Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cikamiyom igde yuzde 1 eksiyle geldim vu hafta mesela cozutma hakkimi pasta borek yerine patates pilav makarna kuruyemiste kullanmayi tercih ediyorum simdilik
Kız börek de yeriz makarna da patates de. Hepsini bir haftada yemek yerine haftada 1-2 yyince bişey olmaz. Keşke pasta börek komple çıksa ama çok zor... En azından nefsini köreltmek için yemelisin. Ömür boyu uzak duramayız çünkü

ben girecegim az bekle bebişim
3,7 kilo var yaklaşık 3 hafta belki 2 hafta
yürek yeidm begum75
Bişey dyim mi?
Uzuuuun uzuuun zamandır seni böyle istekli görmemiştim. Menülerine bakıyorum eski Banu 2 öğünde de az yiyip eve gidince ya da akşam vakti karbona gömülürdü. Ama menülerin dolu dolu oluyor. Kaçamak ihtimalin yok çünkü toksun...
Gir kız listeye. Tozunu attır oraların

Yav kim istiyor. Ben istemiom. Külli yalan lâ . haftaya yazak öyle olmaz mi
vorones
Canım benim sana birşey yazmadım bu zamana kadar
Kendince çabaladın, sonuç olarak da güzel bir eksiyle mezun olmayı hakettin. Bence daha fazla zorlama listeyi, sen yine burada olmaya devam et ama gerginlik olmasın daha fazla, mezun ol ama liste dışı daha rahat bir şekilde çok azar işitmeden ver kalan kilolarını da böylesi daha güzel olur hem senin hem de takım için
Tebrik ediyorum seni

Son düzenleme:
Biliyorum ama henuz karsima cikmadi.dun aksam diye yemedim tatliyi ama kuruyemis yedim.bugun de.oglen biraz pilav yedim o yuzden bu aksam yine yemem.yarin.kahvaltida yiyeyim ya igde benim sınırım yoktu eskiden ölümüne yeme potansiyelim vardi korkmuyorum degil o yüzden. Mesela bugun arkadaslar yemegin uzerine serbetli tatli yedi.ben bi dilim yiyecegime hic yemeyeyim diyip yemedim..cunku 1 kesmezse duramamaktan korktum

ay evet cnm teşekürler işte bazen bir şerler insana dank ediyor
ama çok zor süreçler gçiridm ya
iş meslesi filan şimdi herşey daha iyi

dlu dolu yiyorum , akşam biraz acıkıyorum ama soda ile limon ile bastırıyorum onuda
sabahta tok uyanıyorum

Simdiye kadar 60dk normal yuruyus 80dk tempolu yurusum var.
1000 ip atlayacagim 15dk da plates yaparim.
Nisaaa haftaya da morti misiniz mortinle
Pilates kendi.kendine mi yapiyon.Ben se set aldim baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…