- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet yabancı ama bizden gibiabartmamak kaydıyla bazen istediğini yemek gerek. Hele de vücut gergin haldeyken. Ama tabi zayıflama sürecinde arada sadece
geçmiş olsun vero. Gece gece kötü olmuş bu kırık.
tatlım senin eşin yabancı mı?
ben de çok seviyorum o fotoyuçok sevimli
Geçmiş olsun, kayınvalide umarım yardımcı olur bu dönemdeDikiş atıldı falan . Çok canım yanıyor. Ben bu bebelere nasıl bakcam . Zor yazıyorum. Gelemem bi süre .. kendinizé iyibalkm
Haahhaaaaaaaa
gitmiyorum hiç bi yere . Sen ve senin arkadaşlar n siklsa da. Day dream abla ve onun etiketledgi insanlar hep beni.m. dostlrm. Hep sen kusturdun onlari . Sen gidince hepsi geri gelecek. Biz de senden sikldik. Eflal ı de koru sen. Yan tutmaya devam et. Bu takim kapan di da. Bi ben . Ce arkadas lrm geri açılsın dedik. Dedik de her kes topa tuttu beni . Pat herkes tukurdugünü yaladi. Kazenin dedgı gbi. ..NE şakası ya. Oh olsun diyene demek ne demek? Bu takımda be zaman hasta olana darda olana oh olsun denmiş? Bunun şakası mı yapılır? Fit anneyim ben diye nispet mi yapılır? Burda herkesin kilosu ile derdi var. Çok fitse zayoflama takımına gelmesine gerek yok o halde. Verodan sıkıldım artık.
Bu kadar olur pes diyorum baska bise demiyorum ...gitmiyorum hiç bi yere . Sen ve senin arkadaşlar n siklsa da. Day dream abla ve onun etiketledgi insanlar hep beni.m. dostlrm. Hep sen kusturdun onlari . Sen gidince hepsi geri gelecek. Biz de senden sikldik. Eflal ı de koru sen. Yan tutmaya devam et. Bu takim kapan di da. Bi ben . Ce arkadas lrm geri açılsın dedik. Dedik de her kes topa tuttu beni . Pat herkes tukurdugünü yaladi. Kazenin dedgı gbi. ..
Neyse . Ben . Ddaaaa şey etmim
Bak hele bak benle morti olunca hiç sevinmiyorsunHaftaya kuş olup uçabilirim. Ama yine de seninle morti olurum canım flavırım
AynenHiç tadım kalmadı
Fazla önemsedik canım benim.icin artık görünmezHiç tadım kalmadı
Tevo geçmişimiz var bizim sidoşlaBak hele bak benle morti olunca hiç sevinmiyorsun
Aynen...Fazla önemsedik canım benim.icin artık görünmez
Takımda bir şey yok canım suyu bulandirmak isteyenler var. Biz aynen devamAynenacilen toparlanmasi lazm takimin ... eskisi gbi olmamz lazm
Oluruz yine kuzum merak etme, ne badireler atlattık yine devam ederiz de işte canım sıkıldı, neyse..Aynenacilen toparlanmasi lazm takimin ... eskisi gbi olmamz lazm
Doğru kuzm fazlalıklardan arinip eski duzene dönmeli diyim daha doğru cümle olurTakımda bir şey yok canım suyu bulandirmak isteyenler var. Biz aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?