Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sonra neden delirdik

65 çok Meleğim 62 diyelim biz şuna hatta 60 diyelim korumada 1-2 alırsın
Yok kuzm ya ben deynek gbi olmak istemiyorum evlenirken tam.60 kgydum herkes cok zayflamissin çökmüşsün demslerdi
Ozamanda 12 kilo vermstm
Yani bana yaksmiyo 65ten asagsi
63 olurm
2 kiloda korumada alsam 65 iyi
Esimde cok zayif isyemiyo

Okul cok boguyo hugun.surekli biseyler tirtikadim tenefuste..

Bu arada dun haberlerde gormususnuzdur eskisehirde universitedeki olayi.Dun bahsettigim iki bebekli ogretmen arkadasin esi orada öldürülmüş.

Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 56.6
Fark : 1,7
Yüzde : %2.24
@MiuLego hepfit suspushanimcim malipina menü kaptanım bana güveniyordun güvenini boşa çıkarmadım. O yüzden seni de etiketlemek istedim
Ve mium güzel kaptanım çok şükür 200lerden kurtuldum. Bu hafta iyi gelemeyip sana kendimi gösteremeyeceğim için endişelenmiştim. Lakin mutlu etmişimdir umarım

suspushanimcim beni yağlarımla kavuracağını söylemiştin ben yağlarımı kavurdum ama sen yoksun. Yoksa kavrulan sen mi oldun

Suskunluğun asaletindenmiş kız Sidoş

Bu arada dun haberlerde gormususnuzdur eskisehirde universitedeki olayi.Dun bahsettigim iki bebekli ogretmen arkadasin esi orada öldürülmüş.
evet öğretmenim çok üzüldüm çok acı bir olay
Allah ölenlere rahmet ailelerine sabırlar versin

Evet bugün de dinlenecem ama yarın başlarım artık

Allah rahmet eylesin. Genç miydi ölen Berna?
Yasini bilmiyorum ama gencti igde.arastirma gorevlisiydi adam.esi bizim okulda ogretmen biri 14 biri 30 aylik iki cocugu vardi..

Suskunluğun asaletindenmiş kız Sidoş
İğdem sen de sağol ya. Jillyi bırakmasam böyle olmazdı muhtelemen.
Bu ara oğluşu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum. Zor bir süreç anlayacağın. O yüzden giremiyorum sadece menü yazabiliyorum. Şu sıra azıcık idare ediverin beni

Ay gördüm ben iki tane genç vardı. Onlardan biri herhalde. Ay çok üzüldüm ya. Takdir-i ilahi. Ölüm zaten gelmiş ama bir caninin elinden olması çok üzücü.

Kuzu beni niye etiketlemiyon
Mortilik mortilik olali boyle bosvermis bi mortilik görmedi

Cok gecmis olsun kuzm tekrardan
Hasta olmana ragmen harika eksi tebrik ederim
Kız valla mortiydik dimi yaa ben bu hafta pekbi saf oldum kusura bakma canim seni yendinnnnn tu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…