Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kan geldiyse çocuk cerrahiye hemen randevu al sakın ihmal etme bak kaç yaşında
Saol cnm az önce doktorumuzu aradım muhtemel kabızlık tan öyle olmuştur dedi yinede bi tahlil yapılması gerekiyor akşam eşim işten gelince goturecez artık kardeşimin çalıştığı hastaneye yine herkez seferber oldu saolsunlar ne kadar pinpirikliyim

Begüs spor yapamadım cnm dün sadece 1 mil leslie var onuda söylemeye bile değmez kız rahatsız

ay hem cıkarttılar hem hakkını mı vermediler ? neden gerekli yerlere şikayet etmedin ? tabi ibraname imzalattılarsa işin zor. arabuluculuk sistemi çıkardılar şimdi işçi direkt mahkemeye gidemiyor. işverenin avukatı ile aciz işçiyi güya anlaşmaları için bir araya getiriyorlar. tehditleri duyan işçi davadan vazgeçiyor. başımızdakilerin güzel kazıklarından biri daha.. işverene destek işçiye köstek sistem..

Kan olayı sakat kuzum çatlak falan olunca kanama oluyor Allah korusun sen yinede al onlemini

merhabalar eski topigim ben geldim hatirlayanlariniz olabilir:) En son yanlış hatırlamıyorsam burda 6 kilo vermiştim ama araya kış girince tekrar aldım kiloları ve geldim :) beni yine aranıza alir misiniz? :)

Esim tahlilleri gostermis.d vitamini icin damla vermis ekmege damlatip yesin demis.e ben ekmek yemiyom ki dedim
B12 icin de 15 tane igne vermis 6 ay sonra da kontrole gelsin demis.unutmazsam giderim

Esim tahlilleri gostermis.d vitamini icin damla vermis ekmege damlatip yesin demis.e ben ekmek yemiyom ki dedim
B12 icin de 15 tane igne vermis 6 ay sonra da kontrole gelsin demis.unutmazsam giderim
Git git erteleme sakın canım o damla ekmeksiz de içiliyor ama ampulse o ekmekle ya da yoğurtla En etkilisi kapsül solgarın on numara ben kullanıyorum ara ara b12 de çok önemli iğne verdiyse çok düşük demek ki unutma vurdur zaten unutmam azalacak

Benim aynalar zayif gosteriyo caktirma

Azcik yicemi bilsem yerim eflal canim cok istiyo eskiden beri severim öküz gibi abanirim ben kuskusa
Sanmam canım çünkü miden küçüldü istesen de emin ol yiyemezsin o kadar. Şöyle söyleyeyim benim biliyorsun kaçamak oluyor bende ona rağmen abartmak istesem de olmuyor midem feci bulanıyor yiyince bana dert oldu kız senin kus kus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…