Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kıskançlığından dedin ne alinacagim o da bizim büyük meleklerimizden

Esraaaaaaa kuzum sen yine kendin ol, biz seni öyle sevdik, biz anlıyoruz seni yeni arkadaşlar da anlar
Sen gerilme
Kızzzzzzz esraaaaaaa senin komik taşlamaların olmadan tadu olmaz buranın

Lunya b3ni hep begeniyor ama bugün beğenmeye bilir kahvaltıya anama gidiyom

güüünaydınnnn
Musmutlu pazarlarrrrrr
HAbibte Alşah yar ve yardımcın olsun canım..Dua en büyük ilactır..
@Lunya cuma cıs hatası yaptmmmm istersen yazarm amaaa
Hadtsonu telafsnı yapmya calsyrm cuma günleri diyetsyenn izni ve listede henüz olmamam nedenyle kendme cıs hakkı veruyrdum ta ki hedefimi en az 1 kg ya cıkarana dek ve ta ki yorumcumuz sayın @Lunya olana dek...saygılar...dahada dikkat etmye calsyrm calısıcammm inş
Seni seviyoreee

Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki

Peki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz

Enem neler dönmüş dün akşam
Ödemler kraliçesi aslında iltifattır pambığım. Sen dün kendin dedin 2 kilo verecem diye. Esra da yenilecem diye korkuyor. Ödemlerinin olması çok iyi. 1 kilon garanti şimdiden
Hemen istemiyorum demişsin
Olar mı hiç istememek
Senin ödemin fazla onun da kilosu daha aşağıda yüzdesiyle durumu kapatır diye eşledim sizi. Hem de yeni arkadaşlar öncekilerle kaynaşsın hep aynı eşlemeler olsun istemediğimden
Esra kötü-hakaret vs gibi demedi onu kız. Ödemleri var bu hafta onu atarsa ben nası yenecem dedi
Bence gözü korktu senden

Rabbim huzura erdirsin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…