Ne hayali ne dahne daha 5 leri gorecegizAyyy insaAllah insaAllah kuzuummm ciddiyim sok oldum ama inan dün eksim 300 gr di sadece nasil canim skıliyodu anlatamam
Detoks yaptm ac kaldim sporumu yaptm
Kayisi cayimi ictm wcme cktm sonrada 3 mil lesliemi yaptm sonuc buuu
69u goreyim bendr aglarim herlde tekrar 60lar hayal resmen benim icin
Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Sabahtan bu yana nerdeyse ben kendi kendime muhabbet ediyordum neyse şimdi en azından melek mel sen varsinResmen vaytla biz bize muhabbet ediyoruz Günlerden Cuma ve saat tam öğlen
Yok kuzu bana 5 ler yakismiyoNe hayali ne dahne daha 5 leri gorecegiz
Hiç de hayal değil bi kere... Gayet de inecen o kilolara 60 lar partimiz var dahaAyyy insaAllah insaAllah kuzuummm ciddiyim sok oldum ama inan dün eksim 300 gr di sadece nasil canim skıliyodu anlatamam
Detoks yaptm ac kaldim sporumu yaptm
Kayisi cayimi ictm wcme cktm sonrada 3 mil lesliemi yaptm sonuc buuu
69u goreyim bendr aglarim herlde tekrar 60lar hayal resmen benim icin
Allah boy vermiş kesin bana vereceği boyu da sana vermiş ver kız cm leri mi onlar benim cm lerimYok kuzu bana 5 ler yakismiyoen falza 65 olurm
Boyum 1.71 1.72
sonra neden delirdikSabahtan bu yana nerdeyse ben kendi kendime muhabbet ediyordum neyse şimdi en azından melek mel sen varsin
65 çok Meleğim 62 diyelim biz şuna hatta 60 diyelim korumada 1-2 alırsınYok kuzu bana 5 ler yakismiyoen falza 65 olurm
Boyum 1.71 1.72
Spor yapacağım aslında ama hepfit gelsin diye bekliyoreeesonra neden delirdik
65 çok Meleğim 62 diyelim biz şuna hatta 60 diyelim korumada 1-2 alırsın
Bakalım morartacakti miu eksisiyle
Bakalım morartacakti miu eksisiyle
Amin canım çok saol gerçekten öyle o iyiyse bizde ıyiyiz o hastaysa hepimiz hasta@MiuLego alemsin...sabah sabah bu ne enerji ya helallllll
Süoersinnn tebrikler rrrr müüükemmmmellll
kendnı git hissetthn sürece tartya rakılmamak gernektge inanıyorummmmm
Rabbim acil sifalarını versin canım..cocukhasta olunca zor..Rabbim beterinden jorusun inş
Olsınn ödem bi anda gser inş canımmm moralini bozma senn
Kesinlkle katılıyrmmmm
Kızz banada atsana özelden merak ettimmm
Özele bak etiketlerime bak tamam mı canimMinnoşlar öğleden sonra geleceğim, ac karnımı doyurayım işlerimi bitirdim.
Ayyy bı de bonus morartsa var ya ne güzel olur miu bu günü mor cuma ilan eder
bazen yürek ymiş gibi konuşuyoruz ya o yüzden demek istedimNiye kız benim gibi hissettin
Aynen kuzm daha reglmin 2. Günü sökülmedimHiç de hayal değil bi kere... Gayet de inecen o kilolara 60 lar partimiz var daha
Regl ödemi vardır daha bence daha az kilon... Ama olsun onu da haftaya şeyedersin tam şov olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?