Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet şöyle bir açıklama yapayım arkasından kilomu bildireyim
Çarşamba öğlen yoğurt çorba ve biraz et yedim o saatten itibaren boğazım yüzünden birşey yiyemedim ta ki dün aksama kadar 2 portakal yedim ida boğazı geçirir belki diye canim yana yana dün akşam 7 8 kasik tarhana bi parca et attim agzima doğru dürüst suda icmedim
Ve kilom geçen hafta 71.4
Bu hafta 70.4
Fark 1
Yuzde 1.4
@MiuLego hepfit malipina senin o güzel menü yorumlarindan mahrum kaldım canim artik bidahaki sefere

Öncelikle geçmiş olsun kuzum hastalığı rağmen vücudu kıtlığa sokmana rağmen şu icmemene rağmen şahane eksi kuzum

Kuzu beni niye etiketlemiyon
Mortilik mortilik olali boyle bosvermis bi mortilik görmedi

Cok gecmis olsun kuzm tekrardan
Hasta olmana ragmen harika eksi tebrik ederim

Mezuniyet hakkına erişmişsin zaten. Bu hafta mezun oluyorsun, izne gerek yok. Hayırlı olsun. Seni de mezun ettik çok şükür.
Ağzından öperim kadın

igdedali koş koş dombalak i yendimmm
@portakal sulu ördek gel gel yendim tombik i

Amaaaaaaaaaaan vayt bunun haber değeri yok ki. Olağan bişey neyine sevineyim. Miu seni yenseydi bak o zaman olağanüstü bi haber olurdu
Amaaaaaaaaaaaa tabiii kii sevineceeeeeeeeeeeeez
Tombalak miu tombalak miu tombalak miu
Göbeği kat kat miu baldırı löp löp miu
Pelikan gıdılı miu

Kız sana yazdığım son 5 mesajdan 6 sı geçmiş olsunlu hep
Gene çok geçmiş olsun bu son olsun inşallah
Eksin de şahane. Valla bravo helal olsun

3 mil lesliemi yaptim geldim
Bendeki mutlulugun tarifi yok suan
Emeklerimin ugrasimin karşılığını aldim elhamdulillah
Dun yediklerim sporum ve bu gun wc cikmanin ardina guzel bi eksiyle geldim sanirm Allah'm cok mutluyummmm

Gecen hafta = 77.2
Bu hafta = 75.9
Fark = 1.3
Yüzde = % 1.68

@MiuLego hepfit Esra_4378

Süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Şahaneeeeeeeeeee
Bu hafta sakın gevşeme aynen devam her ne yaptıysan... Bu hafta altın haftan metan iyi çalışacak sporunu aksatma. Ay 6lara hızla yakşalıyorsun çiçeam
Tartıda görmekten en mutlu olduğum kilo 69 du. Bayağı ağlamıştım mutluluktan. O zaman anladım ki istediğim kiloya düşecem
İnşallah en kısa zamanda sen de göreceksin o kiloları

Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo

Çok pis yendimmm çok pis yenildi tombalak miuuuuuu onun adını artkj

Ayyy insaAllah insaAllah kuzuummm ciddiyim sok oldum ama inan dün eksim 300 gr di sadece nasil canim skıliyodu anlatamam
Detoks yaptm ac kaldim sporumu yaptm
Kayisi cayimi ictm wcme cktm sonrada 3 mil lesliemi yaptm sonuc buuu
69u goreyim bendr aglarim herlde tekrar 60lar hayal resmen benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…