öpmekle dudak aşınmazAz öpütüğün için şuan uyuyamam mümkün değil. Biraz daha öpersen olur
Takimda yer var mi diye bir mesaj mi yazdim acaba !!!!yooo yazmamisim...ilginc..dedigim gibi polemik sozunden bile irite olurken icine giremem..Bu arada size mesajımı da düzenlemiştim o halini görmemişsiniz sanırımDaydream-
Kibarlığına heleeeegeçmiş olsun.
Ayıp ediyorsun.
öpmekle dudak aşınmaz
mali emcükledi dersin
Yanağım aşındı iyi migörene sorana ne diyeceğim neyse hallederim iyi geldi
Sahi kız biz senle niye morti olamadık.Ben yorumlayayım müstakbel mortim
Sabah az da olsa birşey yense fena olmazdı
Kahvaltı öğünü az olmuş, araya yeşillik serpilse tadından yenmezmiş,böylece lif alırdık sindirim sistemi dünkü simiti saha iyi atardı
Akşam öğünü gayet güzel
Genel olarak detoks günü olduğundan bir günlük geçer menü
Yarın bugün kadar az yemeyip kıtlığa sokmasan iyi olur vücudu
mali emcükledi dersin
bugün menü yorumu yok balım.kaptan bu hafta menü yorumlanmicak dedi.yarına ne olur sürpriz tabi.menüleri sıkı tutun gene deBenm henüz 443 sayfam var ve @MiuLego mun neye kuzdgnı be bugün tartı bildrmi olup olöadgnı bilmiyrm sabh buradaydm yazmstm varmı diye ama tekrar grıp cvp nakmya frsatm olmadı sabh doktr öğleden akşama okul snrada komsunn kızını calstrdm biraz vakit tee bu vakit olms bugünlük böle malasef..ben yinede oaylaaym
Pazartesi kilo bildrimi:74.7
matematik61
pek de çekingen namıssız
Tamam gittim kipek de çekingen namıssız
git yat çabukk
ben de yatim saat 12 oluyo
Eşimle ilk evlilik yıldönümümüzdü dün ama merak etme haftaya da Portekiz’deki düğünün yıldönümü , kutlama daha bitmedi YaniNe senesi ay kutlama mi var ben çok severim kutlamalari neyi kutluyoruz
İlk bakışı yıldönümüEşimle ilk evlilik yıldönümümüzdü dün ama merak etme haftaya da Portekiz’deki düğünün yıldönümü , kutlama daha bitmedi Yani
BANA DİYOR MİUYA DİYOR MİU YAAAAAbildirimlerini özlemişim zalımın kızı
beni beğeniyür
Az ama neyse azla yetineyim yarına daha çok olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?