Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anladm kuzm Allah kolaylik versin çalışanlara
Ben yapamazdm herlde

Tüm takimi teprik ederiiimm
@Sidelya95 kuzm dereceni tebrik ederm

Saol canım deneyecegim

Ben de istemiyorum canım

Kısır beğenmedim

bugün kırık ve çürük dişimin dolgusunu öteki doktor değiştirdi. amalgam yanlısı olan yani. söz verdiği gibi beyaz dolgu yaptı. ama bugün doktor egosu devreye girdi. yandaki çürük görünen diş için tavırlı davrandı. ben hastanın isteğine göre dolgu çeşidini belirleyemem dedi. dişin durumuna göre ben karar veririm dedi. ben sağlık açısından istiyorum zaten keyfi değil dedim. biz sağlıksız bir şey yapmıyoruz ama dedi bozuk attı yani bana. ben de tamam iyi günler dedim. gittim diğer diş için de o gün konuştuğum amalgam karşıtı doktordan randevu aldım. ama umarım kanal tedavisi gerekmez. çünkü bu uzman değil. kanal yapmıyor. bugünkü uzmandı napıyım şansıma bakıcaz artık

***7.TAKIM 564. ETAP***

benim 81. seni etiketlememişim

@Lunya ya menü bırakacam tırsıyorum

08:30
2 yumurtadan omlet
1 dilim kaşar
10 zeytin
1 dilim tam buğday

12:30
2 ızgara köfte
1 ızgara tavuk pirzola
yarım tabak kısır

18:00
1 tabak nohutlu pirinç pilavı(yarısından fazlası nohut, pirinçli nohut daha doğru olur)
4 turşu biber
salata
2 kaşık yoğurt

spor:2 saat tempolu yürüyüş (300 p) + 2 saat normal yürüyüş (120 p)= 420 p begum75
lunyam denetim vardı totoyu koymaksızın 2 saat dolaştık birimleri ama onu spora yazmadım bacaklarım pert

Floweroflife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…