Vero kahvaltıdaki o sucuk ne yaa perşembe günü hem deMenu bildirim
Sabah ilik limonlu su 2 dilim portakal
2 fındık 2 gunkurusu
13.00
2 yumurta ile sucuklu
2 kk beyaz 4 tel Cecil peynir
Domates salatalk
Yeşillik 8 zeytin
Aksam 17.30
fırında. 1 tavuk but biraz da beyazından
2 dilim Pattis
yarım tabak ıspanak yumurtali
Ayran salata
Çay 20.00
2 kayısı kurusu 5 k.uzum
4 cigfindik
Su 3 ü gecer
Spor. 30 dk. Bisiklet
15 dk. Hızlı yuryş
20 dk yavaş yuruys @begum75_AYNURA_ @MiuLego malipina
Elim iyi şükür geçmiş olsun dilekleriniz içinde sagolum
Ayyy zaten yapıyordun iş buyuteceksin deseneEvet öyle düşünüyorum ama bakalım vizemi kabul ederlerse tatlim
Çok güzel menü olmuş tefoSelam güzeller aşırı yoğun kafamın dolu dolu olduğu bir gün geçirdim...
Menümü vereyim
Sabah limonlu ılık su 1 k kayısı
Kahvaltı 8.00: 2 yumurtadan mantarlı omlet
Kırmızı Koz biber 3 zeytin
2 ceviz maydanoz domates
Ara sade kahve 3 hurma
Öğle 12.30: fırında yoğurtlu dereotlu kabak
Akşam çok yorgundum uyudum uyandım
Saat 20.30: 1 kase pulbiberli yoğurt
Su 2.5 litre
Spor : 60 dakika normal
60 dakika tempolu yuryus
Toplam : 210 puan
@MiuLegomalipina @begum75
Tamam kuzum yazarım benmalipina baktım kuzum ben menülere. Tek tek aradım buldum. hepfit kuzum @vorones i izne ayıralım. Ad ve kilosunun yanına izne ayrıldı (1. İzin hakkı) yazacağız. Hedef kilosuna geldiğinde listeye alır mezun ederiz. Menülerde genel anlamda düzelme olmasına rağmen cıs cos gördüm malesef. Geriliyorum ben çok. Liste kurallarına aykırı beslenme inatla var olduğu için liste dışı hedef kilosuna ulaşsın sonrasında mezun ederiz.
Ben veronun bir cıs ını dahi gördükten sonra kimsenin de menüsüne yorum yapma hakkı bulmuyorum kendimde çünkü. Adaletli değil.
Su mesajdan sonra uyandımŞebnem şefer
Sanki siz çok şeysiniz
Ayy dolmuş erken geldi ne güzel işe geçmeden yürüyebilicem. Allahim nolur bu hafta da bir kilo gitmiş olsun.
Günaydın abla evet bendeGuGünayd adasim kolay gelsin liste sendeymis
Ayy dolmuş erken geldi ne güzel işe geçmeden yürüyebilicem. Allahim nolur bu hafta da bir kilo gitmiş olsun.
Yok kııız delimisin neee?Kız @Lunya
eski kaptandı_AYNURA_ ama bence artık öyle değil geçmişi geçmişte bıraktık. Bitti gitti çünkü de o taptaze anne veeeee misler gibi yeniden yeni kaptan olacak Yeniden ne zaman bitiyor kız misafirlikler aynura valla paylaşıma aynuraya devrettim takımı yazar kaçarım üstüne kalır beni buna zorlama
Hah işte kendin cevaplamışsın...emzirmeyen hallerinde de çıldırtan menülerin vardı senin.verom benim canım daha hiş bir şey çekmiyor inan...yani hiç istemiyorum o sağlıksız şeylerden...söyledim ya 10ay hunharca yedim.bitti artık...kaç kilo kaldı hedefe?Oyy nasıl dikkat ediom valâ da işte. Pek anlatamiom burdan . Yemedigim cok sey var .Anca bu kadar yapabiliom listedeyim. sukur eksilerimle geliom da . Aynuram ya zaten vukuatliyim sen beni çok da şey etme . Az kaldı mezun olmama
Benim bi dé şeyden oluo merak ediom sen de de oluo mu. Böyle bi yiyecek canım çok çekse içim ona doğru gitse emziriyom ben deyip ya sütum cekilirse korkusu giriyo icime. Biyolojik belki bi alakasi yoktur ama psikolojik benim ki BİRaz.
Gercı sen benim emzirmeyen bebeksiz hallerimı bilirsin. O zmanda zorlardim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?