Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzu sabah sporu bütün ödemini atar aklında bulunsun.sabahları bi saat yürüyüş yap
sabahla öğle arasında 2,5 kilo oynağını bilirim kendimde
ya bi ara tartı öncesi 20 dk yurudum daha fazla çıktım kalkınca yurumeye vakit olmuyor canım 2 çocukla gerçi koşu bandında yuruyorumda kalkınca biri emecen diye bağırır biri acıktım diye bağırır zati erken kalkıyorlar yarın kesin artı olacak hayırlısı bakalım asıl cumaya eksi olsunda 90 lardan kurtulmak istiyorum artık

Bende kötü bisey demedim bende onu bu zor durumdan azat ettim.tevafuk sana direk demis degil mi istemiyorum diye vallahi böyle dese anlayisla derim okey.ben onu kendim secmedim.sen yeni mortimmissin diyorum ters yapiyor.ben gecen hafta cok zor bir zaman yasadim hani su duvarlar bile üstüne gelir amacimi kaybettim.yine karbon batagina battim.herkes kendi cektigini bilir bilmeniz gerekmez zaten.bu hafta cok zorlaniyorum.onun icin igdeden yana yakila morti istedim.allah biliyorya gözüm de lunyadaydi cünku bu konuda cok fazla bilgisi var ve ben yanlislardayim.ilk yazdi istemiyorum diye parantezin ici falan umrum degil sakayla karısık ödemler kralicesi ? Diye mesaj attim.verdigi cevaplarlada zaten zorlandigim haftadayim onuda kendimide zora sokmak istemem.ben kötü birsey dedigimi zannetmiyorum.bu olayinda büyütülecek bir tarafiyok.

Az gelmiştir o zaman bir dilim, gene yeseydin bende çok tatliyim bugün buraya yazmayayım , yersin benide
yerim

Az bile yapıyorum

Canım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah gider bu kara bulutlar üzerinizden bi an önce

Kız mali senin ya ayna da var bir iş ya da telefonun foto ayarında ben demedim mi 60 gibi görünür diye
Ha 2.bi ihtinal de benim gibi aynan zayif gosteriyo malipina
Aynısını düşündüm
Ay kizlar oglumun eline salatalik vermidtim damacananin pompasini cikarip hiyari icine atmis.bari ben de bir iki cubuk tarcin atayim da ailecek detoks suyu icelim

A ha ha seninki yine yenilecek bir şey atmış benimki çorap attı kaç kere

smykmy nerelerdesi n ya hiç merak edip şöyle bir sayfalara baksan geldiğimizi görsen hi nerelerdesin

Beeennnnn şoooookkkkk

Aaaaaaaaa

Allahhh iyiliginiziiii

Hepiniziiii nasıllll dövücemmmmmmm

Hepiniziiii nasillll öpüceemmmmmmmmmmm

Pisss mikroplaaarrrrrrr heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…