Kıskançlığından dedinne alinacagim o da bizim büyük meleklerimizden
Esraaaaaaa kuzum sen yine kendin ol, biz seni öyle sevdik, biz anlıyoruz seni yeni arkadaşlar da anlar
Sen gerilme
Kızzzzzzz esraaaaaaa senin komik taşlamaların olmadan tadu olmaz buranın
Lunya b3ni hep begeniyorGözüme az göründü ammmmaaaa dünden iyidirsu ve sporda var, misss gibi
Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah biz diyet yapak, sen Kuruvasan yeyanında da patates olmazsa olmaz
Akşamdan sonra kuru yemiş olmasaymis daha iyi olurmuş, onun dışında menu güzel, su ve sporda var
Ammmmaaaa bacımmmm cuma menü yok
6 saat hopla zıpla, bu menüyü aklamaya yetmez
Tatlı yedinde ne oldudünya mimi guzellesti
Fazla çerez misss gibi yağ oldu geldi
Utanmadan pilavda yemiş
Olmamış olmamış olmamış olmamış
Al sana helva
Al sana reçel
Al sana diyet sopası
Menü ne kadan az, ne kadan güzel göründü gözüme
Ayyyy herkess burdaaaa
@MiuLego balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhhh canımmmmmmmm yaaaaanasıl özledim bir bilsen
He hatirlamiyom sizi hiç geçen yengem yapmış yine tüylerim diken diken oldu tatlıya küstüm yavvvEsra yi fena gommustuk takım olarak. Esra yine yedin mi ondan yada gördüğünde bizi hatırlıyor musun
Sen niye gitmedinGeçmiş bitti. Çayı koyup evi toplayıp ip atlıyım, dün geç geldik yapamadım spor.
Eşim kaplıcaya gitti, çocuklar dedeye kaçtıonlar gelene kadar hazır olsun kahvaltı.
Ben deeeeşu elbiseyi giyim de bi önce sonra yapimpembik de istemişti sanırım örtmenim berna da
Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki
Peki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz
Enem neler dönmüş dün akşamBende kötü bisey demedim bende onu bu zor durumdan azat ettim.tevafuk sana direk demis degil mi istemiyorum diye vallahi böyle dese anlayisla derim okey.ben onu kendim secmedim.sen yeni mortimmissin diyorum ters yapiyor.ben gecen hafta cok zor bir zaman yasadim hani su duvarlar bile üstüne gelir amacimi kaybettim.yine karbon batagina battim.herkes kendi cektigini bilir bilmeniz gerekmez zaten.bu hafta cok zorlaniyorum.onun icin igdeden yana yakila morti istedim.allah biliyorya gözüm de lunyadaydi cünku bu konuda cok fazla bilgisi var ve ben yanlislardayim.ilk yazdi istemiyorum diye parantezin ici falan umrum degil sakayla karısık ödemler kralicesi ? Diye mesaj attim.verdigi cevaplarlada zaten zorlandigim haftadayim onuda kendimide zora sokmak istemem.ben kötü birsey dedigimi zannetmiyorum.bu olayinda büyütülecek bir tarafiyok.
Vayyy vayy vayy vayyy vaaaaaayyyyyyyyyyyy vayy ki ne vayyyy helalllll olsunnnnnn sana tebriklerrrrrr
EveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetSize before-after yapam miiiiii
Olsun az olsun bizden olsun.daha yavaş çalışıyor metebolizma eskiden olsa bu diyetle 10 kg verirdim ayda
Rabbim huzura erdirsin kuzum.Aslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Tamam siskinlik yapiyo ama oda bi ihtiyac vücudumuza cumaya cok var dahaYememek sizin hayrınıza
Az talep var ama yapacamEveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Yok o saatlerde kicimi devirmis uyuyodum
Ben de istiyorummmmAz talep var ama yapacam
Mezunum ben eflalim lâ nasıl tanimazsin beniSiz kimsiniz çıkaramadım çok da şeyetmeyin yani
Artk süt yok o olmasinSütüm çekti melek olsun senin ki
Ilk zamanlar senden çok umutsuzdum
BekliyoruzzSize before-after yapam miiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?