Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miuya birseyler yaziom nasilsin diyom hic cevap vermiyiiiiiiiiiiiiiiiiii

Oh alanyalara gezmeye de gitmis
Hemide bizi almadan
Ooo Alanya'da mi Kleopatra plajında güneşlen sonra kalede bir keyif yap manzaranın tadını çıkar tekne turu magralar ahh ahh güzel yaz aksamlari @MiuLego ordaysan suan lütfen tadını çıkar benim için

Yok böyleleri için kendimi üzmem canım sadece görünce sinirim bozuluyor.
Sakin ol tatlım. .zaten canın skkın germe kendini boşuna rahat ol..biz takım. İcin neler yapıyoruz aç kalıyor bas ağrısıyla uyuyoruz..elinden gelemeyen yapmasın. .
Yok böyleleri için kendimi üzmem canım sadece görünce sinirim bozuluyor.
  • Sakin ol eflalim..skma canını. .

Sakin ol tatlım. .zaten canın skkın germe kendini boşuna rahat ol..biz takım. İcin neler yapıyoruz aç kalıyor bas ağrısıyla uyuyoruz..elinden gelemeyen

• Sakin ol eflalim..skma canını. .
Haklısın canom cidden değmez. Biz ne dertlerle uğraşıyoruz millet ne kafalarda. Bir benim olamadı şöyle gamsız kafam yeminle olsaydı da bende sinir bozsaydım diyorum bazen.

Akıllı olup insanların kahrını çekeceğine deli ol insanlar senin kahrını çeksin diye boşa dememişler.

Eflalim sen çok yaşa

Menu vereyim

Sabah
3 yumrta en kuck olanindan o yuzden 3
1 kk beyaz peynir
1 yk lor
Yesil zeytin
2 ceri domtes

Ara
Yemege et kavururken 5 tane etinden yedm
Yarim muz

Aksam
1 tabak pirasa yemegi
Tere
Roka
3 aci biber tursusu
Ayran

Aksam cayla az biraz cerez yerm

Spor
3 mil leslie 135
1000 ip 200

335 point

@Lunya nehirnil111

Son düzenleme:
A ha ha gülümsetti bu mesaj beni

Lunya niye bildirimde bulunmadı?

Menü vereyim
Sabah 7.00 2 zeytin

Öğlen 12.40
haşlanmış 2 yumurta
5 zeytin
Bi dilim peynir
Bi muz

Akşam 17.30du sanırım
Bi muz
Akşam 19.00
4-5 kaşık kısır
Tereyağında 2 yumurta
İki dilim haşlanmış sirkeli pancar
2 kaşık yoğurt
İki yaprak marul
2.5 litre su
62 dk tempolu yürüyüş
10 dk yıkıla döküle yürüyüş

@Lunya nehirnil111 @MiuLego
Lunya sen menü yorumladığın zaman hep kısıra denk geliyon ya da beni şeytan dürtüyo

Oyyy bugün bende tartıştım hem de çok üzgün bir anımda parkta terbiyesiz bir kadınla, çocuğu çocuğuma tekme tokat vurdu noluyor napıyorsunuz dedim diye kadın nerdese beni dövecek mahalle ağzıyla seviyesiz. Çevremde ve şu dünyada seviyesiz insanları görmek istemiyorum onlarla aynı havayı solumak istemiyorum.
Hadsiz ya. Sanki çocuğuna bir şey yaptım bir şey dedim , napıyorsunuz noluyor neden vuruyorsun dedim, bilemedim aferin çocuğum biraz daha vur dememi bekledi heralde.
Seni kim üzdü.

Ayy tam dayaklik kadin ben bile sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…