- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Herkes görmemezlikten gelirse sorun olmaz inşaAllahOluruz yine kuzum merak etme, ne badireler atlattık yine devam ederiz de işte canım sıkıldı, neyse..
Amacımız fazlalıkları atmak zaten canım malum kilo veriyoruzDoğru kuzm fazlalıklardan arinip eski duzene dönmeli diyim daha doğru cümle olur
AynenAmacımız fazlalıkları atmak zaten canım malum kilo veriyoruz
Oglen yemek yiyosun demi kahvaltiyi erken yapiyodnYarının yemeğini hazırladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Kahvaltıma karar verdim ama öğlen ne yiyecegimi bilmiyirum pöff
He bide pc olsa iyi ben hep telden yaziyom kız eşim bakmaz ki hiç savolsunHaahhaaaaaaaa
Ay Esra ya
Allah iyiliğini versin kız nerden buluyorsun bunları
Esra’nın pc elalemin garip garip fotolarıyla dolu kesin ordan burdan koypayanmış
Enişte ne diyor bu işe? Bunlar kim demiyor mu
Yapma şunu ya azıcık anlamaya çalış miu gelsin diyede biz yalvarmadik mi onlar miu ya niue küssün tartışma olduğunda zaten herkes miu savunurken öfkelenip kapatmadimi aus ağır sözlere maruz kaldı ve hepimiz hatırlamıyormuşungitmiyorum hiç bi yere . Sen ve senin arkadaşlar n siklsa da. Day dream abla ve onun etiketledgi insanlar hep beni.m. dostlrm. Hep sen kusturdun onlari . Sen gidince hepsi geri gelecek. Biz de senden sikldik. Eflal ı de koru sen. Yan tutmaya devam et. Bu takim kapan di da. Bi ben . Ce arkadas lrm geri açılsın dedik. Dedik de her kes topa tuttu beni . Pat herkes tukurdugünü yaladi. Kazenin dedgı gbi. ..
Neyse . Ben . Ddaaaa şey etmim
Selam çıtır mortim , karşılaştık şükür senin menü bana kaldı ben yorumlayıverem elim değmişkenBilgisayarın başında uyuyakalmışım daha yeni uyandım sayfa önümde açık kalmış günlük 10 saat uyumaya başladım sabah dersede geç kaldım akşam sporum da yok oldu
Sabah 11:00(kahvaltılık alışverişi için ev arkadaşımı bekliyorum)
peynir
yeşil çay
kuru incir kuru kayısı
Ara 14:00
Süt
form limonlu
kaymaklı dondurma
Akşam 19:30
yeşil mercimekli sulu köfte
1 tane yeşil elma
2 lt su
30 dk yürüyüş
@MiuLego @malipina @begum75Floweroflife
Aynen katılıyorum burası bdv değil ki herkes birbirine puskursunTakımda bir şey yok canım suyu bulandirmak isteyenler var. Biz aynen devam
Esracim boş ver.Ve miu eflaki korumadı ki o yazarken yoktu bile mezun oldugun gün kimsenin senin üzerine gelmemesini de o yazdı kutlayalım dedi konu uzayınca iki tarafada yazmayın dedi bunları sen okumadinmi
Normalde yiyordum ama bu hafta iki öğüne dönmeye karar verdimOglen yemek yiyosun demi kahvaltiyi erken yapiyodn
Anamda anam menü yorumlarmış datlum benim yarın gorusuruk instagramdan konusmadan atarım ben sana resimSelam çıtır mortim , karşılaştık şükür senin menü bana kaldı ben yorumlayıverem elim değmişken
Sabah:güzel. Kuru meyveler peynirle alınmış ,protein olduğundan kan şekerimiz güzelce yavaş yavaş artmış.
Ara:Güzel değil. Kaymaklı dondurma diyette yenmez, yense de kuru meyve yenilen gümde hiç yenmez.kuzumarn gençsin senin öğrenci olsan da daha besleyici şeyler Yemen lazım. Ara öğün resmen geçiştirme öğünü olmuş.. aldığım vitamin yok, lif yok, o dondurma yenmese yerine salata yense ne güzel olurdu.
Akşam: yeşil mercimek dikkat edilmesi gereken bir besin. Protein kaynağı olsa da nişastalı olduğundan zayıflamaya yönelik menüde dikkatli kullanmak lazım. Bol du içmelisin bugün.
Yeşil elma olmamış.. bugün totalde çok şeker almışsın, yeşil elma sabah ya da ara öğünde (17.00’ye kadar) alınmalı tek başına ama dondurma+kuru meyve+meyve +mercimek tüm gün boyunca çok şeker yüklü olmuş
Daha dikkatli olmalısın..
Seni mi kırcam canumEsracim boş ver.
Hurmayla sütte guzel oluyo tavsiye edermNormalde yiyordum ama bu hafta iki öğüne dönmeye karar verdim
Öğlen sağlıklı araögun yapıp akşamı da bugunki gibi hafif ve erken...
Yarın öğlene de hurma çiğ fındık gotureyim yanında kahve ile
TamamAnamda anam menü yorumlarmış datlum benim yarın gorusuruk instagramdan konusmadan atarım ben sana resim
Aynen kötü bi menü ben de hiç beğenmedim zaten teşekkür ederim canım mortimSelam çıtır mortim , karşılaştık şükür senin menü bana kaldı ben yorumlayıverem elim değmişken
Sabah:güzel. Kuru meyveler peynirle alınmış ,protein olduğundan kan şekerimiz güzelce yavaş yavaş artmış.
Ara:Güzel değil. Kaymaklı dondurma diyette yenmez, yense de kuru meyve yenilen günde hiç yenmez.kuzum gençsin bu yüzden senin öğrenci olsan da hatta öğrenci olduğundan (malum beynin ekstra çalışıyor)daha besleyici şeyler Yemen lazım. Ara öğün resmen geçiştirme öğünü olmuş.. aldığın vitamin yok, lif yok, o dondurma yenmese yerine salata yense ne güzel olurdu. Sana tavsiyem ceviz al, içeriğindeki asitler beyni en çok besleyen asitlerdir.
Akşam: yeşil mercimek dikkat edilmesi gereken bir besin. Protein kaynağı olsa da nişastalı olduğundan zayıflamaya yönelik menüde dikkatli kullanmak lazım. Bol su içmelisin bugün.
Yeşil elma olmamış.. bugün totalde çok şeker almışsın, yeşil elma sabah ya da ara öğünde (17.00’ye kadar) alınmalı tek başına ama dondurma+kuru meyve+meyve +mercimek tüm gün boyunca çok şeker yüklü olmuş
Daha dikkatli olmalısın..
Başarırsın kuzm niye basaramayasnjilliana başlamaya karar verdim inş başarabilirim
Tevoooo sana birşey soracağım öğretmendin dimiEsracim boş ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?