- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
No iletişim sevdimAy ben zamanında çok uğraştım
Sonra no iletişim
Canim listeye beni etiketleseneSabah kilo bildirmedin
He vallaNe kadar sessiz bir cuma bu böyle
Canim listeye beni etiketleseneSabah kilo bildirmedin
Herkes nerede acaba?He valla
Bilmiyorum bilemiyoreee bilmiyor olabilirim acaba bilmiyor muyumHerkes nerede acaba?
Artı degil gitsinde600 gram olsun beybisiKızlar bu hafta takıma layık olamadım çok özür dilerim
Sanırım adet yakın diye
Geçen cuma:84.00
Bu cuma:83.4
Fark :-600
yüzde :0,71
@MiuLegoPamukseker19 Whiteblacklife
hepfit
Artı degil gitsinde600 gram olsun beybisiKızlar bu hafta takıma layık olamadım çok özür dilerim
Sanırım adet yakın diye
Geçen cuma:84.00
Bu cuma:83.4
Fark :-600
yüzde :0,71
@MiuLegoPamukseker19 Whiteblacklife
hepfit
Bilmiom valla, bacaklarım fena ağrıyor, başıma ağrı girdiNolcak böyle ya
Sen ben farkeder white bu kadar yüzsüz olunmaz.Eflal sakın kuzum benim da benim dediği kişi sen sakin
Çok mutsuz bir hafta geçirdim ve sonunda kavga edip çıktım evime gidiyorum koca bir kalp kırıklığı ile. Içimde kocaman bir hüzün var akşam ağlar rahatlarim normalde 1kilo dondurma anca sakinleştirir ama ben başka yollar bulmaya çalışacağım. Içinize oturan öküz u nasıl çıkarıyorsunuz ben çıkaramadım.Tebrikler canım
Abla nasılsın hiç konuşamıyoruz
Harikasın canım gitsin şu 7ler gelsin 6 lar yeter gari
Hay maşallah tebrikler canım
Tebrikler canım
Üzüldüm canım neden kötü bir hafta senin içinVuracağım ama kaçarı yok
Eki Görüntüle 2133581
@yumurtalikofte tebrikler regli etkisi abla yoksa daha da fazla eminim
Sporla sıkılaşacaksın istikrarlı kuzu
Oo iğdem artıyla gelmişsin ama boyuna kilona göre normal tabi
Kilona göre çok çok aztebrikler eksi için tabi canım
Neden her yerin ödemçok fazla artı bu neyin ödemi ki
Eki Görüntüle 2133584
Kuzu korumada yeniden yukarıya tırmanıyorsun ama dikkat et 59 ne ara geldi
Eki Görüntüle 2133585
Ben seni üzmek icin sölemiyorum ve neye kızdıgına da ablam veremıyorum acıkcası.ben katılım konsnda ve kilo verme konsnda istikrarlı oldgmu düşünüyorum.listede olmayı isteme sebebim eksilerimin olması sen yeterli değil diyosun evet bende haklısın diyorum artrıcam inş diyorum.eğer gercekten konu yüzdemse 5 kilo bile versen almayacağım demeni cözemedim ve suan cok acayip hissettim kendimi.ben listede olmadamda buradayım cünkü burası ve buradakiler bana cok iyi geliyor beni motive ediyor bende herkesle ileysm halinde oldgmu dusunuyrm.yani listede olmasamda sizlerin arasnda olmak beni mutlu ediyor zaten.ama 5 kilo versen de almayacağım demek suana kadar beni sarsan bi ileyilin şekli oldu.bu senn tercihin.vu zamana kadar bu konudakiher yazımın sonunda yazdıgım gibi her zaman fikirlerine saygım var.tesekkürler. @MiuLegoElifcim listeye girmek sadece süre işi değil. Birçok bileşenei var. Defalarca anlattım. Sen çok istiyorsun ama ben şuanda uygun görmüyorum canım.
Haftaya 5 kilo eksiyle gelsen yine de almayacağım. Çünkü istikrar önemli. Bol katılım önemli. 7. Takımı temsil edebilecek misin o önemli. Yahu ben söz mü verdim ya listeye alacağım diye?! Gerçekten kızıyorum artık.
Liste tamamen benim sorumluluğumda ve şuan in listeye almıyorum seni canım benim. Alamam yeterli kilo kaybın, takım içi aktifliğin, o kilo kaybında istikrarın yok.
Lütfen üzme artık.
Birileri sadece kendi verdiği kiloyu düşünmeyip patates sucuk kuruyemiş bilmem ne yemeseydi gitmezdi.0.005 ile birincilik gidecek
Gecti eflalim artik listeyi baglamiyor kendini uzmeye takmaya değmezBirileri sadece kendi verdiği kiloyu düşünmeyip patates sucuk kuruyemiş bilmem ne yemeseydi gitmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?