Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabiki igdemmmm igdedali memnuniyetlee.. Ben sınıf öğretmeniyi bu sene mini mini birlerleyim3.5 yasnda bi oglum var. Boy 170kilo 75.2 hedef 65..yarısmacı arkdaslara da basarılar dilerim sen kuzumm???
Ay ne güzel bi öğretmenimiz daha oldu takımda
Boyun da iyiymiş vakti geldiğinde hedefi 3 kilo kadan düşürelim bence...
Benim de boyum 168 kilom 54-55 civarı korumadayım. Takıma 82 kiloyla geldim geçen sene mayısta. Ekim-kasım gibi de mezun oldum. Psikoloğum Urfalıyım bekarım Sivas'ta yaşıyorum
Senle tanıştığıma da çok memnun oldum. Allah sabır versin 1 lerle uğraşmak çok zor

Rezene ve kimyon demiş kızlar. Faydası olur mutluka bi dene
Yediğin bişeyler yaramıyor olabilir. Deneyerek hangisinin yaptığını bulmaya çalış

Ayyyy igdedali alemsinn kız ayyy bayıldım keyiflendrdin beni kızzz nasılda buluon böle şeyleri
Anam ne çok alıntı yapmışım senden
Teşekkür ederimm

Geçmiş olsun Aynuram

malipina fotonu gördüm datlım. Tabii ki inanmadım 80 lerde olduğuna
Maşallah bee koca bir maşallah
Simitler sadece yürüyüşle çok gitmeyebilir malim onlara bölgesel çalışman lazım

Günaydın demedim de mi
Gün aymııııııııııııış her gün 6 dedin mi gözünü açan iğde camıııış gbi 10 a kadan uyumuuuuş

Kahvaltı hazırlıyodum kızartma yaptım eş kisisine yaparken atıstirdım aklıma sizler geldiniz acaba napıyolar dedim onlarla dikkat ediyodum dedim ah ah ne güzel adapte olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…