- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet her gece 10 gram mama bıraktı, sadece bir gece ekmeğe saldırdı biz uyurken ama uyandım aldım ağzından sıpanınoo süpersinişte bu yap flawır yürü flawır
aaa preto iyi mi gidiyornolamazzz
Sporsuz olmuyo ya artik duzenli yapmam lazmHarika bir haftaydı çağlalarda senin için canım
ben dümdük dilime damlatıyorum örtmenim ekmek şart diil
ayy b12 demi düşükaman ihmale gelmez
Ben de nornal kullanirim ogluma da damla kullaniyorum direk veriyorum .b12 de 110 cikti alt sinir 126ymis.bunladar igne verecegini tahmin etmemiştim .Git git erteleme sakın canımo damla ekmeksiz de içiliyor ama ampulse o ekmekle ya da yoğurtla En etkilisi kapsül solgarın on numara ben kullanıyorum ara ara b12 de çok önemli iğne verdiyse çok düşük demek ki unutma vurdur zaten unutmam azalacak
Sanmam canım çünkü midem küçüldü istesen de emin ol yiyemezsin o kadar. Şöyle söyleyeyim benin bıktırdı kaçamak oluyor bende ona rağmen abartmak istesem olmuyor müsemma feci bulanıyor yiyincebana dert oldu kız senin kus kus
Aynen cnm çok saol herşey için bitanesin herkezin bebeğinin derdine bi önerin bi yorumun oluyor hele benim gibi ilk tecrübesi olan bi anne için söylediğin herşey çok kıymetli Allah razı olsun vaytimKan olayı sakat kuzum çatlak falan olunca kanama oluyor Allah korusun sen yinede al onlemini
Çok saol beğüsüm az olunca ondan öyle dedim haftaya daha.guzel sporlar yapicam insallahkız olsun söylememezlik yapma sakın söyle söyle
bu arada kızına çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
Yap yap kuzu bende hafta sonundan itibaren sıkılaşıyorumSporsuz olmuyo ya artik duzenli yapmam lazm
Ben de nornal kullanirim ogluma da damla kullaniyorum direk veriyorum .b12 de 110 cikti alt sinir 126ymis.bunladar igne verecegini tahmin etmemiştim .
Ilkb5 igne her gun sonraki 5 igne haftada bir kalan igneler de ayda 1 olacakmis
haftasonu yapar yerim belki unutmazsam
9.6 cikmis canım d citamini de.Kaderimse cekerim mecbur vurulacaz igneleriİşleyişi öyle aynen iğnenin canım ilaç kullanacaksın ya da sürekli o daha zor eşiminde hep düşüktür sürekli ilaç kullanıyor.D vitamini kaç çıktı benim 5.85 idi sonra 16-17 ye yükseldi şimdi yine düşmüştür
Evet her gece 10 gram mama bıraktı, sadece bir gece ekmeğe saldırdı biz uyurken ama uyandım aldım ağzından sıpanın
Ay işşallah vermiştir azıcıkta olsa
Ne demek kuzum bildiğim bir şey olursa tabi ki birbirimize yardım edeceguzAynen cnm çok saol herşey için bitanesin herkezin bebeğinin derdine bi önerin bi yorumun oluyor hele benim gibi ilk tecrübesi olan bi anne için söylediğin herşey çok kıymetli Allah razı olsun vaytim
tamam sana güveniyorum haftaya daha iyi olacaksınÇok saol beğüsüm az olunca ondan öyle dedim haftaya daha.guzel sporlar yapicam insallah
Esim tahlilleri gostermis.d vitamini icin damla vermis ekmege damlatip yesin demis.e ben ekmek yemiyom ki dedim
B12 icin de 15 tane igne vermis 6 ay sonra da kontrole gelsin demis.unutmazsam giderim
b12 hep düşük benim ama hep ilaç kullansam daaa kullanmasam da. Kullanınca bi 100 lere geliyor sonra hooop 40-50 oluyor gene... O alt sınıra yaklaşınca oooo yükselmiş diye oynayacak oluyorum... Bu ara yine düştü sanırım.Ben de nornal kullanirim ogluma da damla kullaniyorum direk veriyorum .b12 de 110 cikti alt sinir 126ymis.bunladar igne verecegini tahmin etmemiştim .
Ayyy Allahım mesajım saçma ötesi çıkmışBen de nornal kullanirim ogluma da damla kullaniyorum direk veriyorum .b12 de 110 cikti alt sinir 126ymis.bunladar igne verecegini tahmin etmemiştim .
seni anlıyorum eflal,bazışeyleri birlikte yürütmek bendede stres yapıyor,sonra evdekilere sarıyorum herkes mutsuz oluyorHanımlar biliyorum çok yazdım böyle şeyler ama cidden diyetteyim şunu mu yesem bunu mu yesem diye düşünmek beni çok strese sokuyor ciddi ciddi hem de
Bundan sonra menü vermeden sadece spora son günlerde gördüğünüz gibi abanarak adeta canıma okuyarak devam edicem, kaslarım acıyınca hoşuma gitmeye başladı , özellikle dün ki 500 ip sonrası karın kaslarım epey yandı, bugün de atladım sabah 500 , akşam da Allah nasip ederse 500 olacak. Günde 1000 hedefim.
Eliptik zaten her gün yapıyorum artık.
