Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Emziriorum Die çok da müsamaha yok baci takımda . Yani sen cis yemion zaten . sikinti yok.bence . Senin 86. Bişi yazmistin bana sorarsan yarın ki bildirm de ona göre fark yaz.
Peki spor da mı yapamiosn.

Çarşamba menün güzel canım
Çarşamba günü için biraz ekmekli olmuş sadece ekmek beyaz değildir inşallah.
akşamın güzel.
Su çok iyi. Spor yap canım senin için ekstra avantaj, emzirdiğin için metan hızlı sporla desteklemelisin
Perşembe menün kahvaltı güzel
Akşam pro ve sebze almışsın çok iyi ama o ekmeğe gerek yok yemeği fazla ye ama akşamları ekmek yememeye çalış.
Suyun maşallahı var
spor olarak yürüyüş ya da leslie yapabilirsin

Olurrr hatta drink e de gerek yok

Tamam kuzum haberleşiriz

Lokalen ya da emla gibi bi krem var mi evde? Bunlar uyuşturan kremler ağrını hafifletirdi

Emziriorum Die çok da müsamaha yok baci takımda . Yani sen cis yemion zaten . sikinti yok.bence . Senin 86. Bişi yazmistin bana sorarsan yarın ki bildirm de ona göre fark yaz.
Peki spor da mı yapamiosn.
Yok canım ben emzirdiyim için yasak yememki...diet diettir...sadece günde eöyün beslenmek.4saat açlık süresine dikkat etmek leptinle yaşamak çooook daha güzel...şimdi bakalım yarın tartı ne diyecek...
Ekmeyi günde 3dilim yediyim için yedim akşam ama haklısın yemeye bilirdim aslında...spora da hiç zamanım yok tatlım ya.inşallah 1hafta sonra rahatlıycam yoğunluklarım azalacak.gün içinde imkan bulurum yapmaya.şu an mümkün deyil.bir saat oldu popom yer göreli o da o kadar yorgunumki 12yi iple çekiyorum bebeyimi emzirip uyuycam...yorumun için çok teşekkürler...

Ekmek cavdar ekmeyi kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…