Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haahhaaaaaaaa
Ay Esra ya

Allah iyiliğini versin kız nerden buluyorsun bunları

Esra’nın pc elalemin garip garip fotolarıyla dolu kesin ordan burdan koypayanmış
Enişte ne diyor bu işe? Bunlar kim demiyor mu
He bide pc olsa iyi ben hep telden yaziyom kız eşim bakmaz ki hiç savolsun
Yapma şunu ya azıcık anlamaya çalış miu gelsin diyede biz yalvarmadik mi onlar miu ya niue küssün tartışma olduğunda zaten herkes miu savunurken öfkelenip kapatmadimi aus ağır sözlere maruz kaldı ve hepimiz hatırlamıyormuşun

Selam çıtır mortim , karşılaştık şükür senin menü bana kaldı ben yorumlayıverem elim değmişken
Sabah:güzel. Kuru meyveler peynirle alınmış ,protein olduğundan kan şekerimiz güzelce yavaş yavaş artmış.
Ara:Güzel değil. Kaymaklı dondurma diyette yenmez, yense de kuru meyve yenilen günde hiç yenmez.kuzum gençsin bu yüzden senin öğrenci olsan da hatta öğrenci olduğundan (malum beynin ekstra çalışıyor)daha besleyici şeyler Yemen lazım. Ara öğün resmen geçiştirme öğünü olmuş.. aldığın vitamin yok, lif yok, o dondurma yenmese yerine salata yense ne güzel olurdu. Sana tavsiyem ceviz al, içeriğindeki asitler beyni en çok besleyen asitlerdir.
Akşam: yeşil mercimek dikkat edilmesi gereken bir besin. Protein kaynağı olsa da nişastalı olduğundan zayıflamaya yönelik menüde dikkatli kullanmak lazım. Bol su içmelisin bugün.
Yeşil elma olmamış.. bugün totalde çok şeker almışsın, yeşil elma sabah ya da ara öğünde (17.00’ye kadar) alınmalı tek başına ama dondurma+kuru meyve+meyve +mercimek tüm gün boyunca çok şeker yüklü olmuş
Daha dikkatli olmalısın..

Son düzenleme:
Oglen yemek yiyosun demi kahvaltiyi erken yapiyodn
Normalde yiyordum ama bu hafta iki öğüne dönmeye karar verdim
Öğlen sağlıklı araögun yapıp akşamı da bugunki gibi hafif ve erken...
Yarın öğlene de hurma çiğ fındık gotureyim yanında kahve ile

Anamda anam menü yorumlarmış datlum benim yarın gorusuruk instagramdan konusmadan atarım ben sana resim

Hurmayla sütte guzel oluyo tavsiye ederm

Aynen kötü bi menü ben de hiç beğenmedim zaten teşekkür ederim canım mortim

Yarin cooookkkk isim var cooookkkk
Güzel bi temizlik yapmam lazm evi dipbucak
Hic anama.cekmemism
Elhamdulillah öyle pis birisi değilim ama anam gbide değilim
Her gun zorsunmadan temizlik yapabilcek turlerden annem MasaAllah
Ama ben oyle değilim haftada 1 veya 2 defa yaparm
Çocuğum daha küçük büyüyünce artar gibi hissediyorum

Esracim boş ver.
Tevoooo sana birşey soracağım öğretmendin dimi
Kuzu yazmaya yazmaya Türkçe yazmayı unuttum

Doğrusu nedir giğinmek mi giyinmek mi,yediğinden mi yediyinden mi? Ay bu ğ harfi çok canımı sıkuyor
Heyt öss’de full Türkçe çıkarmış flavır yazmayı unuttu ya la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…