Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben gormedimmm canım
Kaç gitti ?

Gözden ırak ,gönülden ırak bebisim
Miu şimdi kendini serin sulara atmıştır
Ooohh gel keyfim gel bi biz atamadiik kendimizi serin sulara keyfini cikarsin bebito.tatile mi gitti

Sabah 2 TK z.yag+2 bardak su
1 kivi

Kahvaltı (1 saat sonra)
Lorlu,maydanozlu omlet
Peynir
Zeytin
Domates,biber,salatalik

Öğlen
1 kase düğün çorbası
1 tabak fırın k.bahar
Salata
10_15 fındık - kaysi çekirdeği

2.5 lt su
700 ml kadar bitki çayı

Portim çok mu stresli bi hayatın var senin ya
Yok kuzum çok şükür iyiyim rahatım. Bu bahar havalarında nedensiz ağrır başım. Annemde de var migren o da aynı. Demin dişlerimi fırçalarken kızımın diş macınunu kullanmışım:) kafam bi milyon

Kimse de kilo bildirimime bir sey dememeis
%0.80 diye mi
Kendimi yırttım maalesef ama olan bu...
Tevo ben senin yerinde olsam çok sevinirdim neden mi?
1) verdiğin kilo çok sporla verildi, bu da demektir ki yaptığın sporda kas yaptığın halde yağlardan verdin. Normalde spor sabit ya da kilo aldırır tartıda çünkü kas kitlesi artarken tartı da artar
2) korumaya geçmek üzeresin, vücudun sınırlarını zorluyor, bu dönemde verilen her kilo altın değerinde
3) önemli olan kiloyu korumak, bunun içim d spor yapıyorsun, kas kütlen arttıkça bazal metabolizman da hızlanıyor. Verdiğin her kilo sporla desteklendiği için iki katı kalıcı olacak
Kız tebrikler niye üzülüyorsun? Devam devam

Tam sakinlesmedim ama sakinlesecegim insanları fikrini değiştirmeye gücüm yetmeyeceğine göre takmayı öğreneceğim kesinlikle bakliyat ye canım faydalı protein karbonhidrat ve vazgeçildi mi

A) Mor miu
B)mosmor miu
C) tombalak miu
D)tombik miu
E)şişko miu
evet kızlar oylama yapiyoruz hangisini daha çok beğendiniz lütfen bildiriniz kaptanın yeni adı oylama sonucuna göre belirlenecek
Tombalakla tombik arasnda kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…