Yok böyleleri için kendimi üzmem canım sadece görünce sinirim bozuluyor.Gecti eflalim artik listeyi baglamiyor kendini uzmeye takmaya değmez
Ooo Alanya'da mi Kleopatra plajında güneşlen sonra kalede bir keyif yap manzaranın tadını çıkar tekne turu magralar ahh ahh güzel yaz aksamlari @MiuLego ordaysan suan lütfen tadını çıkar benim içinMiuya birseyler yaziom nasilsin diyom hic cevap vermiyiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oh alanyalara gezmeye de gitmis
Hemide bizi almadan
Sakin ol tatlım. .zaten canın skkın germe kendini boşuna rahat ol..biz takım. İcin neler yapıyoruz aç kalıyor bas ağrısıyla uyuyoruz..elinden gelemeyen yapmasın. .Yok böyleleri için kendimi üzmem canım sadece görünce sinirim bozuluyor.
Yok böyleleri için kendimi üzmem canım sadece görünce sinirim bozuluyor.
Haklısın canom cidden değmez. Biz ne dertlerle uğraşıyoruz millet ne kafalarda. Bir benim olamadı şöyle gamsız kafam yeminle olsaydı da bende sinir bozsaydım diyorum bazen.Sakin ol tatlım. .zaten canın skkın germe kendini boşuna rahat ol..biz takım. İcin neler yapıyoruz aç kalıyor bas ağrısıyla uyuyoruz..elinden gelemeyen
- Sakin ol eflalim..skma canını. .
Eflalim sen çok yaşaHaklısın canom cidden değmez. Biz ne dertlerle uğraşıyoruz millet ne kafalarda. Bir benim olamadı şöyle gamsız kafam yeminle olsaydı da bende sinir bozsaydım diyorum bazen.
Akıllı olup insanların kahrını çekeceğine deli ol insanlar senin kahrını çeksin diye boşa dememişler.
Al benden de o kadar bacaklarım iptal boydan boya ağrıyo kalçam çıkmış sanki sürahi nene gibi yürüyomBilmiom valla, bacaklarım fena ağrıyor, başıma ağrı girdi
A ha ha gülümsetti bu mesaj beniKilo bildirimi
Geçen Cuma 54,5
Bu cuma 54,3
Fark:-200
Yüzde:0,36
Eki Görüntüle 2133698
Gelelim Preto’ya:
Geçen hafta 7,5
Bu hafta 7,3
Fark 200 gram
Yüzde:2,66
Oha biraz çok gitmiş ama ödemdir diye düşünüyorum yoksa yemeğini atttırmam lazım
Micha: geçen hafta 6,2
Bu hafta:6
Fark 200 gram
Yüzde:3,2
Yeni yemek aldım beğenmedi yemiyor haspam, ben de fırsat bu fırsat başka yemek almadım versin kiloları ama o da çok vermiş, haftaya bakacağım duruma
Beğüm preto seni yendi
@MiuLego @hepfit @begum75
@H E
Lunya niye bildirimde bulunmadı?***7.TAKIM 564. ETAP***
malipina (84/83.4/0.6/%0.71)
Esra_4378 (71.4/70.4/1/%1.40)
Lunya (63.8///%) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
Sidelya95 (57.9/56.6/1.3/%2.25)
tevafuk55 (62.8/62.3/0.5/%0.80)
vorones (61.8/60.9/0.9/%1.46) mezun olmak istiyor.
Melegiimm22 (77.2/75.9/1.3/%1.68)
7. Takım Ortalaması: %1.186
Bilmiyoruz miunun haberi varmisLunya niye bildirimde bulunmadı?
Oyyy bugün bende tartıştım hem de çok üzgün bir anımda parkta terbiyesiz bir kadınla, çocuğu çocuğuma tekme tokat vurdu noluyor napıyorsunuz dedim diye kadın nerdese beni dövecek mahalle ağzıyla seviyesiz. Çevremde ve şu dünyada seviyesiz insanları görmek istemiyorum onlarla aynı havayı solumak istemiyorum.Çok mutsuz bir hafta geçirdim ve sonunda kavga edip çıktım evime gidiyorum koca bir kalp kırıklığı ile. Içimde kocaman bir hüzün var akşam ağlar rahatlarim normalde 1kilo dondurma anca sakinleştirir ama ben başka yollar bulmaya çalışacağım. Içinize oturan öküz u nasıl çıkarıyorsunuz ben çıkaramadım.
Ayy tam dayaklik kadin ben bile sinir oldumOyyy bugün bende tartıştım hem de çok üzgün bir anımda parkta terbiyesiz bir kadınla, çocuğu çocuğuma tekme tokat vurdu noluyor napıyorsunuz dedim diye kadın nerdese beni dövecek mahalle ağzıyla seviyesiz. Çevremde ve şu dünyada seviyesiz insanları görmek istemiyorum onlarla aynı havayı solumak istemiyorum.
Hadsiz ya. Sanki çocuğuna bir şey yaptım bir şey dedim , napıyorsunuz noluyor neden vuruyorsun dedim, bilemedim aferin çocuğum biraz daha vur dememi bekledi heralde.
Seni kim üzdü.
Ne kadan ayıp hadi biz giysek de çıksak plaja tamam haklısın da o kadar da pok atmıyak yav
Ben geldim canlandırırım şimcik buraları merak etme senAy bu gun niye bukadar sessiz buralar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?