Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar sonunda gelebildim buraya.Bugün doktora gittim.ayagimda düzelme varmis.yinede yürümeyi pek önermiyor.danismada duran bir kiz vardı.yanında bir sise su suyun icine bir tane cubuk tarcin koymus iki tane limon dogramis birde kök zencefil.yag yakiyor dedi.esimi aktara yolladim deneyecegim.deneyeniniz var mi faydasi olur mu ki

Çok mutsuz bir hafta geçirdim ve sonunda kavga edip çıktım evime gidiyorum koca bir kalp kırıklığı ile. Içimde kocaman bir hüzün var akşam ağlar rahatlarim normalde 1kilo dondurma anca sakinleştirir ama ben başka yollar bulmaya çalışacağım. Içinize oturan öküz u nasıl çıkarıyorsunuz ben çıkaramadım.

Ben seni üzmek icin sölemiyorum ve neye kızdıgına da ablam veremıyorum acıkcası.ben katılım konsnda ve kilo verme konsnda istikrarlı oldgmu düşünüyorum.listede olmayı isteme sebebim eksilerimin olması sen yeterli değil diyosun evet bende haklısın diyorum artrıcam inş diyorum.eğer gercekten konu yüzdemse 5 kilo bile versen almayacağım demeni cözemedim ve suan cok acayip hissettim kendimi.ben listede olmadamda buradayım cünkü burası ve buradakiler bana cok iyi geliyor beni motive ediyor bende herkesle ileysm halinde oldgmu dusunuyrm.yani listede olmasamda sizlerin arasnda olmak beni mutlu ediyor zaten.ama 5 kilo versen de almayacağım demek suana kadar beni sarsan bi ileyilin şekli oldu.bu senn tercihin.vu zamana kadar bu konudakiher yazımın sonunda yazdıgım gibi her zaman fikirlerine saygım var.tesekkürler. @MiuLego

Bu arada bugün bana dondurma almışlar kocaman bir kap masamda bekletim yemedim erimesini seyrettim sadece onu bile yemek istemedim o derece Üzgündum ve kırgındım gittim attım tamamen eriyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…