Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonus nerdeeeeeeeeeeesiiiiiiiiiin
nası olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Çilekli suyumu içiyoruuuuuuuuuuuum

Ya valla eksikliginde ne oluyo onu bile bilmiyom.esim doktora gostercek sonuclari o verecek muhtenelen ilac.kullanirim bundan sonra.
Kemik eklem ağrıları halsizlik kilo alma bazı belirtileri kuzum.
Aldigin kalsiyum d vitamini eksikliğinde kemiğinde depolanmiyor, kemik erimesi ilerleyen döneminde oluşuyor

Kuzim senin fotolardan da belli etin sıkı. Bi de boyunu bilmiyom uzunsun belki benden.

Bugun doktora gostercek esim canim.ilac verecek muhtemelen.benim eskiden beri dusuktur.kapali olunca gunes gormuyon boyle oluyo
1.60 ım canım ama sen benden zayıf duruyorsun bence fotolarda

Tamam kuzm inşaAllah oyle yapim
Bu gunde 4 mil leslie yapim
Baska spor yapmiyim agir gelmesin

Füzeler erimesin
Ay erisin 88 olsun

Yanlardan 10 cm daralttirilmis eflal
Aynen ya böyle baksa farkettim bende

Benim 5 di , 4 ampul içtim 17 oldu damla kullanıyorum en az 50 olmadı lazımmış
17 kilo verdim canım 80 le başladım
Ya ben bu tam bugday kuskusu internetten baska bi markette fln bulamam mi yaa..cidden canım fazlasiyla istiyo soyle bol malzemeli yesillikli..agzim sulandi la yazarken
Yav berna normal kuskus dan ye artık azcık yani sende korumadasın, diğer günler dengelersin.
Dün misafir agirladim hastalik sinyalleri veriyordu ve cok kötü hastayım bu mesaji zor yapıyorum gelemiyorum atesim 39 iyilesince gelcem @MiuLego @malipina
Çok geçmiş olsun canım

4 Gecedir hundarca yediğim kurabiyeler Nur topu gibi +700 gram olarak geri gelmiş bana, iki gündür wc de yok, başımı alıp nerelere gidem

Bugün erken kapat günü 17:00 de bitir yeme işini yarına sabit çıkarsın en azından

Ara öğünde muz kötümü olur bu gün sizce?
1 bardak sütle
Aksam lorlu salata yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…