Aksam misafir gelmisti apar topar esimi yollayip cis aldirmistim.canim cok istiyo ama vicdan yapiyom yiyemiyom.
yeni kan lazım listeye harbiden ha. Kilo alıp girsem mi
sınav öncesi veremem de aldıklarımı. Miu kovar benii takımdan
Kız börek de yeriz makarna da patates de. Hepsini bir haftada yemek yerine haftada 1-2 yyince bişey olmaz. Keşke pasta börek komple çıksa ama çok zor... En azından nefsini köreltmek için yemelisin. Ömür boyu uzak duramayız çünküCikamiyom igde yuzde 1 eksiyle geldim vu haftamesela cozutma hakkimi pasta borek yerine patates pilav makarna kuruyemiste kullanmayi tercih ediyorum simdilik
Bişey dyim mi?
ben girecegim az bekle bebişim
3,7 kilo var yaklaşık 3 hafta belki 2 hafta
yürek yeidmbegum75
Yav kim istiyor. Ben istemiom. Külli yalan lâ . haftaya yazak öyle olmaz mi
Biliyorum ama henuz karsima cikmadi.dun aksam diye yemedim tatliyi ama kuruyemis yedim.bugun de.oglen biraz pilav yedim o yuzden bu aksam yine yemem.yarin.kahvaltida yiyeyimKız börek de yeriz makarna da patates de. Hepsini bir haftada yemek yerine haftada 1-2 yyince bişey olmaz. Keşke pasta börek komple çıksa ama çok zor... En azından nefsini köreltmek için yemelisin. Ömür boyu uzak duramayız çünkü
Bişey dyim mi?
Uzuuuun uzuuun zamandır seni böyle istekli görmemiştim. Menülerine bakıyorum eski Banu 2 öğünde de az yiyip eve gidince ya da akşam vakti karbona gömülürdü. Ama menülerin dolu dolu oluyor. Kaçamak ihtimalin yok çünkü toksun...
Gir kız listeye. Tozunu attır oraların
Nisa sen kendi kendini motive et.
Kimse seni tinlamiyor.
Maalesef bayagidir dikkat ediyorum kimse bisey yazmiyor.
oyy canım
yeni kan lazım listeye harbiden ha. Kilo alıp girsem mi
sınav öncesi veremem de aldıklarımı. Miu kovar benii takımdan
Nisaaaaaaaa ver kilolarıııı kaldır totoyu spor yapNisa sen kendi kendini motive et.
Kimse seni tinlamiyor.
diyetine devam edeceksin diyetin yanında içecek detox içeceği gibi..extra 1 veya 2 litre su içeceksin cnm..dukan birasi gibi düşün öyle birşey..Ya yazacaktim netim bitmisti.
Kürü icince bisey yemiyor muyuz?
Nasil tuketicez?
Simdiye kadar 60dk normal yuruyus 80dk tempolu yurusum var.Nisaaaaaaaa ver kilolarıııı kaldır totoyu spor yap
Oldu mu?
Az ve öz yirim siziEline emegine saglik hepfitim
Bu arada liste de baya azaliyoruz kisi olarak
Nisaaa haftaya da morti misiniz mortinleSimdiye kadar 60dk normal yuruyus 80dk tempolu yurusum var.
1000 ip atlayacagim 15dk da plates yaparim.
Dambilla yapiyorum.Nisaaa haftaya da morti misiniz mortinle
Pilates kendi.kendine mi yapiyon.Ben se set aldim baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?