Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam güzeller aşırı yoğun kafamın dolu dolu olduğu bir gün geçirdim...

Menümü vereyim
Sabah limonlu ılık su 1 k kayısı

Kahvaltı 8.00: 2 yumurtadan mantarlı omlet
Kırmızı Koz biber 3 zeytin
2 ceviz maydanoz domates

Ara sade kahve 3 hurma

Öğle 12.30: fırında yoğurtlu dereotlu kabak

Akşam çok yorgundum uyudum uyandım

Saat 20.30: 1 kase pulbiberli yoğurt

Su 2.5 litre
Spor : 60 dakika normal
60 dakika tempolu yuryus
Toplam : 210 puan
@MiuLego malipina begum75

Patates çok az di ya. Engel olamadim kendime başka şeyler de vardı da yemedim tuuttum kendimi. Sucuk da mı olmaz di perşembe. ay bilemedim bak onu
Zaten yediyimiz yasakların arkasında hep "ama neler vardı da yemedim"ler vardır.keşke dikkat etseydin bi de listedeymişsin tatlım...

Verom perşenbe papatates ve sucuk olmamış kuzum...gerisi iyi ama.. inşallah yarın güzel bi eksi görürsün...
Insallah canım ya. Yemek ten sonra çıktım bisiklet bindik.. Sonra spor salonuna geçtim . belki pattisler gitmiştir .

Allah sabr versin karısına...çok kötü olmuş
Berna yürek dayanmıyor böyle haberlere yaa trafik kazasi filanmi ? Allah sabır versin sevenlerine
Inan bilmiyorum Banu.kaza miydi hasta miydi..okulun grubuna yazmislar orada gordum.okulda 100 tane ogretmen var her biriyle muhabbetin olmuyor ki..yarin ogrenirim ancak.
Allah sabr versin karısına...çok kötü olmuş
Amin canım

Insallah canım ya. Yemek ten sonra çıktım bisiklet bindik.. Sonra spor salonuna geçtim . belki pattisler gitmiştir .
Yemesen kilodan giderdi. Yedin patatesler gitmiştir o da belki..
Veroo şu menülerine beni de etiketlesene.Senin menüler pek bı merakımı cezbediyor

Inan bilmiyorum Banu.kaza miydi hasta miydi..okulun grubuna yazmislar orada gordum.okulda 100 tane ogretmen var her biriyle muhabbetin olmuyor ki..yarin ogrenirim ancak.

Amin canım
Allah sabırlar versin. Ben de çok üzüldüm. Ani ölüm çok zor gerçekten. Bir de iki küçük yavruyla kalan anne nasıl dayansın. Allah'ım dayanma gücü versin

Zaten yediyimiz yasakların arkasında hep "ama neler vardı da yemedim"ler vardır.keşke dikkat etseydin bi de listedeymişsin tatlım...
Oyy nasıl dikkat ediom valâ da işte. Pek anlatamiom burdan . Yemedigim cok sey var .Anca bu kadar yapabiliom listedeyim. sukur eksilerimle geliom da . Aynuram ya zaten vukuatliyim sen beni çok da şey etme . Az kaldı mezun olmama
Benim bi dé şeyden oluo merak ediom sen de de oluo mu. Böyle bi yiyecek canım çok çekse içim ona doğru gitse emziriyom ben deyip ya sütum cekilirse korkusu giriyo icime. Biyolojik belki bi alakasi yoktur ama psikolojik benim ki BİRaz.
Gercı sen benim emzirmeyen bebeksiz hallerimı bilirsin. O zmanda zorlardim seni

Yok lâ seni etketlemem . Siz çok dovuyonuz insani. Ama istersen etiketliyim . ValLA örnek menüler yazdım Ha gecen hafta hakkımı yedirtmem kız aç kalmiom işte benim menüleri cezbedicı yapan da bu

Selam kızlar
Ancak elime geçti yazmak
Bugünkü menum
6.30 ilacım 15 dakika sonra mate cayi
15 dakika sonrada kahvaltı
1 adet yumurta
2 küçük dilim peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Bol yeşillik
1 dilim tam bugday ékmek
Yarım sat sonrada şekersiz çay
Oh mis gibi kahvaltı kuru ekmekten sonra iyi gitti valla

Oylen menum
2 adet zeytin yağında rendelenmiş pişmiş kabak
Üzerine 1 dış sarımsak tuz vede yarım kase yoğurt enson dada ince doğranmış dere otu pul biber 2 adet ceviz doğranmış
Salata
2 saat sonrada yarım saat yürüyüş

Ara oyun

3 saat sonra 2 adet kaysi siyah çay
Mate cayi

Aksam menum

Ebe komeci
Salata
1 yumurta
2 dilim bugday ekmek
2 buçuk litre su gün boyu

Bugün. Evdekilere lahmacun yaptım
Fırına. Ben götürdüm
Ama malesef yiyemedim
Yasakmış canım çok çekti ödülü. Bekle Emine dedim kendime 10 gün kaldı
Hagayret

Ay kızlar okuldan bi arkadas vardi.kadinin biri 16 biri 30 aylik 2 cocugu vardi sohbet etmiştik biraz.az once okul grubuna yazmislar eşi vefat etmis..ay icim gitti o kadar uzuldum ki..ruhum daraliyo nefes alamiyorum resmen..
Ne kadar kucuklermis Allahım ya çok.uzuldum gerçekten

Çokk uykum geldi. Yatma hazırlık ları yapeyim. Yatayim ben ya. Uyanır şimdi bu minnoslarrrr . Ufaktan aciktm zaten. .

Öldür beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…