Bu hafta sen spor yapacak mısınız@MiuLego anamı bu hafta spor gruplarına dahil edelim mi? Düzenli sporu var step yapıyor ağırlık çalışıyor yürüyüşü varyumurtalikofte
Allah boy vermiş kesin bana vereceği boyu da sana vermiş ver kız cm leri mi onlar benim cm lerim
Kilonla boyunu ver ben kilonu da veririm sıkıntı yok yeter ki boyun uzasino boya kiloda verdi bacm
Kilomi verim 3 4 cm verim sana
Yok kuzm ya ben deynek gbi olmak istemiyorumsonra neden delirdik
65 çok Meleğim 62 diyelim biz şuna hatta 60 diyelim korumada 1-2 alırsın
Kilonla boyunu ver ben kilonu da veririm sıkıntı yok yeter ki boyun uzasin
Evet bugün de dinlenecem ama yarın başlarım artıkBu hafta sen spor yapacak mısınız
Allah rahmet eylesin. Genç miydi ölen Berna?Okul cok boguyo hugun.surekli biseyler tirtikadim tenefuste..
Bu arada dun haberlerde gormususnuzdur eskisehirde universitedeki olayi.Dun bahsettigim iki bebekli ogretmen arkadasin esi orada öldürülmüş.
Suskunluğun asaletindenmiş kız SidoşGeçen hafta : 57.9
Bu hafta : 56.6
Fark : 1,7
Yüzde : %2.24
@MiuLegohepfit suspushanimcim malipina menü kaptanım bana güveniyordun güvenini boşa çıkarmadım. O yüzden seni de etiketlemek istedim
Ve mium güzel kaptanım çok şükür 200lerden kurtuldum. Bu hafta iyi gelemeyip sana kendimi gösteremeyeceğim için endişelenmiştim. Lakin mutlu etmişimdir umarım
suspushanimcim beni yağlarımla kavuracağını söylemiştin ben yağlarımı kavurdum ama sen yoksun. Yoksa kavrulan sen mi oldun
evet öğretmenim çok üzüldüm çok acı bir olayOkul cok boguyo hugun.surekli biseyler tirtikadim tenefuste..
Bu arada dun haberlerde gormususnuzdur eskisehirde universitedeki olayi.Dun bahsettigim iki bebekli ogretmen arkadasin esi orada öldürülmüş.
Yasini bilmiyorum ama gencti igde.arastirma gorevlisiydi adam.esi bizim okulda ogretmen biri 14 biri 30 aylik iki cocugu vardi..Evet bugün de dinlenecem ama yarın başlarım artık
Allah rahmet eylesin. Genç miydi ölen Berna?
İğdem sen de sağol ya. Jillyi bırakmasam böyle olmazdı muhtelemen.Suskunluğun asaletindenmiş kız Sidoş
Ay gördüm ben iki tane genç vardı. Onlardan biri herhalde. Ay çok üzüldüm ya. Takdir-i ilahi. Ölüm zaten gelmiş ama bir caninin elinden olması çok üzücü.Okul cok boguyo hugun.surekli biseyler tirtikadim tenefuste..
Kız valla mortiydik dimi yaa ben bu hafta pekbi saf oldum kusura bakma canim seni yendinnnnn tu sanaKuzu beni niye etiketlemiyon
Mortilik mortilik olali boyle bosvermis bi mortilik görmedi
Cok gecmis olsun kuzm tekrardan
Hasta olmana ragmen harika eksi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?