Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ya çok fark ediyor ertesi güne,ama bugünkü yürüyüşte hiç yoktan iyidir
Tabiki önemli olan hareket etmek. Ben işe başladığımdan beri vicdan azabı çekiyorum sporu az yapıyorum diye ama ggün içinde hep koşturuyorum merdiven in çık çömel kalk sürekli oraya koştur buraya koştur baya aktifim o yüzden kndimi biraz avutuyorum işte hareket ediyorum diye

Menu bildirim
Sabah ilik limonlu su 2 dilim portakal
2 fındık 2 gunkurusu

13.00
2 yumurta ile sucuklu
2 kk beyaz 4 tel Cecil peynir
Domates salatalk
Yeşillik 8 zeytin

Aksam 17.30
fırında. 1 tavuk but biraz da beyazından
2 dilim Pattis
yarım tabak ıspanak yumurtali
Ayran salata
Çay 20.00
2 kayısı kurusu 5 k.uzum
4 cigfindik
Su 3 ü gecer
Spor. 30 dk. Bisiklet
15 dk. Hızlı yuryş
20 dk yavaş yuruys begum75 _AYNURA_ @MiuLego malipina

Ay kızlar okuldan bi arkadas vardi.kadinin biri 16 biri 30 aylik 2 cocugu vardi sohbet etmiştik biraz.az once okul grubuna yazmislar eşi vefat etmis..ay icim gitti o kadar uzuldum ki..ruhum daraliyo nefes alamiyorum resmen..

Ay kızlar okuldan bi arkadas vardi.kadinin biri 16 biri 30 aylik 2 cocugu vardi sohbet etmiştik biraz.az once okul grubuna yazmislar eşi vefat etmis..ay icim gitti o kadar uzuldum ki..ruhum daraliyo nefes alamiyorum resmen..
Of offf . Rabbim sabırlar versın . Benim de icim yandi. Allahm ya Sen koru hiç bi anne üzülmesin.

Bende bugün düzgün bir menü veremicem çünkü çok rahatsızım hem grib hem malum günümdeyim ikisi bir olunca kötü oldu eşim tavuklu çorba yaptı bugün ondan 2 tabak içtim hiç canım bişey istemiyor ilaç ta içiyorum ama karnım bu kadar az yememe rağmen şiş bilmiyorum artık yarın inş artı çıkmam herkese iyi geceler

HedeFi tutturamadim kesin ama yarın tartı ne dicek acaba içimden bi his pek iç açıcı olmicak dio. Sis hissediom ben ya

Gecmis olsun. İnşallah arti çıkmazsin canim

Sucuk ve patates persembe günü olmamis varo 1 gun sabredp yarin yiyeydn ya kz eksim az diyodn
Bak benmde eksim az bu gune cok dikkat ettim
listedeyiz cunku kuzm

Berna yürek dayanmıyor böyle haberlere yaa trafik kazasi filanmi ? Allah sabır versin sevenlerine

Cok gecmis olsun kuzm benmde malum gunm cok sisim bende

Kuzu sen benden beter hiçbişey yememişin
Kahvaltı yok öğlen yok
Akşam kuş kadar. Vücudu kıtlık moduna sokacan olmaz böyle
Su ve spor çok güzel ama bitkin düşersin
Kahvaltı yapamadım kuzum yumurtam bitmiş. Evde ne süt ne yoğurt kalmamıştı. Alışverişe çıktım akşama kadar dolandım biraz da ondan açlık hissetmedim. Ara yapacaktım ama eve geldiğimde akşam yemeği saati gelmişti.
Saçma Birgün oldu ama ben de farkındayım.

Sucuk ve patates persembe günü olmamis varo 1 gun sabredp yarin yiyeydn ya kz eksim az diyodn
Bak benmde eksim az bu gune cok dikkat ettim
listedeyiz cunku kuzm
Patates çok az di ya. Engel olamadim kendime başka şeyler de vardı da yemedim tuuttum kendimi. Sucuk da mı olmaz di perşembe. ay bilemedim bak onu

Verom perşenbe papatates ve sucuk olmamış kuzum...gerisi iyi ama.. inşallah yarın güzel bi eksi görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…