Menü vermeyip onu bunu yiyecek diye düşünmeyin paketli gıda cıs yememeye özen göstericem ama gerçekten oğlumla ilgili olan konulara yoğunlaşmak istiyorum, anne olarak ben bir şeyleri yanlış yapıyorum, çocuklarımın mutluluğuna odaklanmak istiyorum. Diyet aklımda olunca hayatım da ki her şeyi ona endeksliyorum ,gergin mutsuz oluyorum, çok sıkıldım
Anlatabildim mi bilmiyorum ne diyorsunuz?
ayy iğde b12 in gerçekten çok düşüyomuş
b12 hep düşük benim ama hep ilaç kullansam daaa kullanmasam da. Kullanınca bi 100 lere geliyor sonra hooop 40-50 oluyor gene... O alt sınıra yaklaşınca oooo yükselmiş diye oynayacak oluyorum... Bu ara yine düştü sanırım.
Kırmızı et, yeşil mercimek ve yumurtayı bol bol yemen lazım. Sadece ilaçla depolar dolmuyor Berna. İğnelerle beraber yemene de dikkat et. D vit de b12 de çok çok önemli vitaminler.
Bu vesileyle unutmazsam ben de gideyim hatta yarın gitsem ne güzel olur
Aynen öyle begüm bir koltukta on karpuz taşımak hissi gibi. Kafam da sürekli düşünceler. Aynen çok gergin olup onlara patladığım oluyorseni anlıyorum eflal,bazışeyleri birlikte yürütmek bendede stres yapıyor,sonra evdekilere sarıyorum herkes mutsuz oluyor
birazda böyle dene,sakin stressiz olunca belki daha güzel kilo verirsin,hem zaten dikkat de edicen,sporda yapıyosun
asla yetersiz olduğunu düşünme,biz makine değiliz insanız ve yoğun bi tempomuz var,herşeye hergün yetmemiz mümkün değil,birde mükemmeliyetçilikten vageçmeliyiz,illa o gün o an olcak diye bişey olmamalı,biraz rahat olabilmeliyiz inan bana o zaman işler daha rahat ilerliyor ama buda yapı meselesi işte ama aşılmayacak bişeyde değilAynen öyle begüm bir koltukta on karpuz taşımak hissi gibi. Kafam da sürekli düşünceler. Aynen çok gergin olup onlara patladığım oluyoryazık değil mi diyorum ne için kilo vericem fıstık olucam diye. Bu çok güzel bir duygu evet çok istiyorum bunu . Keşke bende yapabilsem diyorum. Kendisi çok yetersiz hissediyorum.
Canım çocuk cerrahi veya çocuk gastroenterolojiye götürün . Malum aynı sorunu yaşıyoruz bizde. Bizimkinin poposunda çatlak hemoroid oluşmuş zorlanmaktan.Saol cnm az önce doktorumuzu aradım muhtemel kabızlık tan öyle olmuştur dedi yinede bi tahlil yapılması gerekiyor akşam eşim işten gelince goturecez artık kardeşimin çalıştığı hastaneye yine herkez seferber oldu saolsunlar ne kadar pinpirikliyim
Kuzum evde ne yapiyosan sen de onu ye kendini kasma.yaptigin sporla yakarsin zaten paketli gidaya cis cosa da az biraz dikkat etsen zaten gider kilolar.diyeti hayatinin merkezine koyma stres yapma mutsuz olmaHanımlar biliyorum çok yazdım böyle şeyler ama cidden diyetteyim şunu mu yesem bunu mu yesem diye düşünmek beni çok strese sokuyor ciddi ciddi hem de
Bundan sonra menü vermeden sadece spora son günlerde gördüğünüz gibi abanarak adeta canıma okuyarak devam edicem, kaslarım acıyınca hoşuma gitmeye başladı , özellikle dün ki 500 ip sonrası karın kaslarım epey yandı, bugün de atladım sabah 500 , akşam da Allah nasip ederse 500 olacak. Günde 1000 hedefim.
Eliptik zaten her gün yapıyorum artık.
Menü vermeyip onu bunu yiyecek diye düşünmeyin paketli gıda cıs yememeye özen göstericem ama gerçekten oğlumla ilgili olan konulara yoğunlaşmak istiyorum, anne olarak ben bir şeyleri yanlış yapıyorum, çocuklarımın mutluluğuna odaklanmak istiyorum. Diyet aklımda olunca hayatım da ki her şeyi ona endeksliyorum ,gergin mutsuz oluyorum, çok sıkıldım
Anlatabildim mi bilmiyorum ne diyorsunuz?
Her gun 1 yumurtanin beyazini yiyorum hatta bazen 2.süt iciyorum en.az 1 bardak oluyo.evde oldugu surece etimi hep yiyorum disarda yersem de hep kirmizi et yerim zaten tavuk yemem.niye boyle dusuk cikti anlamadim acikcasi.cok da fark yok alt limit 126ymis benimki 110.
b12 hep düşük benim ama hep ilaç kullansam daaa kullanmasam da. Kullanınca bi 100 lere geliyor sonra hooop 40-50 oluyor gene... O alt sınıra yaklaşınca oooo yükselmiş diye oynayacak oluyorum... Bu ara yine düştü sanırım.
Kırmızı et, yeşil mercimek ve yumurtayı bol bol yemen lazım. Sadece ilaçla depolar dolmuyor Berna. İğnelerle beraber yemene de dikkat et. D vit de b12 de çok çok önemli vitaminler.
Bu vesileyle unutmazsam ben de gideyim hatta yarın gitsem ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?