- 22 Haziran 2016
- 12.669
- 57.649
- 598
Ooohh gel keyfim gel bi biz atamadiik kendimizi serin sularaBen gormedimmm canım
Kaç gitti ?
Gözden ırak ,gönülden ırak bebisim
Miu şimdi kendini serin sulara atmıştır
Yok kuzum çok şükür iyiyim rahatım. Bu bahar havalarında nedensiz ağrır başım. Annemde de var migren o da aynı. Demin dişlerimi fırçalarken kızımın diş macınunu kullanmışım:) kafam bi milyonPortim çok mu stresli bi hayatın var senin ya
Tevo ben senin yerinde olsam çok sevinirdim neden mi?Kimse de kilo bildirimime bir sey dememeis
%0.80 diye mi
Kendimi yırttım maalesef ama olan bu...
Tombik tombalak mosmor miuA) Mor miu
B)mosmor miu
C) tombalak miu
D)tombik miu
E)şişko miu
evet kızlar oylama yapiyoruz hangisini daha çok beğendiniz lütfen bildiriniz kaptanın yeni adı oylama sonucuna göre belirlenecek
Ben deİşten çıktım mali pert
Kuzum altlamisim seni sınırim oynamıştı olur arada öyle hep çokta kötü değil haftaya daha güzel olur ne olur kusura bakma emiKimse de kilo bildirimime bir sey dememeis
%0.80 diye mi
Derece gelir ama 1. YokGelenedim öğleden sonra hayret sayfalar çok ilerlememisanı misafirlerim geldi yani ben davet ettim veli arkadaşları.
Şimdi de okuldan almaya çıkıcam kuzumu.
Listenin durumu nasıl?
Sabah kilo bildirmedinArtik ben unutuldum sanki
Tam sakinlesmedim ama sakinlesecegim insanları fikrini değiştirmeye gücüm yetmeyeceğine göre takmayı öğreneceğim kesinlikle bakliyat ye canım faydalı protein karbonhidrat ve vazgeçildi miSakinleştinmi waytim :)
Vayt ben yemiyordum bakliyat iyice herşeyi kismistim ama , bu kez yiyorum iş yerinde çıkıyor haftada bir salı günü ya kuru ,yada nohut seviyorum da ben bakliyat
İgdem ben karbon yiyince böyle oluyorum
Bu hafta 5_6 saat uyku yetiyor yine
Eskisi gibi , ama kayısı kopardigimda varya
Deli gibi uyuyorum
Şeker ve karbondan
Ay harbi laaaa haftaya mi ?
Ay eflal ya boşver , değmez yavrum
Yorma kendini
Cocommm , nasılsın canimmmm
Tombalakla tombik arasnda kaldmA) Mor miu
B)mosmor miu
C) tombalak miu
D)tombik miu
E)şişko miu
evet kızlar oylama yapiyoruz hangisini daha çok beğendiniz lütfen bildiriniz kaptanın yeni adı oylama sonucuna göre belirlenecek
Kuzum ben hiç birine yorum yapamadım, senin ne kadar özenli olduğunu biliyorumKimse de kilo bildirimime bir sey dememeis
%0.80 diye mi
Seç birini yada bı seçenek daha ekleyip mor mosmor tombalak tombik şişko miu olsa acabaTombalakla tombik arasnda kaldm
Uffff yazacağım çok şey varken susmak varya....
Nolcak böyle yaBen de
Oda cok uzun sirasini unutrzSeç birini yada bı seçenek daha ekleyip mor mosmor tombalak tombik şişko miu olsa acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?