- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahha sen mortilikte de yeniliyorsun amayarın yenilince ağlamak yok ama
sende ballı çöreksin
ayy kayısıda yok ama sizden reçelini yapıcaz işte
pek datlu olcak hımmm
Sut candır bisey olmazOyle yapim ozaman
Bu arada sutte sisirirmiki ya bise yiyip icesm gelmiyo resmen
Öyle deneyeyim , ara öğün yerine akşam yemeği yerim, gece de badem sütü içerim hımmm bir de wc okursa sabit olabilirimBugün erken kapat günü 17:00 de bitir yeme işini yarına sabit çıkarsın en azından
Icem bari 3 hurmayla acktmmmSut candır bisey olmaz
Saol cnm az önce doktorumuzu aradım muhtemel kabızlık tan öyle olmuştur dedi yinede bi tahlil yapılması gerekiyor akşam eşim işten gelince goturecez artık kardeşimin çalıştığı hastaneye yine herkez seferber oldu saolsunlar ne kadar pinpirikliyimKan geldiyse çocuk cerrahiye hemen randevu al sakın ihmal etme bak kaç yaşında
Begüs spor yapamadım cnm dün sadece 1 mil leslie var onuda söylemeye bile değmez kız rahatsızEki Görüntüle 2133233 bu vesile ile kontrollerimizde yapalım yarına hazırlık olsun demi ama
karpuzlarım keleklerimvar mı eksik gedik
@malahit eğer sporların yoksa sana çok küscemama sporun varda yoğunluktan bildiremediysen küsmem
@hippotalamus galiba hesabını dondurdu
@vorones hadi az daha bas gaza
Floweroflife @Pamukseker19 Konyakk bide ben, kızlar biz az topukları yağlamalıyız
Esra_4378 seninde sesin çıkmıyo bugünlerde nerdesin komşu huuu
hepfit @tevafuk55 @pempisler size söyleyecek tek sözüm
aynen canım ayrıldım ordan çıkarttılar
bende kariyerden yeni iş buldum 1.5 ay oldu başaldım ama or alıştım
hiç bir hakkımıda alamadım malesef ki
bende tam snein menüleirne bakacaktım
iki ögün candır ya
iki ögün yiyip kilo veremeyen görmedim
igdem aslında krebi, pogaçası çok güzel oluyor dene istersne seversin , bol dereotu kat
Kan olayı sakat kuzum çatlak falan olunca kanama oluyor Allah korusun sen yinede al onleminiSaol cnm az önce doktorumuzu aradım muhtemel kabızlık tan öyle olmuştur dedi yinede bi tahlil yapılması gerekiyor akşam eşim işten gelince goturecez artık kardeşimin çalıştığı hastaneye yine herkez seferber oldu saolsunlar ne kadar pinpirikliyim
kız olsun söylememezlik yapma sakın söyle söyleBegüs spor yapamadım cnm dün sadece 1 mil leslie var onuda söylemeye bile değmez kız rahatsız
Harika bir haftaydı çağlalarda senin için canımMenumi verim bnde erkenden
Sabah
1 kase tarçınlı hurmali yoğurt
Ara
1 bardak süt
3 hurna
Yesilcay
Aksam
Lorlu salata
Ayran
Su 2.5 olur kesin inşaAllah
Spor
4 mil leslie = 180
Eksim cok az o yuzden boyle yaptm bu gün
malipina Esra_4378 nehirnil111
Yapıcam begüş bugün kesin45 dakika belki daha da çok ama gece yazarım sanaaslansın kaplansın harikasın fılawır
bugünde tempolu yürüyüş yaparsın demi
ben dümdük dilime damlatıyorum örtmenim ekmek şart diilEsim tahlilleri gostermis.d vitamini icin damla vermis ekmege damlatip yesin demis.e ben ekmek yemiyom ki dedim
B12 icin de 15 tane igne vermis 6 ay sonra da kontrole gelsin demis.unutmazsam giderim
Git git erteleme sakın canımEsim tahlilleri gostermis.d vitamini icin damla vermis ekmege damlatip yesin demis.e ben ekmek yemiyom ki dedim
B12 icin de 15 tane igne vermis 6 ay sonra da kontrole gelsin demis.unutmazsam giderim
oo süpersinYapıcam begüş bugün kesin45 dakika belki daha da çok ama gece yazarım sana
Yarın büyük gün preto iyi gidiyor bakalım kilo vermiş mi
Ahahha sen mortilikte de yeniliyorsun ama
Reçel çok zor mevsimi değilbiraz daha bekleyin hele olgunlaşınca
Yerim ama hiç kalmazsın ki senvur yüzüme vur vur acımıyo zaten,taştan ya benim kalbim
Sanmam canım çünkü miden küçüldü istesen de emin ol yiyemezsin o kadar. Şöyle söyleyeyim benim biliyorsun kaçamak oluyor bende ona rağmen abartmak istesem de olmuyor midem feci bulanıyor yiyinceBenim aynalar zayif gosteriyo caktirma
Azcik yicemi bilsem yerim eflal canim cok istiyo eskiden beri severim öküz gibi abanirim ben kuskusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?