mercedes görünümlü şahinim ben
aynadan telefonla çekince öyle görünüyo
Ne diyon brezillerin filavir, kayalıktan totosunun üstüne çakılan filavir
Ay kizlar oglumun eline salatalik vermidtim damacananin pompasini cikarip hiyari icine atmis.bari ben de bir iki cubuk tarcin atayim da ailecek detoks suyu icelim
cuma 83 buçuk.sabah tartıldım ödemlerimle 85 geldim o ayrı konukız mali hay maşallah ağzım açık kaldı valla essah kaç kilosun
Offf çok güzel göründüSelam güzeller bugünü sağlıklı tarifi salatalardan gelsin
Tatlı krizine girenler ama öğün atlamak istemeyenler , hurma candır diyenler toplanın yamacıma
Hurmalı salata
Eki Görüntüle 2134309
İçindekiler:
50 gr yeşil ekşi elma
50 gr haşlanmış tam buğday(bulgur da olur)
5 çekirdeksiz kesilmiş hurma
1 avuç çimlendirilmiş fasülye ya da mercimek ya da nohut
(Bu çimlendirilmiş şeyler olmasa da olur, bunun yerine 3 ceviz daha güzel olur bence)
10 gram roka
Tüm malzemeleri güzelce dizelim salata sosumuzu koyup afiyetle yiyelim
Salata sosu önerisi(yer fıstığı sosu)
(bu sosu yapıp başka salatalarda kullanmak için saklayabilirsiniz)
2 kaşık yer fıstığı ezmesi
15 gram toz zencefil
1 kaşık inçe kıyılmış kapya biber
1 kaşık limon suyu
2 kaşık zeytinyağı
2 kaşık su
Malzemeleri blenderdan geçirelim ve saklama kabına koyalım
Afiyet olsun flavırın lezzetli dünyasından sevgiler
Ay cumartesi gunude kuru fasulye yok diyo
Ne yiyelim ozaman biz poh yiyelim
kız fılavır düşse totosu top gibi seker geri doing doing diyeNe diyon brezillerin filavir, kayalıktan totosunun üstüne çakılan filavir
Bence muhallebi görünce bizi hatırlıyorEsra yi fena gommustuk takım olarak. Esra yine yedin mi ondan yada gördüğünde bizi hatırlıyor musun
kız fılavır düşse totosu top gibi seker geri doing doing diye
Tabi kiz ödemli gelin bile almam benKıztevafuk55 da beni almadıydı, odemlerini ver sonra yarışalım diye. Ödemli biriyle morti olmak baştan kaybetmek demek. Esra kötü bişey dememiş ki.
Löpfit löpet ay pardon pardon höpföt@Pamukseker19 pambih @suspushanimcim beni spora kaldırın diyince vinç resmi koydum, güldük geçtik. Takımda sakalasiyoruz yahu, bana da neler denildi, ben de neler dedim ki;
Mortiliklerin altında @igdedali Ne yazmış okudun mu? Her türlü cirkeflesme laf atma serbesttir diye, bu iş böyle. Zaten esra mortin olarak istediği lakabı takip seni kışkırtma hakkına sahip
Keşke bana da odemler kraliçesi deselerdi, neler neler dediler
Kız mali lepoparli örtü nerde
Hahahah maydanoz elma borde zencefil ohh misssAy kizlar oglumun eline salatalik vermidtim damacananin pompasini cikarip hiyari icine atmis.bari ben de bir iki cubuk tarcin atayim da ailecek detoks suyu icelim
Öperken iyiydiDün o kadar yorulmusum ki aksam uyumadim da sizdim resmen.Bugun temizlik yapmam lazim ama regl oldum nasil etcem bilmem.
Ay kizlar bi de gecenlerde gece uykuda kalkip benim herifi opmusum.Bunun bi hosuna gitmis soyleyip guluyodu.Bu gece de bi yumluklamisim elimin acisina uyandimsabah bi kalktim adam yok başka odaya gitmis yatmaya
leoparlı battaniyeyi kaldırdım hava sıcak burdaTabi kiz ödemli gelin bile almam ben
Löpfit löpet ay pardon pardon höpföt
Kız mali lepoparli örtü nerde
Balım süpersin ya harikasın kilo senin nerende acaba nasıl bu kadar göstermez insan maşallah
Hahahah maydanoz elma borde zencefil ohh misss
Ula varya 70 gibi duruyon
90ken 80 diydunuz.şimdi 80im 70 diyonuz allah 50lerden sakınsın beni yalebbimUla varya 70 gibi duruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?