
GunaydinGünaydın kızlar
Ayy ev interneti arizaliymis cepten giriyorum. Amanin ne zor..
Acele etme oda ericek
Çok düşükD vitaminim 9.6 cikmis
Beni de tok tutmaz şerim yedikten 1 saat sonra kurt gibi acıkırım... Yalnız değilsin. Onun yerine yulaflı kahvaltılık yesen hem protein orabı yüksek hem de evde hazırladığından için rahat ederSu mısır gevregini yiyince daha çok acikan bi benmiyim yahu
helaallll olsunnn en önemli şey incelmeeee tebrikler canooo
Ya siz bu birbirinzn fotolarnı nerden görüyonuz ya banada söleyinnn sizi cok merak ediyoruuuummmmKuzim senin fotolardan da belli etin sıkı. Bi de boyunu bilmiyom uzunsun belki benden.
Bugun doktora gostercek esim canim.ilac verecek muhtemelen.benim eskiden beri dusuktur.kapali olunca gunes gormuyon boyle oluyo
Süper süper süper süper süper süper süper
Yanlardan 10 cm daralttirilmis eflal
Kuzum zaman zaman attik fotoları, yüz kısmını kesiphelaallll olsunnn en önemli şey incelmeeee tebrikler canoooNego bişey sorcam peki bu iki dönem arasnda kac kilo verdn ki demekki yagdan verdin???
Ya siz bu birbirinzn fotolarnı nerden görüyonuz ya banada söleyinnn sizi cok merak ediyoruuuummmm
Süper süper süper süper süper süper süper
Eskiden de dusuktu kuzum.acikcasi tedavi de uygulamamistim yukselsin diye ama simdi ilac verecek muhtemelen onu kullanirim.Çok düşük
Buraya atmistik canım oncedenYa siz bu birbirinzn fotolarnı nerden görüyonuz ya banada söleyinnn sizi cok merak ediyoruuuummmm
Kuzu bi ampul kir ye hemen, gerçekten çok düşükEskiden de dusuktu kuzum.acikcasi tedavi de uygulamamistim yukselsin diye ama simdi ilac verecek muhtemelen onu kullanirim.
Ahhh ahhh gun yüzü gormuyorum hep ondan bu eksiklik
Buraya atmistik canım onceden
Ya valla eksikliginde ne oluyo onu bile bilmiyom.esim doktora gostercek sonuclari o verecek muhtenelen ilac.kullanirim bundan sonra.Kuzu bi ampul kir ye hemen, gerçekten çok düşükbenim ki 46 larda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?