Zaten yediyimiz yasakların arkasında hep "ama neler vardı da yemedim"ler vardır.keşke dikkat etseydin bi de listedeymişsin tatlım...Patates çok az di ya. Engel olamadim kendime başka şeyler de vardı da yemedim tuuttum kendimi. Sucuk da mı olmaz di perşembe. ay bilemedim bak onu
Insallah canım ya. Yemek ten sonra çıktım bisiklet bindik.. Sonra spor salonuna geçtim . belki pattisler gitmiştir .Verom perşenbe papatates ve sucuk olmamış kuzum...gerisi iyi ama.. inşallah yarın güzel bi eksi görürsün...
Allah sabr versin karısına...çok kötü olmuş
Inan bilmiyorum Banu.kaza miydi hasta miydi..okulun grubuna yazmislar orada gordum.okulda 100 tane ogretmen var her biriyle muhabbetin olmuyor ki..yarin ogrenirim ancak.Berna yürek dayanmıyor böyle haberlere yaatrafik kazasi filanmi ? Allah sabır versin sevenlerine
Amin canımAllah sabr versin karısına...çok kötü olmuş
Tamam tatlıç...mucksTamam kuzum çarşamba perşembe ekmeğe dikkat etsen yeterli, diğer günler sıkıntı yok
Geçmişe bakamadım canım ne olduInan bilmiyorum Banu.kaza miydi hasta miydi..okulun grubuna yazmislar orada gordum.okulda 100 tane ogretmen var her biriyle muhabbetin olmuyor ki..yarin ogrenirim ancak.
Amin canım
Okuldan arkadasin esi vefat etmis canımGeçmişe bakamadım canım ne oldu
Yemesen kilodan giderdi. Yedin patatesler gitmiştir o da belki..Insallah canım ya. Yemek ten sonra çıktım bisiklet bindik.. Sonra spor salonuna geçtim . belki pattisler gitmiştir .
Allah sabırlar versin. Ben de çok üzüldüm. Ani ölüm çok zor gerçekten. Bir de iki küçük yavruyla kalan anne nasıl dayansın. Allah'ım dayanma gücü versinInan bilmiyorum Banu.kaza miydi hasta miydi..okulun grubuna yazmislar orada gordum.okulda 100 tane ogretmen var her biriyle muhabbetin olmuyor ki..yarin ogrenirim ancak.
Amin canım
Oyy nasıl dikkat ediom valâ da işte. Pek anlatamiom burdan . Yemedigim cok sey var .Anca bu kadar yapabiliom listedeyim. sukur eksilerimle geliom da . Aynuram ya zaten vukuatliyim sen beni çok da şey etme . Az kaldı mezun olmamaZaten yediyimiz yasakların arkasında hep "ama neler vardı da yemedim"ler vardır.keşke dikkat etseydin bi de listedeymişsin tatlım...
Hadi ya Allah rahmet etsinOkuldan arkadasin esi vefat etmis canım
Yok lâ seni etketlemem . Siz çok dovuyonuz insani. Ama istersen etiketliyim . ValLA örnek menüler yazdım Ha gecen hafta hakkımı yedirtmemYemesen kilodan giderdi. Yedin patatesler gitmiştir o da belki..
Veroo şu menülerine beni de etiketlesene.Senin menüler pek bı merakımı cezbediyor
Allah sabırlar versin. Ben de çok üzüldüm. Ani ölüm çok zor gerçekten. Bir de iki küçük yavruyla kalan anne nasıl dayansın. Allah'ım dayanma gücü versin
Ne kadar kucuklermisAy kızlar okuldan bi arkadas vardi.kadinin biri 16 biri 30 aylik 2 cocugu vardi sohbet etmiştik biraz.az once okul grubuna yazmislar eşi vefat etmis..ay icim gitti o kadar uzuldum ki..ruhum daraliyo nefes alamiyorum resmen..
Elim iyi şükür geçmiş olsun dilekleriniz içinde sagolumOyyy çok geçmiş olsun esrayaaa bi kurtulamadın hastalıklardan elin iyileşti mi bari
Evet öyle düşünüyorum ama bakalım vizemi kabul ederlerse tatlimHayırlı olsun kuzum, ev yemekleri mi?
Ev yemeklerı pasta vs gibi tatlimAy hayırlı olsun, ne dükkanı?
Öldür beniMenu bildirim
Sabah ilik limonlu su 2 dilim portakal
2 fındık 2 gunkurusu
13.00
2 yumurta ile sucuklu
2 kk beyaz 4 tel Cecil peynir
Domates salatalk
Yeşillik 8 zeytin
Aksam 17.30
fırında. 1 tavuk but biraz da beyazından
2 dilim Pattis
yarım tabak ıspanak yumurtali
Ayran salata
Çay 20.00
2 kayısı kurusu 5 k.uzum
4 cigfindik
Su 3 ü gecer
Spor. 30 dk. Bisiklet
15 dk. Hızlı yuryş
20 dk yavaş yuruysbegum75 _AYNURA_ @MiuLego malipina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?